Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Ćwiczymy ! Uzyskaj wymarzoną figurę !
Forum | Uroda | Fitness
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Autor Ćwiczymy ! Uzyskaj wymarzoną figurę !
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 06 07 2007
Witajcie dziewczyny !

Pełno jest wątków z pytaniami ... Jeden nie różniący się od drugiego. Chciałam założyć wątek, w którym MY (dziewczyny, które ćwiczą lub chcą ćwiczyć) Będą mogły się wzajemnie mobilizować, "pilnować", porównywać efekty, podnosić się na duchu w chwilach załamania itp. Nie wiem czy zrozumiecie mój zamiar ...

Która z Was byłaby chętna do systematycznych ćwiczeń od poniedziałku (9.07.2007) niech tutaj pisze. Miło by było jakby się ktoś taki znalazł.

Ja mam na imię Dorota, moim utrapieniem jest brzuchol i boczki ! Muszę się ich pozbyć możliwie jak najszybciej smiley I wiem że będę potrzebowała Waszego wsparcia ... smiley

Pozdrawiam smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Ćwiczymy ! Uzyskaj wymarzoną figurę !
Doreen
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2007
Hehe no to witam imienniczkę smiley
Ja zaczynam od jutra ćwiczenia na płaski brzuch smiley
Nie wiem czy wytrwam ale może mi się uda
Do tego taniec, hulahop i czasem pobiegam po lesie.
Tragicznie jakoś nie wyglądam ale dla własnej satysfakcji.
Tak więc Dorotko, damy radę ! 'Razem' zawsze raźniej smiley
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 11 07 2007
OOO smiley Jak miło smiley

No, ja płaski brzuch chyba sobie odpuszczę, najpierw zgubię te cholerne boki ;P Później bym sie wzieła za brzuch ... ja już w sobote zaczełam ... ale poniedziałek i wczoraj niestety nie miałam czasu żeby poćwiczyć.

Teraz idę trochę wymęczę ciałko ... mam nadzieje że niedługo będa efekty (bo brzuchol, oj czuuuuułam po tych ćwiczeniach smiley) hehe

Razem damy rade ! smiley smiley Ale fajnie ... hehe ;D Pozdrawiam smiley
Klaudusia-13
Użytkownik

Dodane dnia 12 07 2007
Ja ćwiczę na nogi, pośladki smiley Na mięśnie brzucha, do tego rowerek i pilates smiley

Jak ćwiczenia pomogą to was ozłocę smiley
3826096 www.klaudusia-14.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 12 07 2007
O jak miło smiley

Klaudusia-13 ile już ćwiczysz ? I jak Ci idzie ? smiley Widzisz efekty ?smiley

Ja ide teraz troche poćwiczyć te moje boki ... napaliłam sie bardzo ... ale chyba efektów nie zobacze smiley Jakos tak mi się wydaje ... ehh

Ale nie łamiemy się ! I ćwiczymy ;D
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 12 07 2007
hej smiley ja tez sie zabralam juz od tamtego tygodnia za siebiesmiley tez mi najbardziej przeszkadzaja te wredne boczki :/ i brzuszek... wiec godzinka narowerku..pol godziny orbitrek..i cwiczenia w domku na wzmocnienie smiley no i hula hop od dzissmiley

ps. co robisz na te boczki??? bo ja trace powoli nadzieje na ich zgubienie
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 13 07 2007
Ja katuje je tymi oto ćwiczeniami :

http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html

Podobno pomagaja smiley Mam nadzieje, bo chciałabym je zrzucić jak najszybciej. Chciałabym najpirw je zrzucić, a poźniej wziąść się za brzuchol smiley ale to nie będzie takie proste jak sądzę smiley ehh

Kobietki, widać u was już jakieś zmiany ? Coś się ruszyło ?
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 13 07 2007
ja cwicze godzine na rowerku i pol godzinki na orbitreku (chyba tak to sie odmienia smiley ) ...bardzo szybko i ladnie chudna uda i posladki..mam nadzieje ze i boczki znikna a na bocxzki jeszcze zaczynam od dzis hula-hop zachecona wypowiedziami dziewczyn i nastepnym watku smiley no i cwiczenia z wdzieku smiley http://wdziek.info/fitness.html

czekam na oszalamiajace rezultaty smiley
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 14 07 2007
OOO smiley No ladnie widze smiley

Ja niestety nie mam w domu zadnych przyrzadow do cwiczenia ... dlatego pozostaja mi tylko te ,domowe, No ale spielam sie w sobie i jak narazie daje rade ;D I mam nadzieje ze bede mogla niedlugo powiedziec ... mam taka sylwetke, jaka chcialam miec ! smiley
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 14 07 2007
ja tez nie mam w domu przyrzadow (choc bardzo bym chciala smiley ) smiley tylko na silownie sobie karnecik kupilam specjalnie tylko dla tego rowerka i orbitreku smiley polecam goraco..
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 15 07 2007
Oj, ja na siloownie kieeedzs chodyilam ... ale nie pryzpadlo mi do gustu smiley A wcyoraj dałam ciała ... nie cwicyzlam ;(
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 15 07 2007
ja tez dalam ciala wczoraj i nie cwiczylam :/ smiley ale dzis juz nie odpuszcze smiley aha...naprawde polecam rowerek albo zwykly rower (nie stacjonarny) ..godzinka dziennie...a moje posladki smiley takie fajne sie zrobily ze az co chwile na nie patrze w lustrze hehe smiley smiley
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 17 07 2007
OoooO smiley To chyba wyciagne rower i sobie pośmigam smiley Może jutro bym sie wybrala na jakaś dłuższą wycieczke smiley ojooooj, sie nakręciłam smiley

No, a mnie cos sie ostatnio nie che cwiczyc smiley niedziela i poniedzialek nie ruszalam sie ... ale to wszystko przez mojego mężczyzne, ktory siedzi caly czas ze mna i nie mam kiedy smiley a przy nim nie bede smiley hehe
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 17 07 2007
hehe smiley szczesciara ..moj mezczyzna jest wlasnie daleko i zobacze go za trzy tygodnie i dlatego sie tak sprezam zeby sie wziac za siebie zanim wroci smiley niezla motywacja musze powiedziec smiley acha a co do rowerku to z tego co wiem (jesli mowimy i rowerze z przerzutkami lub regulowanym oporem) to lepiej jezdzic dluzej a na mniejszym oporze niz krocej a na wiekszym,ciezszym oporze..ciezkie przerzutki sprawdzaja sie jak chce sie wyrobic miesnie a nie pozbyc tluszczyku smiley
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
A no ... fajnie mi smiley hehe smiley Ale dla takiej motywacji, to i ja mogłabym się "rozstać" z moim Ukochanym, na jakieś 2 tyg. Ojjj, wpadłabym w wir ćwiczeń smiley

Co do rowerku, to dobrze wiedzieć ! smiley Zapamiętam to smileysmiley Może to bedzie śmieszne, ale widze poprawe ... (maciupeńką smiley) ... No ale widze ... w moich "przednich" boczkach ... zaczęłam się zastanawiać czy to daje coś na te z tyłu ... bo moje mięśnie skośne widać że się troszku "odtłuściły" smiley

No, a jak u Ciebie Droga Gwiazdeczko ? smiley
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
smiley a dziekuje u mnie tez powoli cos rusza smiley narazie nozki sie bardzo wyszczuplily i posladki slicznie sie tez ksztaltuja smiley dzis sprobowalam bieznie na silowni (tak zamiast joggingu bo nie mam za bardzo gdzie biegac) i jestem zachwycona jak brzuszek sie fajnie wyszczupla smiley jezeli chodzi o te moje boczki nieszczesne to jeszcze oszlamiajacych rezultatow nie widze ale sie nie zniechecam smiley przeciez damy rade Dodku smileyprawda? smiley
dodek89
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
No jasne że damy ! smiley Ale mój brzuch ... to robi mi na złość ! Tak sie rano cieszyłam z tych moim boków, a teraz brzuch mi wysadziło ! Jakbym nie wiadomo ile zjadła smiley Dosłownie ... wygladam jak w ciąży ! smileysmileysmiley Ehh ... Niecałe 2 tyg. do wyjadu ... pjade jako ciężarna :] hehe
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
oj moze zjadlas cos takiego ze Ci brzuszek wywalilo..ja tez tak czasem mam smiley ale gwarantuje do jutra zniknie smiley ja tez zauwazylam ze czasem jak cwicze duzo na miesnie brzucha to on sie wlasnie robi taki "wywalony" ale jest na to rada ..poprostu trzeba go dobrze rozciagnac po cwiczeniach..smiley ja zawsze klade sie na brzuchu..unosze klatke piersiowa opierajac sie na rekach i tak sie wyginam przez chwilke zeby dobrze brzuszek rozciagnac smiley tylko wazne zeby bioder od podlogi nie odrywac smiley a tak wogole to taki stretching wysmukla dodatkowo brzuszek smiley
ag
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
elosmiley zaczynam od jutrasmiley wiec dolaczam sie do wassmileywierze w to ze nam sie udasmileysmileysmiley a wspolna mobilizacja i dzielenie sie efektami daje rezultatysmiley ja zaczynam znow 6w,codzienne bieganie i na nozki cw;D i oczywiscie dieta.
6724192 Wyślij Prywatną Wiadomość
gwiazdeczka22
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2007
no pewnie ze sie nam uda smiley tez staram sie 6weidera robic smiley ale niekoniecznie mi to wychodzi smiley ale za to nadrabiam aerobami smiley powodzonka na starcie smileysmiley
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane