| Autor |
Apteki internetowe |
burgund Użytkownik
|
|
|
Co myslicie o takich miejscach? Ja ostatnio często zamawiam w takich aptekach, ze względu na niższe ceny i większy asortyment, ostatnio moją ulubioną jest e-lek.pl - mają bardzo duży asortyment leków i szybko realizuja zamówienie. Wielu moich znajomych nie może się do takiej formy zakupu leków przekonać. A co wy sądzicie na ten temat? |
|
| Autor |
RE: Apteki internetowe |
piinkaa Użytkownik
|
|
Ja zamawiam na doz.pl i zamówienie mi przychodzi do apteki, a że okok tej apteki jestem 5 razy w tygodniu więc żaden problem żeby zamówienie odebrać . 
` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . ` |
|
| Autor |
jenna Użytkownik
|
|
|
No a ja jestem przeciwna aptekom internetowym. Nie wiem co kupuje - może to być lek który zamówiłam ale i "cegła". Poza tym w normalnej aptece moge sie poradzic, pogadac itd., a w internecie tej szansy nie mam. Co do cen...nie jest prawdą że te apteki są tańsze. Ja mieszkam w Warszawie i kupuje w Aptece za Grosze na Złotej i przykład? Porównywałam cene Hepatilu u mnie i w internecie. Sam lek u mnie był tańszy o 4 zł, a koszty przesyłki wynosiły 10 zł, co razem daje 14 zł drożej - to nie jest oszczędność. |
|
| Autor |
Kruszyna Użytkownik
|
|
Ja tez nie wierze w apteki internetowe, wole zwykle, gdzie moge podejsc i poradzic sie odnosnie lekow. Dla mnie bardzo wazna jest rozmowa z farmaceuta  |
|
| Autor |
belizze Użytkownik
|
|
|
Ja też preferuję jednak apteki stacjonarne. Nie żebym nie ufała pracownikom aptek internetowych, ale te stacjonarne mają chyba więcej zalet. Przede wszystkim można się spokojnie poradzić farmaceuty, porównać leki i wybrać to co będzie dla nas lepsze. Poza tym nie chcę czekać aż mi dostarczą leki z internetu, wolę iść i mieć je od ręki w normalnej aptece. Zostaje jeszcze kwestia cen. Nie jest powiedziane, że leki z internetu zawsze będą tańsze. Aktualnie zaopatruję się w dosyć taniej aptece Juventa w łódzkiej manufakturze i tamtejsze ceny bardzo zaskakują, na plus oczywiście |
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
A mnie to wcale nie przeszkadza, żeby zrobić zakupy w aptece internetowej. Moi zdaniem internet jest przyszłością, a my mamy coraz mniej czasu na to, żeby zrobić zakupy. Mnie wcale nie przeszkadza taka forma zakupów, i nie miałabym oporów, żeby jakieś witaminy kupić w takiej aptece |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
a ja jestem jak najbardziej za tym, żeby kupować przez internet, leki także, bo tak jest taniej.
a jeszcze jak zajrzałam na stronę tej apteki, o której wcześniej była mowa e-lek to widziałam, że mają taką zakładkę promocje i zawsze coś tam jest więc można jeszcze bardziej zaoszczędzić |
|
| Autor |
honeydaniels Użytkownik
|
|
Ja też zamawiam z www.e-lek.pl, nie wiem, gdzie trafiłam na tę aptekę, w sensie, czy ktoś mi polecił, czy nie, ale jakoś już zostałam, bo oferta faktycznie duża, a stanie w kolejce za emerytami wyjątkowo mnie męczy, więc zaopatruję się we wszystko online.  |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
Najniższe ceny według moich spostrzeżeń ma ta apteka internetowa
Co najważniejsze - mają szybkie dostawy. |
|
| Autor |
gejsza19 Użytkownik
|
|
|
A ja robię zakupy w internetowej aptece doz, nie płaci się za przesyłkę bo leki na drugi dzień odpiera sie u siebie w mieście w aptece stacjonarnej doz których jest mnóstwo. |
|
| Autor |
arcticone Użytkownik
|
|
ja tam robie często zakupy w aptekach internetowych. to nie jest tak że nie wiem co kupuje. sa rzeczy które kupuje systematycznie, sprawdzone leki i kosmetyki i wtedy nie musze tego za każdym razem widzieć na oczy. a często wychodzi dużo taniej. korzystam z http://www.doz.pl , zamawiam przez internet, odbieram w aptece stacjonarnej i nie płace za przesyłkę. A różnica w cenie jset duża 
mam soczewki  |
|
| Autor |
kalinas15 Użytkownik
|
|
zalezy co sie tam kupuje. jak żadne "ważne" leki i w większej ilości to ok. Bynajmniej ja zawsze wolałam tradycyjne apteki
Czy odchudzasz się zdrowo? - http://urs10.wordpress.com |
|