| Autor |
jaka odzież na fitness? |
rzepka Użytkownik
|
|
Dziewczynki, jakie ubieracie rzeczy na fitness?
Bierzecie pod uwagę to czy sa termoaktywne czy nie?
Ja ostatnio postanowiłam w takich własnie ćwiczyc, bo dają o wiele większy komfort.
Zamówiłyśmy z kumpela zestaw Under Armour i powiem wam, że ćwiczy sie o niebo lepiej. Wersja hot jets idealna na ciepłe dni. Już nie mam problemu z mokrą koszulką, czy spodenkami po godzinie jazdy na rowerku.
Mówie wam, warto.
A wy w czym ćwiczycie? |
|
| Autor |
RE: jaka odzież na fitness? |
tatarak Użytkownik
|
|
oj jeśli chodzi o mnie i ubranie na fitness to moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby było ono wygodne. To jest podstawowa kwestia, ale oczywiście ważne jest też to, żeby było wykonane z odpowiednich materiałów, żeby wchłaniał pot.
a ja się dopiero przymierzam do tego, żeby kupić sobie jakieś dobre ubranie na fitness. i właśnie przeglądałam ofertę tanisport.pl. wybór mają naprawdę nieziemski |
|
| Autor |
nnikita Użytkownik
|
|
|
Hej nigdy nie przywiązywałam uwagi w czym biegam bo nie wiedziałam że to takie ważne i wygodne. Teraz biegam w takiej koszulce http://www.tanisport.pl/Brubeck/Koszulka_Brubeck_SS01100C/Product.aspx i jestem z niej bardzo zadowolona i o wiele przyjemniej mi się biega i ćwiczy. |
|
| Autor |
nnikita Użytkownik
|
|
|
orientujecie się może w jakich bytach będzie mi się dobrze biegało. Może macie jakiś ulubiony swój model z którego jesteście zadowoleni po przez komfort biegania wygląd i oczywiście wytrzymałość |
|
| Autor |
dzinks Użytkownik
|
|
|
Ja używam butów nike tych dla biegaczy, są lekkie, ale nie w teren. No i trzeba uważać na kostki bo nie są zbyt wysokie. |
|
| Autor |
nnikita Użytkownik
|
|
|
rozglądałam się za butami nike i wybrałam sobie taki model http://www.tanisport.pl/nike/310347001_Street_Supershift/Product.aspx bardzo mi się podobają myślisz że takie będą dobre??? |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
Moim zdaniem to jest bardzo dobry wybór, co prawda nie miałam jeszcze okazji ich nosić, ale jak na moje oko wyglądają bardzo dobrze. Myślę, że będzie ci się w nich nie tylko dobrze biegać, ale też będą wygodne do chodzenia po mieście i nie tylko
no i jeszcze ta cena Jak dla mnie to są grosze jeśli chodzi o takiej dobrej jakości buty
także czasem warto jest kupować przez internet |
|
| Autor |
burgund Użytkownik
|
|
|
Myślę, że te buty z tanisport.pl są znakomite, sama chętnie bym sobie coś takiego kupiła. Ceny tez mają przyzwoite, nawet mnie to zdziwiło, bo za markowe buty w sklepach firmowych na mieście trzeba dać o wiele więcej. No ale w sklepach internetowych jest z reguły taniej, wiec nie ma się co też dziwić. |
|
| Autor |
dzinks Użytkownik
|
|
|
fajne te butki, ale ta cena... |
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
Wygoda owszem najważniejsza, ale też nie ma co ukrywać, że dobrze też jest zainwestować w ubrania, które są zrobione z bardzo dobrej jakości materiałów, żeby wchłaniały pot. Poza tym na stronie sklepu fa-pol.pl doczytałam się, że te koszulki mają specjalne filtry, które chronią przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych.
I dzięki temu skóra nam się wolniej starzeje. |
|
| Autor |
chorwatka Użytkownik
|
|
ja od niedawna też chodzę na fitness, czas zadbać o swoje ciało i kondycję kupiłam sobie z tej okazji nowe bawełniane spodnie na fitness, ale niestety to nie był dobry pomysł, ciało mało w nich oddycha więc muszę zainwestować w strój termoaktywny, oddychający, by czuć się bardziej komfortowo. |
|
| Autor |
honeydaniels Użytkownik
|
|
tatarak napisał/a:
oj jeśli chodzi o mnie i ubranie na fitness to moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby było ono wygodne. To jest podstawowa kwestia, ale oczywiście ważne jest też to, żeby było wykonane z odpowiednich materiałów, żeby wchłaniał pot.
a ja się dopiero przymierzam do tego, żeby kupić sobie jakieś dobre ubranie na fitness. i właśnie przeglądałam ofertę tanisport.pl. wybór mają naprawdę nieziemski 
Hehe, ja też zawsze uważałam, że jeśli chodzi o ubiór na fitness czy jakikolwiek inny rodzaj aktywności fizycznej to liczy się tylko wygoda. Ale odkąd kupiłam ciuchy na www.tanisport.pl i odkryłam, że liczy się jeszcze jakość wykonania i rodzaj materiału. No i tam to wszystko znalazłam  |
|
| Autor |
WojoSport Użytkownik
|
|
|
Wydaje mi się,że tutaj nie ma określonego modelu ubioru,ważne żeby czuć się wygodnie i swobodnie. Ja zawsze zakładam spodenki oraz zwykły t-shirt. |
|
| Autor |
martitam Użytkownik
|
|
czy ktoś posiada buty reeboka co to mają reformować ładnie pupę???
 |
|
| Autor |
Combo Użytkownik
|
|
Używam koszulek termoaktywnych, dobrze się sprawdzają. Przede wszystkim oddają ciepło i szybko schną.
Jeśli chodzi o obuwie to używam butów z twardą podeszwą i troszkę wyższych, żeby stabilizowały kostki.
Najważniejsze, żeby było wygodnie.
A butów Reeboka sama jestem ciekawa, czy faktycznie formują pupę, więc również proszę o podzielenie się doświadczeniem  |
|
| Autor |
wind1 Użytkownik
|
|
Szanowny Pani / Szanowny Panie,
Dostarczamy wszelkiego rodzaju Powabne Sexy stroje, Jakość, uczciwego biznesu, przystępne ceny, Safe Shipping, Bezpieczne płatności. akceptują płatności PayPal.
Jesteśmy Jesteśmy z największych w Chinach Powabne Sexy stroje distributor.http: / / hotsexy-lingerie.com / jest wyspecjalizowanym producentem sexy ubrania w Chinach, SUPPLYS rynku międzynarodowym z modnymi seksowna bielizna i sexy stroje od 2005 roku. W szybki i wygodny dostęp. Wszystkie nasze produkty są (wysoka jakość), przystępne ceny i szybka wysyłka. Teraz mamy klientów na całym świecie.
Wyślemy przez pakiety International / DHL / UPS / TNT / EMS, ogólnie zajmuje 5 dni roboczych na całym świecie.
Mam nadzieję, że teraz możemy zacząć budować relacje biznesowe.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej:
Strona internetowa: http://hotsexy-lingerie.com
MSN i e-mail: hotsexy-lingerie@hotmail.com
Postaramy się odpowiedzieć można, bez żadnych opóźnień!
Prosimy o kontakt z nami, jeśli potrzebujesz pomocy lub masz jakieś questions.Best chodzi Xu |
|
| Autor |
karramba Użytkownik
|
|
Ja z całą odpowiedzialnością mogę tez polecić buty Ecco Terrain. Mimo że są drogie - jak wkładasz noge - od razu wiesz za co placisz...uwaga na promocje w sklepach - mnie trafily sie buty o roznicy odcieni! |
|
| Autor |
malwina82 Użytkownik
|
|
A mnie udało się kupić buty na wyprzedaży w decathlonie a odzież z lidla - najlepiej po przecenie. Nie ma co przepłacać.  |
|
| Autor |
blade_loki Użytkownik
|
|
Na fitness to wiadomo, coś wygodnego, ale bez przesady, to nie ma być modne, tylko wygodne  |
|
| Autor |
koda Użytkownik
|
|
Jeżeli ćwiczy się intensywnie i chce się mieć bardziej profesjonalne ciuchy do tego celu, to firma Under Armor ma bardzo dobre. Właśnie zastanawiam się, czy nie kupić sobie takiej koszulki: http://sports-men.pl/?Do=product&id=616 jakościowo jest bardzo dobra, a że przy okazji jest na nią promocja, to przynajmniej za dużo nie wydam  |
|