| Autor |
RE: Witam |
Vader Użytkownik
|
|
Mam pytanie,mianowicie.
Robie juz 3 raz szostke weidera (2 razy doszedlem do 16 dnia jednakze przemęczenie spowodowane szybkim tempem zycia nie pozwolilo mi dokonczyc cwiczen.)
Robie szóstke weidera od 3 dni. I tu zaczyna się problem.
Zrobilem szostke weidera 2 dni pod rzad (okolo 22,23 godziny) lecz w 3 dniu nie mialem mozliwosci zrobienia cwiczen. Rano gdy wstalem okolo 10 nadrobiłem straty lecz to nie bylo o tej porze jak w poprzednich dniach.
Nie wiem czy zacząc od początku (dodam, ze tego bym nie chcial) czy nadal robić.
A jezeli robić -dzisiaj zrobic cwiczenia pod wieczor i wrocic do wieczornego cyklu,czy dzisiaj juz nie robic i zrobic jutro 4 dzien? |
|
| Autor |
RE: płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera |
banshee Użytkownik
|
|
|
w tych cwiczeniach chodzi o to zeby byc systematycznym. Jak zrobisz cwiczenia na takim poziomie czyli 3 dzien, to nic sie nie stanie strasznego jak powtorzysz. |
|
| Autor |
Smerfetunia Użytkownik
|
|
Cześć,
Chce trochę schudnąć (mój brzuch to wielka masakra!)... Mam nadzieje że pomoże mi w tym 6 Weidera.
Jutro zacznę pierwsze ćwiczenia.
Najgorsze jest to że mam słomiany zapał... Porobię parę razy i później odpuszczam 
Może macie jakiś przepis na lepsza mobilizacje ?
Pozdrawiam  |
|
| Autor |
Lesueurilla Użytkownik
|
|
Witam. Dziś jest mój 1 dzień ćwiczeń, jak i zapoznaniem się z A6W.
Czy w siódmym dniu, serii 3 a cykli 8, to będzie wyglądało tak: 1 ćwiczenie - każdą nogę unieść 8 razy, w 2 ćwiczeniu obydwie nogi unieść 8 razy a jeśli wykonam wszystko to jeszcze x2? I np. w ostatnim tygodniu: 1 ćw. unieść nogę 24 razy itd. I to wszystko powtórzyć jeszcze x2? Chyba jestem nieco tępa, bo nic nie kapuję... |
|
| Autor |
RE: zapoznaj się z filmikiem |
aplimedica Użytkownik
|
|
kimi napisał/a:
siemka dziewczyny i chłopaki
możeciew mi poradzic coś w sprawie mojego brzuszka bo mam oponki i nierozumie w tych ćwiczeniach tych planów a i b znaczy w tych ćwiczeniach tych cykłów

cześć oglądnij sobie filmik o rewelacyjnych, moim zdaniem aplikatorach igłowych (brzmi strasznie - ale zaręczam że stosowanie jest przyjemnością) www.aplimedica.pl/video (drugi filmik) gorąco polecam - ja się pozbyłam takiego problemu jaki masz Ty |
|
| Autor |
WojoSport Użytkownik
|
|
|
Tutaj mogę się zgodzić z opinią,że to ćwiczenie wymaga systematyczności,jak zresztą wszystko podczas odchudzania. A mamy do tego okazję ponieważ wielkimi krokami zbliża się zima i można zainwestować takze w bieżnię lub rowerek stacjonarny,po prostu niewielkim kosztem urządzić swoją własną siłownie. |
|
| Autor |
RE: Bramkarze |
Bramkarzyk1 Użytkownik
|
|
Dobry, mam pytanie, wlasciwie prosbe. Chcialbym, abyscie mi doradzili/doradzily jak to jest z bramkarzami? jakie cwiczenia sie Im przydadza, jaka dieta? Bo mysle ze harmonogram, intensywnosc ta sama Z dolu( ) dziekuje za odpowiedz.
"(...) W Legii zawsze byli dobrzy bramkarze, to jest już jakaś tradycja. Jest to zasługa bardzo ciężkiej pracy.(...) Przede wszystkim zależy to od Nich samych(...)"
www.Radomiak.com.pl
www.legia.com |
|
| Autor |
ol1w14 Użytkownik
|
|
heeej ;] a w tych ćwiczeniach to przy tym 5 to ile razy zminieać tą noge przy pierwszym powtorzeniu i wgl . jak robie 1 powtorzenie i dochodze do tego cwiczenia to nie wiem le razy . a brzuch boli okropnie od tego juz . i dlugo cwicze i nie widze rzadnych efektów |
|
| Autor |
Combo Użytkownik
|
|
|
Jedno powtórzenie to wykonanie "wykopu" po jednym razie każdą nogą. |
|
| Autor |
blade_loki Użytkownik
|
|
Kolejna próba nieudana, tym razem poddałam sie po tygodniu  |
|
| Autor |
Anorth Użytkownik
|
|
Mam pytanie. Od jakiegoś czasu wykonuję ćwiczenia właśnie na brzuszek, lecz nie jest to dokładnie 6W. Cały, można powiedzieć cykl, teraz wygląda tak:
- 20 brzuszków,
- ćwiczenie 5 z 6W 10 zmian,
- ćwiczenie 6 z 6W 4-5 sekund,
- ćwiczenie 4 z 6W 5 powtórzeń.
Na dzień dzisiejszy wykonuję 8 cykli.
Czy te ćwiczenia będą coś dawały?? Wiem, ze mogę stosować 6W, ale kilka razy już próbowałem i nie wytrzymywałem 2 tygodni. Ćwiczenia, które podałem jakoś lepiej mi wychodzą i bardziej mi się chce. Czy będą one tak skuteczne, jak 6W??
|
|
| Autor |
Eve22 Użytkownik
|
|
Witam.
Dzisiaj rozpoczęłam siedem tygodni z a6w, bardzo zależy mi na tym, by schudnąć i ładnie wyglądać. Prócz a6w zrobiłam również dziesięć brzuszków, rowerek, kilka innych ćwiczeń, również na rozciąganie ciała. Wraz ze wzrostem powtórzeń ćwiczeń z a6w będę zwiększała również ilość powtórzeń innych ćwiczeń. Oprócz samego ćwiczenia planuję wyeliminować z diety słodycze i produkty o dużej zawartość tłuszczu. Ale czy to ma sens i może mi pomóc ? |
|
| Autor |
Blarkos Użytkownik
|
|
Witam , Obecnie kończe 3x12 według planu "B"
Piszecie że nie można cwiczyć dłużej niż 40min . Ja już teraz wiem że na pewno ten czas będę przekraczać , dla mnie jest to nie możliwe . Staram sie wykonywać ćw jak najlepiej (3sek+ napięcia) + odech i wydech . Macie jakieś porady ? oraz jakie sa skutki jesli ćw bedzie trwało dłużej niż 40 min .
Pozdrawiam Marcin |
|
| Autor |
ira84on Użytkownik
|
|
Witam jestem nowy na forum.
U mnie a6w podziałało ładnie, zaznaczam że zawsze byłem szczupły ale rzeźby zero.
Tu miesiąc po a6w. po kilku browarkach 
http://zapodaj.net/d045288ea511.jpg.html
A tak teraz po kilku miesiącach
http://zapodaj.net/e507e3b4753e.jpg.html
http://zapodaj.net/e90176258b80.jpg.html
I jedno pytanko do pań przy okazji czy takie ciało może się wam podobać? |
|
| Autor |
RE: Pytanie. |
zeNtracer Użytkownik
|
|
|
Od wczoraj robie a6w. Zakwasy byly lecz lekkie ... Mam jedno pytanie czy tymi cwiczeniami z a6w wyrobie sobie rzezbe miesni brzucha? tzw: "kaloryfer" ? |
|
| Autor |
Kiniasek Użytkownik
|
|
|
mam takie pytanie, czy cw 1, 2 itd wykonujemy po razie? tzn prawa nozka, lewa i przechodzimy do cw 2 i tak jak dojdziemy do 6 (jedno podniesienie obu nog?) i od nowa i tak w zaleznosci ktory dzien to tyle powtorzen cyklu? |
|
| Autor |
neo555 Użytkownik
|
|
|
Mam pytanie. W ćwiczeniu pierwszym jest napisane 1 seria zginamy nogę i robimy 6 powtórzeń a później drugą nogę. Ale nie jest napisane czy robimy na druga nogę też 6 powtórzeń to razem było by 12 powtórzeń. Może ktoś wie? |
|
| Autor |
a6w- kocham Użytkownik
|
|
witam jestem na 8 dniu (czyli 3 serie po 8 razy) łączny czss wykonwania( nie licząc ok. 1 min. pzrerwy )to ok. 4- 5 min. niektórym dzochodzi do 20 min.! czy jest coś żle? iczemu taka różnica.? dziękuję     |
|
| Autor |
a6w- kocham Użytkownik
|
|
hej. jestem na 8 dniu( 3 serie po 8 powtórzeń) i wyszystko ( nie licząc przerw) zajmuje mi 4-5 min. cinnym dochodzi nawet do 20 min.! czemu aż taka różnica?  |
|
| Autor |
riliae Użytkownik
|
|
witam
mam takie pytanie
Po ilu dniach będzie widać efekty ćwiczen? |
|