Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Apteki internetowe
Forum | Uroda | Zdrowie
Autor Apteki internetowe
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 12 02 2010
Co myslicie o takich miejscach? Ja ostatnio często zamawiam w takich aptekach, ze względu na niższe ceny i większy asortyment, ostatnio moją ulubioną jest e-lek.pl - mają bardzo duży asortyment leków i szybko realizuja zamówienie. Wielu moich znajomych nie może się do takiej formy zakupu leków przekonać. A co wy sądzicie na ten temat?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Apteki internetowe
piinkaa
Użytkownik

Dodane dnia 12 02 2010
Ja zamawiam na doz.pl smiley i zamówienie mi przychodzi do apteki, a że okok tej apteki jestem 5 razy w tygodniu więc żaden problem żeby zamówienie odebrać . smiley

` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . `
jenna
Użytkownik

Dodane dnia 03 03 2010
No a ja jestem przeciwna aptekom internetowym. Nie wiem co kupuje - może to być lek który zamówiłam ale i "cegła". Poza tym w normalnej aptece moge sie poradzic, pogadac itd., a w internecie tej szansy nie mam. Co do cen...nie jest prawdą że te apteki są tańsze. Ja mieszkam w Warszawie i kupuje w Aptece za Grosze na Złotej i przykład? Porównywałam cene Hepatilu u mnie i w internecie. Sam lek u mnie był tańszy o 4 zł, a koszty przesyłki wynosiły 10 zł, co razem daje 14 zł drożej - to nie jest oszczędność.
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Ja tez nie wierze w apteki internetowe, wole zwykle, gdzie moge podejsc i poradzic sie odnosnie lekow. Dla mnie bardzo wazna jest rozmowa z farmaceuta smiley
belizze
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2010
Ja też preferuję jednak apteki stacjonarne. Nie żebym nie ufała pracownikom aptek internetowych, ale te stacjonarne mają chyba więcej zalet. Przede wszystkim można się spokojnie poradzić farmaceuty, porównać leki i wybrać to co będzie dla nas lepsze. Poza tym nie chcę czekać aż mi dostarczą leki z internetu, wolę iść i mieć je od ręki w normalnej aptece. Zostaje jeszcze kwestia cen. Nie jest powiedziane, że leki z internetu zawsze będą tańsze. Aktualnie zaopatruję się w dosyć taniej aptece Juventa w łódzkiej manufakturze i tamtejsze ceny bardzo zaskakują, na plus oczywiście
yellow
Użytkownik

Dodane dnia 19 04 2010
A mnie to wcale nie przeszkadza, żeby zrobić zakupy w aptece internetowej. Moi zdaniem internet jest przyszłością, a my mamy coraz mniej czasu na to, żeby zrobić zakupy. Mnie wcale nie przeszkadza taka forma zakupów, i nie miałabym oporów, żeby jakieś witaminy kupić w takiej aptecesmiley
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2010
a ja jestem jak najbardziej za tym, żeby kupować przez internet, leki także, bo tak jest taniej.
a jeszcze jak zajrzałam na stronę tej apteki, o której wcześniej była mowa e-lek to widziałam, że mają taką zakładkę promocje i zawsze coś tam jest więc można jeszcze bardziej zaoszczędzićsmiley
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 12 07 2010
Ja też zamawiam z www.e-lek.pl, nie wiem, gdzie trafiłam na tę aptekę, w sensie, czy ktoś mi polecił, czy nie, ale jakoś już zostałam, bo oferta faktycznie duża, a stanie w kolejce za emerytami wyjątkowo mnie męczy, więc zaopatruję się we wszystko online. smiley
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 04 11 2011
Najniższe ceny według moich spostrzeżeń ma ta apteka internetowa
Co najważniejsze - mają szybkie dostawy.
gejsza19
Użytkownik

Dodane dnia 16 11 2011
A ja robię zakupy w internetowej aptece doz, nie płaci się za przesyłkę bo leki na drugi dzień odpiera sie u siebie w mieście w aptece stacjonarnej doz których jest mnóstwo.
arcticone
Użytkownik

Dodane dnia 16 12 2011
ja tam robie często zakupy w aptekach internetowych. to nie jest tak że nie wiem co kupuje. sa rzeczy które kupuje systematycznie, sprawdzone leki i kosmetyki i wtedy nie musze tego za każdym razem widzieć na oczy. a często wychodzi dużo taniej. korzystam z http://www.doz.pl , zamawiam przez internet, odbieram w aptece stacjonarnej i nie płace za przesyłkę. A różnica w cenie jset duża smiley

mam soczewki smiley
http://www.kontaktowe.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
kalinas15
Użytkownik

Dodane dnia 27 01 2012
zalezy co sie tam kupuje. jak żadne "ważne" leki i w większej ilości to ok. Bynajmniej ja zawsze wolałam tradycyjne aptekismiley

Czy odchudzasz się zdrowo? - http://urs10.wordpress.com
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane