Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
poradzcie mi
Forum | Uroda | Fitness
Autor poradzcie mi
kata17
Użytkownik

Dodane dnia 24 06 2010
Hej ! mam 17 lat i ważę 65 kg. Bardzo chciałabym zrzucic 5-10 kg i poprawic wygląd nóg i pośladków. Chciałabym zacząc cwiczyc, jednak chciałam spytac co waszym zdaniem jest najlepsze na wmiare szybkie rezultaty ?? ( chodzi mi tutaj o łydki, uda, pupę ). smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: poradzcie mi
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 02 07 2010
A może zapiszesz się na jakiś fitness, co? Pod okiem profesjonalisty na pewno będzie Ci się lepiej ćwiczyło i szybciej uzyskasz zamierzony efekt, jeśli ktoś, kto się zna na temacie spojrzy na Ciebie profesjonalnym okiem. W Fitness Parku Mercury znajdziesz bardzo szeroką gamę wszelkiego rodzaju aktywności fizycznych plus kartę open, dzięki której możesz sobie tam "siedzieć" tak długo jak chcesz smiley
kasieek
Użytkownik

Dodane dnia 16 07 2010
Myślę, że odpowiednia dieta ( zapraszam http://wdziek.info/forum/forum-18-temat-2392.html ) i zestaw ćwiczeń na nogi i pośladki i bez problemu zrzucisz to co nie potrzebne!smiley

...Piękno jest w każdej z nas...
WojoSport
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Każde ćwiczenia wymagają systematyczności oraz czasu. Na początek proponuję takie ćwiczenia na siłowni jak bieżnia,rowerek stacjonarny oraz brzuszki na ławeczce-jest po prostu wygodniej.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane