| Autor |
Jakie fryzury będą mi pasować? |
Mariko Użytkownik
|
|
hejka, mam taki delikatny problem. chcę zmienić fryzurę. oczywiście jak trochę schudnę i mi włosy podrosną jeszcze. tylko że nie mogę się zdecydować na jakąś konkretną, a to co mi się podoba nie wszystko do mnie pasuje, a nie widzę siebie tak jak mnie widzą inni dlatego proszę o radę, interesują mnie fryzury emo, z grzywką.. ogólnie mówiąc otwarta jestem na wszelkie propozycje z waszej strony, każdą radę wezmę pod uwagę. Dziękuje wam z góry
tutaj są moje zdjęcia aktualne:
http://nasza-klasa.pl/profile/21932130/gallery/album/5/27 (ja to ta w środku)
galeria odblokowana można zobaczyć więcej.
pozdrawiam 
Mariko |
|
| Autor |
RE: Jakie fryzury będą mi pasować? |
dagus954 Użytkownik
|
|
chcialabym zmienic swoja fryzure ale nie wiem jaka bedzie mi pasowac..
www.fotka.pl/profil/dagus954/ |
|
| Autor |
dagus954 Użytkownik
|
|
moze mi pani odpowiedziec tu albo na pw. dziekuje, |
|
| Autor |
RE: jaka fryzura będzie mi pasować |
lipiec79 Użytkownik
|
|
Mam kręcone włosy i żaden fryzjer nie potrafi sobie z nimi poradzić proszę o pomoc, dziękuję lipiec79@o2.pl |
|
| Autor |
filipinka002 Użytkownik
|
|
|
mam bardzo cienkie włosy u samej góey głowy i bardzo szybko sie przetłuszczają sa do ramion prosze o podanie zdjęć |
|
| Autor |
olaaa Użytkownik
|
|
Witam wszystkich.
Mam problem z moimi włosami. Są średniej długości, cieżkie i do tego zawsze są oklapnięte na górze a na dole strasznie sie pusza co daje mi efect pudla
Chcę wybrać się do fryzjera i jakoś je sensownie ściać by ładnie sie układały i pasowały do okrągłej twarzy
Proszę o jakieś zdj |
|
| Autor |
Kachaa Użytkownik
|
|
witam.. chciałabym sie poradzic . chce w najbliższym czasie iść do fryzjera i zmienić fryzure by była grzywa bo dotychczas nie mam.. mam raczej prostokątna, albo trójkątną twarz czy grzywka mi będzie pasowac ..? i jaka?
prosze bardzo o porade |
|
| Autor |
Innocence Użytkownik
|
|
|
a ja sie zastanawiam czy do jasnej karnacji pasuja raczej ciemne włosy czy jasne? |
|
| Autor |
milkajolka Użytkownik
|
|
tutaj jest troche fryzur emo jest z czego wybrac
studio-mody.com.pl |
|
| Autor |
aluta200 Użytkownik
|
|
|
wydaje mi się. że praktycznie wszytskim dziewczynnim jest bardzo ładnie w grzywkach, niestety żeby grzywka ładnie sie układała często trezba ją prostowac prostownicą . Z tego co wiem najl;epiej jest kupić prostownięce w profesjonalnym sklepie fryzjerskim, zdecydowanie sa lepsze niz te z supermatketu, słuszałam że sklep kalamis.pl oferuje produkty bardzo wysokiej jakości, poza tym fryzura emo tez wymaga prostownicy bo inaczej włosy same nigdy nie będą takie sztywne i proste. |
|
| Autor |
kasrad Użytkownik
|
|
Za tydzień ide do feyzjera i nie wiem jak sie obciąć. mam cienkie włosy. może coś do ramion i z grzywka. Przesle Pani zdjęcie . prosze o odp. na mojego maila.  |
|
| Autor |
patusia508 Użytkownik
|
|
Witam , chciałabym zrobić sobie fryzurę na wesele ale jest problem mam długi i garbaty nos . Włosy mam średniej długości (trochę dłuższe) i twarz owalną. Prosiłabym o propozycje fryzur upiętych .Proszę o pomoc  |
|
| Autor |
totylkoja2 Użytkownik
|
|
|
Może tutaj coś dla siebie wybierzesz. Kilkanaście odcinków metamorfoz fryzur. Polecam http://oognet.pl/content/details/1016 |
|