Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera
Forum | Uroda | Fitness
Strona 20 z 23 << < 17 18 19 20 21 22 23 >
Autor RE: płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera
moniczeczunia
Użytkownik

Dodane dnia 03 02 2010
mam małe pytanko.
czy a6w pomoże mi wyrzeźbić brzuszek tak, żeby był plaski?
czy te ćwiczenia spalają też tkankę tłuszczową?
1800238 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: pora dnia
thekila
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2010
witamsmiley a ja chcialam sie dowiedziec czy do tych cwiczen jest jakas najlepsza pora dnia? czy najlepiej cwiczyc rano wieczorem czy w ciagu dnia? jest jakas roznica?smiley uformuja nam sie miesnie brzucha a kilogramy spadna?smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
wiktorM
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2010
Kup "wiosło"coś jak ergonometr wioślarski (ok 400 zł) ale to jak 2-3 mce karnetu na siłownie a masz na stałe i używasz kiedy chcesz siedząc prze TV. My razem z dziewczyną używamy, po 2 juz zmiany widac
ktos1987
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2010
Witam...Jestem Mezczyzna i mam takie pytanko...czy te cwiczenia 6 widera
pomoga mi jesli w obwodzie brzucha mam 95cmsmiley??bo nie wiem czego sie
spodziewac..??
prosze o szybka odpowiedz bo juz zaczełem robic cwiczenia i nie wiem czy to
ma sens...
z gory dziekujesmiley
Pozdrawiam...
migotka21
Użytkownik

Dodane dnia 20 02 2010
hejka. mam pytanie czy 6 weidera pomaga również spalić tłuszczyk na boczkach, biodrach i udach? prosze o odpowiedz
Autor RE: Brzuch
asiabieniek23
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2010
Hej nie mogę się powstrzymać od jedzenia słodyczy i mam coraz większy brzuch jak sie skutecznie odchudzić.?
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 22 02 2010
Słodycze mozna jesć ale w ograniczeniusmiley albo przestaw sie na mniej kaloryczne słodyczesmiley np.batoniki fitness z musli, smiley albo własne wypieki które są zdrowszesmiley. Pozatym ćwicz systematyczniesmiley ja ćwiczę juz od ponad dwóch miesięcy. Zaczęłam 6 weidera, bo nigdy nie miałam brzuszka ... ale stwierdziłam ze najpierw chcę wyrzeźbić dół brzuszka. Już widzę efekty i jetsem przeszczęsliwasmileysmiley. Najgorzej jest zacząc, później samo idziesmiley Ja odżywiam się normalnie a na wadze znikasmiley
lisia1987
Użytkownik

Dodane dnia 26 02 2010
a co jeśli nie mogę wykonywać tych ćwiczeń z powodu problemu z biodrami? Juz kiedyś zaczynałam te ćwiczenia i skończyło się zgrzytem i potwornym bólem w stawach. macie jakaś inna alternatywę na płaski brzuch?
chii
Użytkownik

Dodane dnia 23 04 2010
Mam pytanie:
minęły już 2 tygodnie odkąd zaczęłam wykonywać a6w. nie widzę żadnych efektów... nie wiem czy źle wykonuje te ćwiczenia, czy może po prostu to normalne, że właśnie tyle czeka się na jakiekolwiek efekty?
wayfarer
Użytkownik

Dodane dnia 25 04 2010
Czy po skończonym ćwiczeniu powinna mnie boleć szyja?
Autor RE: 6 weidera
monikablack
Użytkownik

Dodane dnia 25 04 2010
cwicze juz 13 dzien dodatkowo biegam co drugi dzien 30 minut efekty sa bardzo duze, jestem zadowolona. Na poczatku bolala mnie szyja i mialam zakwasy brzucha ale teraz jest dobrze
zyrafa78
Użytkownik

Dodane dnia 30 04 2010
czesc wszystkim właśnie mam zamiar zacząć ćwiczyć metodą 6 weidera bo mam niezłą oponkę która może robić za koło ratunkowe a ponieważ umię pływac to nie jest mi potrzebna hahaha tylko szczerze to pogubiłam się w tych cyklach i seriach choć widzę ze nie ja jedna jak czytam opinie to im dłużej to ciężej zrozumiec może ktoś napisał by mi prostą rozpiskę np na pierwsze 4 dni krok po kroku z przerwami itp. czekam:uhoh:

zyrafa78
madziooolek
Użytkownik

Dodane dnia 23 05 2010
jeżeli ktoś byłby zainteresowany dietą od specjalisty to proszę pisać. Ja osobiście korzystam z takiej diety i przewidziany spadek masy to 1kg na tydzień ponieważ "chudniemy z głową". Obecnie posiadam pierwszy poziom czyli "dieta redukcyjna". Oczywiście mogę ją wam udostępnić za małą opłatą czyli 20 zł ponieważ ja za nią zapłaciłam 1700 a wiem że jest skuteczna a Polacy mają coraz większy problem z wagą. Oczywiście mogę ją przesłać jednak to nie ja jestem specjalistą. Powiem szczerze że jest ona bardzo skuteczna i NIE wymaga ćwiczeń. Ja posiadam program dla ludzi z lekką nadwagą lecz nie z otyłością. Ponieważ każdy przedział ma inne wartości.
Zdecydowani proszę pisać na maila slicznotka160@wp.pl
Odpowiadam tylko na maile smiley
Pozdrawiam
Sepirot
Użytkownik

Dodane dnia 18 06 2010
Witam,od dwóch tygodni robie regularne ćwiczenia-brzuszki,pompki,przysiady i inne a od wczoraj postanowilem zacząć 6 weidera ale mam pytania z wiazku z tym.Czy jesli mój brzuch nie jest płaski ale duzo mu nie brakuje to czy nadal warto mi robic 6 weidera i czy beda efekty jesli tak?? i drugie pytanie czy powinno bolec pomiędzy klatką piersiową a brzuchem gdy skonczy sie lub w trakcie robienia 6 weidera??
Z góry dzieki za odpowiedz,pozdrawiam.
caprio17
Użytkownik

Dodane dnia 02 07 2010
Hej! Mam pytanie odnośnie tych cylki i serii bo ich nie jestem w stanie zrozumieć.
nie rozumiem o co chodzi z tymi cyklami,jeżeli chodzi o np. 2 ćwiczenie to czy ja mam 6 razy podnosić nogi? i to jesten cykl? i jeśli zrobie cały zestw to to jest seria 1? Błagam wytłumaczcie mi to!!!!
LLisek
Użytkownik

Dodane dnia 22 07 2010
Witam, otóż od jutra (znaczy dziś) chciałbym zacząć te ćwiczenia. Po prostu chciałem poprawić rzeźbę :>. Mam tylko pytanie, gdyż jestem dosyć wytrzymałe i te 40minut to peewnie będzie nic, czy mógłbym jakoś uintensywnić ćwiczenia?
Autor RE: pytanie
Brzydzio
Użytkownik

Dodane dnia 01 08 2010
mam 25 lat 180 cm i warze 90 kilo niestety moja waga ulokowała sie na brzuchu chce spróbować 6 wadera.

czy w czasie treningu mogę lub powinienem używać odżywek, myślałem o HNB gdyż wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej, czy to nie wpłynie negatywnie na wyniki treningu.
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 04 08 2010
tak mozesz uzywacsmiley

Perfumeria Internetowa
darka155
Użytkownik

Dodane dnia 13 08 2010
A ja mam dwa pytania, po pierwsze czy nogi przy wykonywaniu cwiczeń należy lekko podnosic czy maja cały czas leżec na ziemi? a drugie pytanie troszkę nie na temat, cwicze również na takim kółku nie wiem jak sie fachowo nazywa, ale trzeba sie na nim wyciągnąc i to ponoc działa na mięśnie brzucha (Pan pewnie wie o co chodzi) smiley w każdym razie jak ogladałam filmiki instruktarzowe to osoby, które cwiczyły były w stanie utrzymac sie nad ziemią po rozciągnieciu, a ja padam jak długa na podłoge...wobec tego chciałam zapytac czy moje wiczenia maja jakikolwiek sens?
uroda-wdziekpl
Użytkownik

Dodane dnia 14 08 2010
Każde ćwiczenie ma sens jesli jest dobrze wykonywane, na planszy masz dokładnie rozpisane i pokazane jak je wykonywać, dodatkowo możesz poszukać na youtube lub w google video.

Pozdrawiam
http://www.uroda-wdziek.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 20 z 23 << < 17 18 19 20 21 22 23 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane