Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Jaka Fryzura do mnie pasuje
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Jaka Fryzura do mnie pasuje
ewelina7773
Użytkownik

Dodane dnia 19 03 2009
chciałabym prosic o pomoc w doborze fryzury
pomozciesmileysmileysmiley

4918567 Wyślij Prywatną Wiadomość
aniusia11091
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
Wietam. Chcialabym zmienic swoja fryzure tylko nie wiem zabardzo jak by mi pasowala, mam wydłuzona twarz i duze czolo. Pomóżcie!

patrzeć przez rózowe okulary..
Wyślij Prywatną Wiadomość
ponokopolodulek
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
Witam. Zamierzam zrobić kilka zmian na mojej głowie przez najbliższe wakacje. Tylko jest problem... Nie mam pojęcia co i jak pozmieniać żeby wyglądało to w miarę sensownie...

Chciałam zrobić sobie fryzurkę w stylu Ashley Tisdale, czyli dłuższa grzywka zaczesywana na bok (W tym momencie mam krótką grzywkę) + do tego zmianę koloru włosów. I tu zaczyna się problem... Bardzo podobają mi się czarne włosy lub ciemne, a wydaje mi się, że lepiej będę wyglądać we włosach kilka odcieni jaśniejszych od obecnych. Może macie jakieś propozycje kolorów? Albo fotki z fryzurami pasującymi do mnie? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc smiley

Moja fotka:
http://img11.imageshack.us/my.php?image=maxja.jpg

Pozdrawiam smiley
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
do aniusia11091: koniecznie gzywka najlepiej prosta siegajaca brwi.
do ponokopolodulek (uf trudna nazwa:lolsmiley: czarne wlosy nie! ten kolor jest zbyt wyrazisty i przytlacza ryzy twarzy przy czym wyglada sie jakby sie mialo peruke. pasowal by ci czekoladowy braz. a co do fryzury to tutaj znajdziesz cos dla siebie http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzury1.htm
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
do aniusia11091: koniecznie gzywka najlepiej prosta siegajaca brwi.
do ponokopolodulek (uf trudna nazwa:lolsmiley: czarne wlosy nie! ten kolor jest zbyt wyrazisty i przytlacza ryzy twarzy przy czym wyglada sie jakby sie mialo peruke. pasowal by ci czekoladowy braz. a co do fryzury to tutaj znajdziesz cos dla siebie http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzury1.htm
ponokopolodulek
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
Dziękuję bardzo za pomoc I-distrust-nobody smiley
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2009
o jeju al mi sie narobilo
aniusia11091
Użytkownik

Dodane dnia 21 03 2009
dziekuje za pomoc ale jaka dlugość i czy cieniowac??

Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 21 03 2009
lepiej nie cieniowac bo wlosy pozniej trudno sie ukladaja is tercza na wszystkie wlosy na w dodatku jesli twoje wlosy faluja to musialabys je prostowac. dlugosc tak jak pisalam wczesniej siegajaca brwi albo taka ktora brwi zakrywa (ale nie dluzsza bo niec wtedy nie bedziesz widziala )
aniusia11091
Użytkownik

Dodane dnia 22 03 2009
dziękuje bardzosmiley

paulinka3144
Użytkownik

Dodane dnia 04 06 2009
a jeśli chodzi o mnie i do tej fryzury co wlosy sa krotkie a z porzodu dlugie...to co mam zrobic z grzywka ?
prosze o szybka odpowiedz
5892005 Wyślij Prywatną Wiadomość
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 05 06 2009
sry ze nie odpisywalam ale pojawiam sie na forum tylko od czasu do czasu i nie wszystkie nowe posty przegladamsmiley
jesli masz rzywke to super! sama kiedys mialam ta fryzure prze grzywce prostej siegajacej brwi, tylko ja lekko zaczesywalam na bok. wcale nie musisz z nia nic robic. ale jesli uznalas ze nie pasuje ci ona to zawsze mozesz podpiac ja do gorysmiley
paulinka3144
Użytkownik

Dodane dnia 06 06 2009
to fajnie ;]
mam nadzieje ze bedzie mi pasowala grzwka podpieta do tej fryzurki jak myslisz ?
jeszcze myslalam o pocieniowaniu ale niewiem..czy mi ta fryzurka bedzie pasowac
pozdrawiam
i odpisz jak mozesz
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 06 06 2009
jeli nie masz wysokiego czola to bedzie ci pasowalo napewno. a co do ciebiowania to nie jestem do tego typu fryzury zbyt przekonana. niby po cieniowaniu wlosy sie naturalnie kreca, i wydaje sie jakby ich bylo wiecej na glowie, fryzura jest bardziej puszysta ale z drugiej strony tzeba je ukladac bo inaczej to sie niezla szopa robi , wlosy stercza na wszystkie strony a w dodatku popatrz dookola. ktora dziewczynia nie ma teraz wycieniowanych pasm? moim zdaniem jest to fryzura zwyczajna i pospolita. lepiesza jest ta ktora zaproponowalas wczesniejsmiley
paulinka3144
Użytkownik

Dodane dnia 06 06 2009
www.xxmilosc0w0szafiexx.fbl.pl i wez pierwsza fotke i zobacz czy mi bedzie pasowala fryzurka ta co wlosy z przodu sa dlugie a z tylu coraz krotsze.bo zamierzam to fryzurke nidlugo sobie zrobic...hehe jak zrobie to fotke ci przesle xD...tylko najpierw musze prostownice sobie kupic ;];] odpisz ;** a masz gg ?
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 07 06 2009
bedzie pasowac. zapewniam. oczywiscie loicze na to ze zobacze efekty po sciesiu wlosowsmiley jak ostatnio bylam w sklepie AGD to widzialam tam przerozne prostownice ktore maja rozne bajery m.in. regulacja temperatury i oczywiscie wiekszosc z nich mialy plytki ceramiczne ktore mniej niszcza wlosy i moge ci powiedziec ze cena jest bardzo przystepna. niektore kosztuja ok. 50zl wiec to w porownaniu do poczatkowych cen naprawde nieduza. ale nie widzialam takiej prostownicy ktora bylaby powyzej 120zl.smiley
paulinka3144
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2009
http://nasza-klasa.pl/profile/21532444/gallery/album/2/4
a do tej osoby jaka bedzie pasowac fryzurka i nowy kolor wlosów..doradz proszę.
i czkeam na szybko odpowiedz ;] :*
pozdrawiam
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2009
czuje sie wykorzystywana no bez przesady dziewczyny nie moge wam we wszystkim radzic przeciesz wy wiecie najlepiej w czy wam dobrze i jak chcecie wygladac...
a co do pytania. to kolor wlosow jest odpowiedni i nie ma co eksperymentowac. jezeli ta osoba konieczne chce przefarbowac wlosy to najlepiej na odcien brazu. co do fryzury to niewiele moge poradzic bo niewyraznie widac. jezeli juz to prosta dluga grzywkasmiley
sky_12
Użytkownik

Dodane dnia 14 06 2009
witajcie, mam zamiar zrobić sobie fryzurę emo tylko nie wiem czy bedzie mi pasowac i jaka. prosze o pomoc smiley moje zdjęcie http://www.fryzurkowo.pl/Fryzura.aspx?id=28
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 14 06 2009
widze ze znasz sie na rzeczy bo fryzura emo bd do ciebie idealnie pasowacsmiley
moje propozycje: http://as3.poka.to/p/113799/big.jpg
albo spokojniejsza wersja...http://www.bloblo.pl/image/29731/default/emo-girl.jpg
jesli ci te nie odpowiadaja to moge poszukac innych ktore bd pasowac do ciebie...smiley
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane