Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Fitness a trampolina :)
Forum | Uroda | Fitness
Autor Fitness a trampolina :)
elkaa
Użytkownik

Dodane dnia 09 06 2010
Znudził mi się już tradycyjny step, przerabiałam też ćwiczenia z piłką, pora teraz na trampolinę, moje nowe odkrycie. smiley Generalnie super alternatywa i mniej monotonna niż ćwiczenia z tymi poprzednimi "narzędziami". Dostałam takie cudeńko http://www.trampoliny.pl/TRAMPOLINA_GOFIT_122_26.html i sobie podskakuje i dotleniam się w ogrodzie. Mam kilka zestawów ćwiczeń, ale myślę o jakimś urozmaiceniu, macie jakieś strony internetowe z zestawami ćwiczeń albo jakieś rady?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Fitness a trampolina :)
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2010
No ja mam smiley ale to jest dokładnie to samo co twoje: www.trampoliny.pl. Kiedyś byłam w Szczawnicy z moim chłopakiem, trafiliśmy na pana, który miał bardzo dużą trampolinę i za ileś tam złotych można było sobie poskakać i generalnie wyżyć się smiley Świetna sprawa! Mam małą trampolinę w ogrodzie - nic mi tak nie poprawia humoru jak pozbyć się grawitacji na choćby parę minut dziennie smiley
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 11 10 2010
to może być bardzo fajny pomysł, ale ja jednak stawiam na tradycyjne spalanie tłuszczu, czyli aerobic, fitness, basen itd. także lepiej odwiedzić jakiś dobry klub, np. Fitness Park i tam się porządnie spocić z instruktorem, który zna się na rzeczy
WojoSport
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Taka trampolina to również bardzo fajny pomysł na ćwiczenia,z doświadczenia wiem,że warto poszukać również w innych sklepach ze sprzętem sportowymsmiley Popatrz jeszcze na bieżnie oraz orbitreki. Dzięki nim również skutecznie stracisz na wadze,wymagane jest tylko upór oraz konsekwencja.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 26 10 2010
gdybym tylko miała dom, to na bank sprawiłabym sobie trampolinę, ale nie myślałam o tym w kategoriach schudnięcia, raczej chodziło o świetną zabawę, ale faktycznie trampolina przydałaby się również, żeby zrzucić parę kilogramów..no ale niestety na marzeniach się kończy, ponieważ w moim małym mieszkaniu nie ma szans na postawienie takiego sprzętu
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane