Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Zacząć i SKOŃCZYĆ!!
Forum | Uroda | Fitness
Autor Zacząć i SKOŃCZYĆ!!
Oliviaa
Użytkownik

Dodane dnia 03 06 2010
Haay smiley
Macie jakieś skuteczne sposoby, aby zacząć ćwiczenia i ich nie przerywać od razu po paru dniach? Jak ja to zwykle robię.. Tak samo jest z dietą.. :/ . Uh! Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie schudne
Odpowiadając pomożecie nie tylko mi ;D . Dużo dziewczyn ma z tym problem smiley
Hehe, Z góry dziękuję smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Zacząć i SKOŃCZYĆ!!
Oliviaa
Użytkownik

Dodane dnia 03 06 2010
Jak coś, to co do diety to nie pomaga mi przyklejenie na lodówke zdj. ze szczupłą kobitką ;D.
I u mnie to działa tak, że myślę "ohh, jedna kostka czekolady mi nie zaszkodzi smiley" *bierze jedną* "W sumie dwie też nie smiley" *następną..* "A możee.. A wale to!" I wcinam całą czekoo :/ uhh.. smiley POMOCY! nie chcę się przemienić w beczkę pełną tłuszczu
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 04 06 2010
Silna wola i tylesmiley jak przemożesz się te 2 tyg z cwiczeniami to dalej bedzie to juz nawykiem. A jesli nie to kup droższy karnet na siłkę lub fitness i bedziesz cwiczyc bo zapłaciłassmiley Wiem jak to jest bo sama kiedys zaczęłam Cwiczyć z silną wolą a teraz zdałam kurs instruktora fitnesssmiley

Pamietaj jednak ze najlepiej ćwiczyć i ruszać się 2 h dziennie
bo po godzinie dopiero zaczynasz spalać tłuszczsmiley

Lepiej iść 3x w tyg na 2-3h niz ćwiczyć codziennie 30-60 min
Oliviaa
Użytkownik

Dodane dnia 05 06 2010
Ale masz jakies triki? Np. jakies specjalne myslenie? Wiesz o co mi chodzi ;D.
Wszystko oprocz silnej woli, bo to juz serio nie dziala xP ... Po prostu sobie mowie, "A dzisiaj nie pocwicze jutro cwicze wiecej." Ale jutro tez nie cwicze i potem rezygnuje :/ serio nie wiem juz co robic >.< ... = HELP
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 06 06 2010
Pomyśl ze zbliza sie lato i na plaży trzeba wyglądacsmiley Ja biegam 3-4 razy w tgodniusmiley i ćwicze fitnesssmiley ja zaczęłam od tego ze wydrukowałam sobie plan ćwiczen na brzuch i nogi i ćwiczyłam oglądając przy tym mój ulubiony serialsmiley
asiek24
Użytkownik

Dodane dnia 07 06 2010
Ja mam sprawdzoną metodę - gdy ogarnia mnie chęć sięgnięcia po coś słodkiego to natychmiast włączam ( oczywiście gdy jestem w domu) jakąś stację muzyczną VIVĘ lub 4fun. Tam niemal w każdym teledysku są szczupłe dziewczyny i jakoś tak nabieram motywacji by wyglądać jak one. Nie polecam natomiast zdjęć modelek, jakoś podświadomie widząc te wystające kości nabieram chęci na łakociesmiley
Oliviaa
Użytkownik

Dodane dnia 07 06 2010
Dzieki smiley Moze jakas pomoze ^.^ . Odzisiaj zaczynam smiley Tak na powaznie! Trzymajcie kciuki smiley
Macie jeszcze inne pomysly smiley ?
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane