Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
miejsca do fitnessu ;)
Forum | Uroda | Fitness
Autor miejsca do fitnessu ;)
gosia83
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2010
gorąco polecam saska dance studio w Warszawie smiley fantastyczne zajęcia, wyszalałam się za wszystkie czasy. A wy co polecacie dziewczyny? smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: miejsca do fitnessu ;)
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 09 07 2010
Saska Dance nie znam, ale jeśli chodzi o Warszawę to fajnie jest w Fitness Parku smiley Mają trzy obiekty (Warszawianka, Mercury i przy Agorze) Otwarte to to jest niemal non stop, więc można sobie chodzić właściwie kiedy się chce smiley Ja tam bardzo lubię ćwiczyć smiley
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 22 09 2010
honeydaniels, mam podobnie. Chodzę do tego miejsca, o którym piszesz.
Mam takie etapy, że w jednym miesiącu chodze tylko na zumbę, a w innym na pilates. Mam karte multisportu, wiec moge sobie zmieniać zajęcia jak mi się podoba. To się nazywa komfort smiley
WojoSport
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Zgadza się,w dużych miastach o wiele łatwiej o dobre kluby i miejsce do zajęć fitness. Ale równie dobrze możemy stworzyć własną,domową siłownię. Na początek wystarczy nam dobry orbitrek lub bieżnia,a potem stopniowo ją powiększać.
ala_05
Użytkownik

Dodane dnia 03 11 2010
Hej Dziewczyny, pewnie nie jedna ma taki problem jak ja po zamknięciu Gymnasiona, który klub wybrać.. byłam już w wielu, jednak największe wrażenie zrobiła na mnie Fitness Academy w centrum Sosnowca (SEZAM). Serdecznie polecam!smiley
jenna
Użytkownik

Dodane dnia 13 10 2011
fajnym klubem Fitness jest tez S4 na Nowowiejskiej. chodziałam tam na ABT i efekty zostały zauważone nawet ptrzez mojego chłopaka - w jego przypadku to mega sukces;p. dla mnie wazne jest to ze to centrum - nie musze nigdzie jezdzic godzinami.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane