Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
dobór koloru . Pomocy !
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Autor dobór koloru . Pomocy !
exxttt
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
Witam !
Już od dłuższego czasu marzy mi się na głowie jaśniutki blond.
Jednak muszę szczerze przyznać, że boję sie takiego eksperymentu.
Nie wiem czy będzie mi pasował.
Mam długie proste włosy, naturalnie jestem ciemną blondynką o dużych niebieskich oczach i raczej jasnej, złocistej karnacji.
Cudowny i właśnie taki mi się marzy kolorek ashley tisdale kiedyś. Ten ciemniejszy blond .
Czy możecie mi doradzić co zrobić.
Z czasem jeśli ktoś naprawdę będzie chciał mi pomóc mogę udostępnić zdjęcia.
Pozdrawiam !

emaa!
11291750 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: dobór koloru . Pomocy !
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
też jestem ciemną blondynką, ale o oczach zielonychsmiley i też chcerm jaśniutki blondsmiley Również boje siue takiego eksperymentu dlatego w najbliższą środę zrobie najpierw pasemka, nie tak gęste jak sie robi i sprawdze jak wygląda ten koloreksmiley a Do niebieskich oczów jany bląd wygląda śliczniesmiley Mój kolor mi się znudził już, jest dla mnie nijaki dlatego troszkę po częsci chcem go rozjaśnicsmiley Jeśli się boisz to zrób tak jak jasmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
jesli obie jestescie blondynkami naturalnymi to nie ma czego sie bac bo nie trzeba bedzie bardzo rozjasniac wlosowsmiley
aha no i kolor oczu nie decyduje o tym czy dany kolor wlosow bd do nas pasowal a raczej kolor karnacjismiley wiec tak jesli macie cere brzoskwiniowa o cieplym odcieniu to wybierajcie farby w cieplych odcieniach i na odwrotsmiley
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
aha zdjecie jak najbardziej bd przydatnesmiley
exxttt
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
Hm... Co do karnacji to jasna ze złocistym zabarwieniem czy jakoś tak ;d .
Naprawdę mogłabyś mi coś bardziej pomóc ? W takim razie udostępniłabym Ci moje zdjęcia smiley z góry dziękuje

emaa!
exxttt
Użytkownik

Dodane dnia 29 06 2009
tysia_90 napisał/a:
też jestem ciemną blondynką, ale o oczach zielonychsmiley i też chcerm jaśniutki blondsmiley Również boje siue takiego eksperymentu dlatego w najbliższą środę zrobie najpierw pasemka, nie tak gęste jak sie robi i sprawdze jak wygląda ten koloreksmiley a Do niebieskich oczów jany bląd wygląda śliczniesmiley Mój kolor mi się znudził już, jest dla mnie nijaki dlatego troszkę po częsci chcem go rozjaśnicsmiley Jeśli się boisz to zrób tak jak jasmiley

dziękuję bardzo za radę ;d . Szczerze powiedziwaszy to ja do tego blondu już od dłuższego czasu się przymierzaam i obecnie jestem ciemną blondynką . Wiwerzch mam swój naturalny natomiast włosy od spodu mam asny blond , nie jednolity ponieważ potraktowane były rozjaśniaczem smiley . { maam długie włosy } smiley
No , ale cóż boję się , że popełnie błąd co do zmiany kolorku. ..

emaa!
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane