| Autor |
RE: płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera |
moniczeczunia Użytkownik
|
|
mam małe pytanko.
czy a6w pomoże mi wyrzeźbić brzuszek tak, żeby był plaski?
czy te ćwiczenia spalają też tkankę tłuszczową? |
|
| Autor |
RE: pora dnia |
thekila Użytkownik
|
|
witam a ja chcialam sie dowiedziec czy do tych cwiczen jest jakas najlepsza pora dnia? czy najlepiej cwiczyc rano wieczorem czy w ciagu dnia? jest jakas roznica? uformuja nam sie miesnie brzucha a kilogramy spadna? |
|
| Autor |
wiktorM Użytkownik
|
|
|
Kup "wiosło"coś jak ergonometr wioślarski (ok 400 zł) ale to jak 2-3 mce karnetu na siłownie a masz na stałe i używasz kiedy chcesz siedząc prze TV. My razem z dziewczyną używamy, po 2 juz zmiany widac |
|
| Autor |
ktos1987 Użytkownik
|
|
Witam...Jestem Mezczyzna i mam takie pytanko...czy te cwiczenia 6 widera
pomoga mi jesli w obwodzie brzucha mam 95cm ??bo nie wiem czego sie
spodziewac..??
prosze o szybka odpowiedz bo juz zaczełem robic cwiczenia i nie wiem czy to
ma sens...
z gory dziekuje
Pozdrawiam... |
|
| Autor |
migotka21 Użytkownik
|
|
|
hejka. mam pytanie czy 6 weidera pomaga również spalić tłuszczyk na boczkach, biodrach i udach? prosze o odpowiedz |
|
| Autor |
RE: Brzuch |
asiabieniek23 Użytkownik
|
|
Hej nie mogę się powstrzymać od jedzenia słodyczy i mam coraz większy brzuch jak sie skutecznie odchudzić.? |
|
| Autor |
tysia_90 Użytkownik
|
|
Słodycze mozna jesć ale w ograniczeniu albo przestaw sie na mniej kaloryczne słodycze np.batoniki fitness z musli, albo własne wypieki które są zdrowsze . Pozatym ćwicz systematycznie ja ćwiczę juz od ponad dwóch miesięcy. Zaczęłam 6 weidera, bo nigdy nie miałam brzuszka ... ale stwierdziłam ze najpierw chcę wyrzeźbić dół brzuszka. Już widzę efekty i jetsem przeszczęsliwa . Najgorzej jest zacząc, później samo idzie Ja odżywiam się normalnie a na wadze znika |
|
| Autor |
lisia1987 Użytkownik
|
|
|
a co jeśli nie mogę wykonywać tych ćwiczeń z powodu problemu z biodrami? Juz kiedyś zaczynałam te ćwiczenia i skończyło się zgrzytem i potwornym bólem w stawach. macie jakaś inna alternatywę na płaski brzuch? |
|
| Autor |
chii Użytkownik
|
|
Mam pytanie:
minęły już 2 tygodnie odkąd zaczęłam wykonywać a6w. nie widzę żadnych efektów... nie wiem czy źle wykonuje te ćwiczenia, czy może po prostu to normalne, że właśnie tyle czeka się na jakiekolwiek efekty? |
|
| Autor |
wayfarer Użytkownik
|
|
|
Czy po skończonym ćwiczeniu powinna mnie boleć szyja? |
|
| Autor |
RE: 6 weidera |
monikablack Użytkownik
|
|
|
cwicze juz 13 dzien dodatkowo biegam co drugi dzien 30 minut efekty sa bardzo duze, jestem zadowolona. Na poczatku bolala mnie szyja i mialam zakwasy brzucha ale teraz jest dobrze |
|
| Autor |
zyrafa78 Użytkownik
|
|
czesc wszystkim właśnie mam zamiar zacząć ćwiczyć metodą 6 weidera bo mam niezłą oponkę która może robić za koło ratunkowe a ponieważ umię pływac to nie jest mi potrzebna hahaha tylko szczerze to pogubiłam się w tych cyklach i seriach choć widzę ze nie ja jedna jak czytam opinie to im dłużej to ciężej zrozumiec może ktoś napisał by mi prostą rozpiskę np na pierwsze 4 dni krok po kroku z przerwami itp. czekam:uhoh:
zyrafa78 |
|
| Autor |
madziooolek Użytkownik
|
|
jeżeli ktoś byłby zainteresowany dietą od specjalisty to proszę pisać. Ja osobiście korzystam z takiej diety i przewidziany spadek masy to 1kg na tydzień ponieważ "chudniemy z głową". Obecnie posiadam pierwszy poziom czyli "dieta redukcyjna". Oczywiście mogę ją wam udostępnić za małą opłatą czyli 20 zł ponieważ ja za nią zapłaciłam 1700 a wiem że jest skuteczna a Polacy mają coraz większy problem z wagą. Oczywiście mogę ją przesłać jednak to nie ja jestem specjalistą. Powiem szczerze że jest ona bardzo skuteczna i NIE wymaga ćwiczeń. Ja posiadam program dla ludzi z lekką nadwagą lecz nie z otyłością. Ponieważ każdy przedział ma inne wartości.
Zdecydowani proszę pisać na maila slicznotka160@wp.pl
Odpowiadam tylko na maile 
Pozdrawiam |
|
| Autor |
Sepirot Użytkownik
|
|
Witam,od dwóch tygodni robie regularne ćwiczenia-brzuszki,pompki,przysiady i inne a od wczoraj postanowilem zacząć 6 weidera ale mam pytania z wiazku z tym.Czy jesli mój brzuch nie jest płaski ale duzo mu nie brakuje to czy nadal warto mi robic 6 weidera i czy beda efekty jesli tak?? i drugie pytanie czy powinno bolec pomiędzy klatką piersiową a brzuchem gdy skonczy sie lub w trakcie robienia 6 weidera??
Z góry dzieki za odpowiedz,pozdrawiam. |
|
| Autor |
caprio17 Użytkownik
|
|
Hej! Mam pytanie odnośnie tych cylki i serii bo ich nie jestem w stanie zrozumieć.
nie rozumiem o co chodzi z tymi cyklami,jeżeli chodzi o np. 2 ćwiczenie to czy ja mam 6 razy podnosić nogi? i to jesten cykl? i jeśli zrobie cały zestw to to jest seria 1? Błagam wytłumaczcie mi to!!!!   |
|
| Autor |
LLisek Użytkownik
|
|
|
Witam, otóż od jutra (znaczy dziś) chciałbym zacząć te ćwiczenia. Po prostu chciałem poprawić rzeźbę :>. Mam tylko pytanie, gdyż jestem dosyć wytrzymałe i te 40minut to peewnie będzie nic, czy mógłbym jakoś uintensywnić ćwiczenia? |
|
| Autor |
RE: pytanie |
Brzydzio Użytkownik
|
|
mam 25 lat 180 cm i warze 90 kilo niestety moja waga ulokowała sie na brzuchu chce spróbować 6 wadera.
czy w czasie treningu mogę lub powinienem używać odżywek, myślałem o HNB gdyż wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej, czy to nie wpłynie negatywnie na wyniki treningu. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
tak mozesz uzywac
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
darka155 Użytkownik
|
|
A ja mam dwa pytania, po pierwsze czy nogi przy wykonywaniu cwiczeń należy lekko podnosic czy maja cały czas leżec na ziemi? a drugie pytanie troszkę nie na temat, cwicze również na takim kółku nie wiem jak sie fachowo nazywa, ale trzeba sie na nim wyciągnąc i to ponoc działa na mięśnie brzucha (Pan pewnie wie o co chodzi) w każdym razie jak ogladałam filmiki instruktarzowe to osoby, które cwiczyły były w stanie utrzymac sie nad ziemią po rozciągnieciu, a ja padam jak długa na podłoge...wobec tego chciałam zapytac czy moje wiczenia maja jakikolwiek sens? |
|
| Autor |
uroda-wdziekpl Użytkownik
|
|
Każde ćwiczenie ma sens jesli jest dobrze wykonywane, na planszy masz dokładnie rozpisane i pokazane jak je wykonywać, dodatkowo możesz poszukać na youtube lub w google video.
Pozdrawiam |
|