Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
jaka odzież na fitness?
Forum | Uroda | Fitness
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor jaka odzież na fitness?
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 29 04 2010
Dziewczynki, jakie ubieracie rzeczy na fitness?
Bierzecie pod uwagę to czy sa termoaktywne czy nie?
Ja ostatnio postanowiłam w takich własnie ćwiczyc, bo dają o wiele większy komfort.
Zamówiłyśmy z kumpela zestaw Under Armour i powiem wam, że ćwiczy sie o niebo lepiej. Wersja hot jets idealna na ciepłe dni. Już nie mam problemu z mokrą koszulką, czy spodenkami po godzinie jazdy na rowerku.
Mówie wam, warto.

A wy w czym ćwiczycie?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: jaka odzież na fitness?
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 07 05 2010
oj jeśli chodzi o mnie i ubranie na fitness to moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby było ono wygodne. To jest podstawowa kwestia, ale oczywiście ważne jest też to, żeby było wykonane z odpowiednich materiałów, żeby wchłaniał pot.
a ja się dopiero przymierzam do tego, żeby kupić sobie jakieś dobre ubranie na fitness. i właśnie przeglądałam ofertę tanisport.pl. wybór mają naprawdę nieziemskismiley
nnikita
Użytkownik

Dodane dnia 10 05 2010
Hej nigdy nie przywiązywałam uwagi w czym biegam bo nie wiedziałam że to takie ważne i wygodne. Teraz biegam w takiej koszulce http://www.tanisport.pl/Brubeck/Koszulka_Brubeck_SS01100C/Product.aspx i jestem z niej bardzo zadowolona i o wiele przyjemniej mi się biega i ćwiczy.
nnikita
Użytkownik

Dodane dnia 10 05 2010
orientujecie się może w jakich bytach będzie mi się dobrze biegało. Może macie jakiś ulubiony swój model z którego jesteście zadowoleni po przez komfort biegania wygląd i oczywiście wytrzymałość
dzinks
Użytkownik

Dodane dnia 10 05 2010
Ja używam butów nike tych dla biegaczy, są lekkie, ale nie w teren. No i trzeba uważać na kostki bo nie są zbyt wysokie.
nnikita
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2010
rozglądałam się za butami nike i wybrałam sobie taki model http://www.tanisport.pl/nike/310347001_Street_Supershift/Product.aspx bardzo mi się podobają myślisz że takie będą dobre???
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2010
Moim zdaniem to jest bardzo dobry wybór, co prawda nie miałam jeszcze okazji ich nosić, ale jak na moje oko wyglądają bardzo dobrze. Myślę, że będzie ci się w nich nie tylko dobrze biegać, ale też będą wygodne do chodzenia po mieście i nie tylkosmiley
no i jeszcze ta cenasmiley Jak dla mnie to są grosze jeśli chodzi o takiej dobrej jakości butysmiley
także czasem warto jest kupować przez internetsmiley
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2010
Myślę, że te buty z tanisport.pl są znakomite, sama chętnie bym sobie coś takiego kupiła. Ceny tez mają przyzwoite, nawet mnie to zdziwiło, bo za markowe buty w sklepach firmowych na mieście trzeba dać o wiele więcej. No ale w sklepach internetowych jest z reguły taniej, wiec nie ma się co też dziwić.
dzinks
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2010
fajne te butki, ale ta cena...
yellow
Użytkownik

Dodane dnia 31 05 2010
Wygoda owszem najważniejsza, ale też nie ma co ukrywać, że dobrze też jest zainwestować w ubrania, które są zrobione z bardzo dobrej jakości materiałów, żeby wchłaniały pot. Poza tym na stronie sklepu fa-pol.pl doczytałam się, że te koszulki mają specjalne filtry, które chronią przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych.
I dzięki temu skóra nam się wolniej starzeje.
chorwatka
Użytkownik

Dodane dnia 22 06 2010
ja od niedawna też chodzę na fitness, czas zadbać o swoje ciało i kondycję smiley kupiłam sobie z tej okazji nowe bawełniane spodnie na fitness, ale niestety to nie był dobry pomysł, ciało mało w nich oddycha więc muszę zainwestować w strój termoaktywny, oddychający, by czuć się bardziej komfortowo.smiley
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 05 07 2010
tatarak napisał/a:
oj jeśli chodzi o mnie i ubranie na fitness to moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby było ono wygodne. To jest podstawowa kwestia, ale oczywiście ważne jest też to, żeby było wykonane z odpowiednich materiałów, żeby wchłaniał pot.
a ja się dopiero przymierzam do tego, żeby kupić sobie jakieś dobre ubranie na fitness. i właśnie przeglądałam ofertę tanisport.pl. wybór mają naprawdę nieziemskismiley

Hehe, ja też zawsze uważałam, że jeśli chodzi o ubiór na fitness czy jakikolwiek inny rodzaj aktywności fizycznej to liczy się tylko wygoda. Ale odkąd kupiłam ciuchy na www.tanisport.pl i odkryłam, że liczy się jeszcze jakość wykonania i rodzaj materiału. No i tam to wszystko znalazłam smiley
WojoSport
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Wydaje mi się,że tutaj nie ma określonego modelu ubioru,ważne żeby czuć się wygodnie i swobodnie. Ja zawsze zakładam spodenki oraz zwykły t-shirt.
martitam
Użytkownik

Dodane dnia 02 12 2010
czy ktoś posiada buty reeboka co to mają reformować ładnie pupę???
smiley
Combo
Użytkownik

Dodane dnia 04 12 2010
Używam koszulek termoaktywnych, dobrze się sprawdzają. Przede wszystkim oddają ciepło i szybko schną.
Jeśli chodzi o obuwie to używam butów z twardą podeszwą i troszkę wyższych, żeby stabilizowały kostki.
Najważniejsze, żeby było wygodnie.
A butów Reeboka sama jestem ciekawa, czy faktycznie formują pupę, więc również proszę o podzielenie się doświadczeniem smiley
wind1
Użytkownik

Dodane dnia 04 01 2011
Szanowny Pani / Szanowny Panie,
Dostarczamy wszelkiego rodzaju Powabne Sexy stroje, Jakość, uczciwego biznesu, przystępne ceny, Safe Shipping, Bezpieczne płatności. akceptują płatności PayPal.
Jesteśmy Jesteśmy z największych w Chinach Powabne Sexy stroje distributor.http: / / hotsexy-lingerie.com / jest wyspecjalizowanym producentem sexy ubrania w Chinach, SUPPLYS rynku międzynarodowym z modnymi seksowna bielizna i sexy stroje od 2005 roku. W szybki i wygodny dostęp. Wszystkie nasze produkty są (wysoka jakość), przystępne ceny i szybka wysyłka. Teraz mamy klientów na całym świecie.
Wyślemy przez pakiety International / DHL / UPS / TNT / EMS, ogólnie zajmuje 5 dni roboczych na całym świecie.
Mam nadzieję, że teraz możemy zacząć budować relacje biznesowe.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej:
Strona internetowa: http://hotsexy-lingerie.com
MSN i e-mail: hotsexy-lingerie@hotmail.com
Postaramy się odpowiedzieć można, bez żadnych opóźnień!
Prosimy o kontakt z nami, jeśli potrzebujesz pomocy lub masz jakieś questions.Best chodzi Xu
karramba
Użytkownik

Dodane dnia 27 01 2011
nnikita napisał/a:
rozglądałam się za butami nike i wybrałam sobie taki model http://www.tanisport.pl/nike/310347001_Street_Supershift/Product.aspx bardzo mi się podobają myślisz że takie będą dobre???

Ja z całą odpowiedzialnością mogę tez polecić buty Ecco Terrain. Mimo że są drogie - jak wkładasz noge - od razu wiesz za co placisz...uwaga na promocje w sklepach - mnie trafily sie buty o roznicy odcieni!
malwina82
Użytkownik

Dodane dnia 08 02 2011
A mnie udało się kupić buty na wyprzedaży w decathlonie a odzież z lidla - najlepiej po przecenie. Nie ma co przepłacać. smiley
blade_loki
Użytkownik

Dodane dnia 31 03 2011
Na fitness to wiadomo, coś wygodnego, ale bez przesady, to nie ma być modne, tylko wygodne smiley
koda
Użytkownik

Dodane dnia 30 06 2011
Jeżeli ćwiczy się intensywnie i chce się mieć bardziej profesjonalne ciuchy do tego celu, to firma Under Armor ma bardzo dobre. Właśnie zastanawiam się, czy nie kupić sobie takiej koszulki: http://sports-men.pl/?Do=product&id=616 jakościowo jest bardzo dobra, a że przy okazji jest na nią promocja, to przynajmniej za dużo nie wydam smiley
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane