Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera
Forum | Uroda | Fitness
Strona 21 z 23 << < 18 19 20 21 22 23 >
Autor RE: Witam
Vader
Użytkownik

Dodane dnia 26 08 2010
Mam pytanie,mianowicie.
Robie juz 3 raz szostke weidera (2 razy doszedlem do 16 dnia jednakze przemęczenie spowodowane szybkim tempem zycia nie pozwolilo mi dokonczyc cwiczen.)
Robie szóstke weidera od 3 dni. I tu zaczyna się problem.
Zrobilem szostke weidera 2 dni pod rzad (okolo 22,23 godziny) lecz w 3 dniu nie mialem mozliwosci zrobienia cwiczen. Rano gdy wstalem okolo 10 nadrobiłem straty lecz to nie bylo o tej porze jak w poprzednich dniach.
Nie wiem czy zacząc od początku (dodam, ze tego bym nie chcial) czy nadal robić.
A jezeli robić -dzisiaj zrobic cwiczenia pod wieczor i wrocic do wieczornego cyklu,czy dzisiaj juz nie robic i zrobic jutro 4 dzien?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera
banshee
Użytkownik

Dodane dnia 29 08 2010
w tych cwiczeniach chodzi o to zeby byc systematycznym. Jak zrobisz cwiczenia na takim poziomie czyli 3 dzien, to nic sie nie stanie strasznego jak powtorzysz.
Smerfetunia
Użytkownik

Dodane dnia 26 09 2010
Cześć,
Chce trochę schudnąć (mój brzuch to wielka masakra!)... Mam nadzieje że pomoże mi w tym 6 Weidera.
Jutro zacznę pierwsze ćwiczenia.
Najgorsze jest to że mam słomiany zapał... Porobię parę razy i później odpuszczam smiley
Może macie jakiś przepis na lepsza mobilizacje ?
Pozdrawiam smiley
Lesueurilla
Użytkownik

Dodane dnia 28 09 2010
Witam. Dziś jest mój 1 dzień ćwiczeń, jak i zapoznaniem się z A6W.
Czy w siódmym dniu, serii 3 a cykli 8, to będzie wyglądało tak: 1 ćwiczenie - każdą nogę unieść 8 razy, w 2 ćwiczeniu obydwie nogi unieść 8 razy a jeśli wykonam wszystko to jeszcze x2? I np. w ostatnim tygodniu: 1 ćw. unieść nogę 24 razy itd. I to wszystko powtórzyć jeszcze x2? Chyba jestem nieco tępa, bo nic nie kapuję...smiley
lesueurilla 5646970 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: zapoznaj się z filmikiem
aplimedica
Użytkownik

Dodane dnia 07 10 2010
kimi napisał/a:
siemka dziewczyny i chłopaki
możeciew mi poradzic coś w sprawie mojego brzuszka bo mam oponki i nierozumie w tych ćwiczeniach tych planów a i b znaczy w tych ćwiczeniach tych cykłów

cześć oglądnij sobie filmik o rewelacyjnych, moim zdaniem aplikatorach igłowych (brzmi strasznie - ale zaręczam że stosowanie jest przyjemnością) www.aplimedica.pl/video (drugi filmik) gorąco polecam - ja się pozbyłam takiego problemu jaki masz Ty
WojoSport
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Tutaj mogę się zgodzić z opinią,że to ćwiczenie wymaga systematyczności,jak zresztą wszystko podczas odchudzania. A mamy do tego okazję ponieważ wielkimi krokami zbliża się zima i można zainwestować takze w bieżnię lub rowerek stacjonarny,po prostu niewielkim kosztem urządzić swoją własną siłownie.
Autor RE: Bramkarze
Bramkarzyk1
Użytkownik

Dodane dnia 22 10 2010
Dobry, mam pytanie, wlasciwie prosbe. Chcialbym, abyscie mi doradzili/doradzily jak to jest z bramkarzami? jakie cwiczenia sie Im przydadza, jaka dieta? Bo mysle ze harmonogram, intensywnosc ta samasmiley Z dolu(smiley) dziekuje za odpowiedz.

"(...) W Legii zawsze byli dobrzy bramkarze, to jest już jakaś tradycja. Jest to zasługa bardzo ciężkiej pracy.(...) Przede wszystkim zależy to od Nich samych(...)"
www.Radomiak.com.pl
www.legia.com
ol1w14
Użytkownik

Dodane dnia 14 11 2010
heeej ;] a w tych ćwiczeniach to przy tym 5 to ile razy zminieać tą noge przy pierwszym powtorzeniu i wgl . jak robie 1 powtorzenie i dochodze do tego cwiczenia to nie wiem le razy . a brzuch boli okropnie od tego juz . i dlugo cwicze i nie widze rzadnych efektów smiley
Combo
Użytkownik

Dodane dnia 06 12 2010
Jedno powtórzenie to wykonanie "wykopu" po jednym razie każdą nogą.
blade_loki
Użytkownik

Dodane dnia 02 01 2011
Kolejna próba nieudana, tym razem poddałam sie po tygodniu smiley
Anorth
Użytkownik

Dodane dnia 24 01 2011
Mam pytanie. Od jakiegoś czasu wykonuję ćwiczenia właśnie na brzuszek, lecz nie jest to dokładnie 6W. Cały, można powiedzieć cykl, teraz wygląda tak:

- 20 brzuszków,
- ćwiczenie 5 z 6W 10 zmian,
- ćwiczenie 6 z 6W 4-5 sekund,
- ćwiczenie 4 z 6W 5 powtórzeń.

Na dzień dzisiejszy wykonuję 8 cykli.

Czy te ćwiczenia będą coś dawały?? Wiem, ze mogę stosować 6W, ale kilka razy już próbowałem i nie wytrzymywałem 2 tygodni. Ćwiczenia, które podałem jakoś lepiej mi wychodzą i bardziej mi się chce. Czy będą one tak skuteczne, jak 6W??
Eve22
Użytkownik

Dodane dnia 27 01 2011
Witam.
Dzisiaj rozpoczęłam siedem tygodni z a6w, bardzo zależy mi na tym, by schudnąć i ładnie wyglądać. Prócz a6w zrobiłam również dziesięć brzuszków, rowerek, kilka innych ćwiczeń, również na rozciąganie ciała. Wraz ze wzrostem powtórzeń ćwiczeń z a6w będę zwiększała również ilość powtórzeń innych ćwiczeń. Oprócz samego ćwiczenia planuję wyeliminować z diety słodycze i produkty o dużej zawartość tłuszczu. Ale czy to ma sens i może mi pomóc ? smiley
Blarkos
Użytkownik

Dodane dnia 20 02 2011
Witam , Obecnie kończe 3x12 według planu "B"

Piszecie że nie można cwiczyć dłużej niż 40min . Ja już teraz wiem że na pewno ten czas będę przekraczać , dla mnie jest to nie możliwe . Staram sie wykonywać ćw jak najlepiej (3sek+ napięcia) + odech i wydech . Macie jakieś porady ? oraz jakie sa skutki jesli ćw bedzie trwało dłużej niż 40 min .

Pozdrawiam Marcin
ira84on
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2011
Witam jestem nowy na forum.
U mnie a6w podziałało ładnie, zaznaczam że zawsze byłem szczupły ale rzeźby zero.
Tu miesiąc po a6w. po kilku browarkach smiley
http://zapodaj.net/d045288ea511.jpg.html

A tak teraz po kilku miesiącach
http://zapodaj.net/e507e3b4753e.jpg.html

http://zapodaj.net/e90176258b80.jpg.html

I jedno pytanko do pań przy okazjismiley czy takie ciało może się wam podobać?smiley
Autor RE: Pytanie.
zeNtracer
Użytkownik

Dodane dnia 22 02 2011
Od wczoraj robie a6w. Zakwasy byly lecz lekkie ... Mam jedno pytanie czy tymi cwiczeniami z a6w wyrobie sobie rzezbe miesni brzucha? tzw: "kaloryfer" ?
Kiniasek
Użytkownik

Dodane dnia 08 03 2011
mam takie pytanie, czy cw 1, 2 itd wykonujemy po razie? tzn prawa nozka, lewa i przechodzimy do cw 2 i tak jak dojdziemy do 6 (jedno podniesienie obu nog?) i od nowa i tak w zaleznosci ktory dzien to tyle powtorzen cyklu?
neo555
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2011
Mam pytanie. W ćwiczeniu pierwszym jest napisane 1 seria zginamy nogę i robimy 6 powtórzeń a później drugą nogę. Ale nie jest napisane czy robimy na druga nogę też 6 powtórzeń to razem było by 12 powtórzeń. Może ktoś wie?
a6w- kocham
Użytkownik

Dodane dnia 19 03 2011
witam jestem na 8 dniu (czyli 3 serie po 8 razy) łączny czss wykonwania( nie licząc ok. 1 min. pzrerwy )to ok. 4- 5 min. niektórym dzochodzi do 20 min.! czy jest coś żle? iczemu taka różnica.? dziękuję
a6w- kocham
Użytkownik

Dodane dnia 19 03 2011
hej. jestem na 8 dniu( 3 serie po 8 powtórzeń) i wyszystko ( nie licząc przerw) zajmuje mi 4-5 min. cinnym dochodzi nawet do 20 min.! czemu aż taka różnica?
riliae
Użytkownik

Dodane dnia 25 03 2011
witam
mam takie pytanie
Po ilu dniach będzie widać efekty ćwiczen?
Strona 21 z 23 << < 18 19 20 21 22 23 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane