Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
jakieś sposoby na zrobienie łatwo fryzurki w domu :)
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Autor jakieś sposoby na zrobienie łatwo fryzurki w domu :)
toja_
Użytkownik

Dodane dnia 11 09 2009
hej znacie może jakieś sposoby na zrobienie fajnej fryzurki w domu ? smiley na necie znalazlam rozne zdjecia i wgl, ale nie bylo opisane krok po kroku jak zrobic fryzure...smiley mam wlosy do ramion i bede wdzieczna za kazdy link na fajne stronki lub podane krok po kroku fryzury smiley mogą byc spiete, rozpuszczone, koczek :] wszystko mi jedno smiley zalezy mi tylko na zrobieniu efektownej fryzury bez chodzenia do fryzjera smiley z gory dzieki smiley

Ja mogę podać wam kilka sposobow smiley

1. Fale. Na wilgotne włosy należy wklepać trochę pianki do lokow i fal po czym podzielic wlosy na kilka pasm i kazde z nich zakrecac az powstana male zwiniete do samej skory koczki smiley (nie wiem jak to inaczej okreslic) i spiac je wsowkami. Koczki mozna wysuszyc suszarka (pozadnie! ) lub poczekac 1-2 godz az same wyschna :] potem odpiac wsowki i umodelowac fale palcami smiley gotowe xD

2. Zeby dodac objetosci wlosom a zarazem dodac im lekko "rozczochranego" wygladu, w wyprostowane prostownica wlosy wcieram odrobine lakieru i lekko jr roztrzepuje :] efekt na moich wlosach wychodzi sosyc fajny xD

3. Fajna fryzura też wychodziła, kiedy mialam wlosy do lopatek najpierw je prostowalam a potem tylko jakies 10cm pasma zawijalam na lokowke smiley koncowki byly ladne pokrecone a od gory proste ;]
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: em.
toja_
Użytkownik

Dodane dnia 11 09 2009
sory smiley punkt 2. nie lakieru tylko ŻELU lub brylantyny do wlosow smiley
Autor RE: jakieś sposoby na zrobienie łatwo fryzurki w domu :)
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 11 09 2009
ja czasem kręce swoje włosy prostowninąsmiley. u nasady włosów łapie pasmo włosów tak jak łapie się do prostowania, ale wywijam prostownice w góre, tak aby zrobic jeden obrót i powoli przesówam w dół. śliczne loczki. Można popsikać je tylko lakierem lub wzdłóz loka wklepać brylantynesmiley
Katerinka
Użytkownik

Dodane dnia 12 09 2009
Ja też mam sposób na efektowną fryzurkę smiley

Suszę włosy z pochyloną głową i jeszcze używam takiej nakładki na suszarkę (takie cuś z ząbkami, jak szczotka, ale nie wiem jak to się zwie.), tą nakładką suszę włosy na przodzie, tak sobie jeżdże nią po głowiesmiley

Potem pryskam włosy lakierem, ale tył i robię to z pochyloną głową.

Efekt. Potem jeszcze lekko całość z góry i VOILA!
toja_
Użytkownik

Dodane dnia 12 09 2009
dzięki za odpowiedzi, napewno wypróbuję smiley

na youtube.pl znalazlam jakis filmik, o kreceniu wlosow prostownica, ale nie wiem czy o to dokladnie ci chodzi ;P
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane