Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
problem z kolorem wlosów
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Autor problem z kolorem wlosów
xdagax
Użytkownik

Dodane dnia 10 04 2009
Witam, niedawno zrobiłam sobie bardzo dużo bląd pasemek jednak z natury jestem ciemna i wszyscy uznali ze nie pasują mi jasne włosy. Chciałabym w takim razie spróbować w brązie, nie wiem jakiej farby użyć i jakiego odcieniu aby uzyskać fajny brąz. najważniejsze żeby nie okazał się rudy :/ bardzo prosze o szybką odpowiedz !!!
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: problem z kolorem wlosów
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 10 04 2009
oj taka czesta i drastyczna zmiana koloru berdzo oslabia wlosy i nigdy nie wiadomo jaki bd koncowy kolor bo moze byc tak ze zamiast tego brazu bd. miala wlsanie rudy czy zielonysmiley najlepij niczego teraz nie ruszaj tylko udaj sie do fryzjera powiedz co i jak. on dopasuje odcien brazu profesjonalnie do twojego typu urodysmiley
martcia10
Użytkownik

Dodane dnia 11 04 2009
też radzę iść do fryzjera, fachowiec lepiej ci zrobi niż ty sama. Życzę powodzeniasmiley

MaRtCiA
1094328 Wyślij Prywatną Wiadomość
Karolina22
Użytkownik

Dodane dnia 18 04 2009
mam problem gdyz mam czarne wlosy i chcilabym zrobic se na nich blond pasemka lub biale tylko nieiwem czy bedzie mi znimi do twarzysmileyPoza tym niewiem jak mam sie ostrzyc gdyz mam dlugie wlosy i chce takie miec gdyz w smileykrotkich mi nie do twarzy ale kompletnie nieiwem jak sie opciac mam szczupkla twarz i jestem kruchej budowy smileywiem ze chcialabym miec pocieniowane i po boku grzywke czy jest tu jakas specjalistka ktora mogla by mi doradzic prosze o kontakt smileyzalamana
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 19 04 2009
zawsze mozesz o porade zapytac nasza stylistke. ale stylista na forum sie nie udziela
Giga988
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2009
Jeżeli masz ciemne włosy to pomaluj sobie na ciemny brąz i efekt rewelacyjny zaufaj.smileysmileysmiley

Magdalena Krajewska
nie nie nie nie Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane