| Autor |
Strach przed fryzjerem |
gosia32 Użytkownik
|
|
Tym razem nie mój a mojej przyjaciółki. No cóż krotko mówiąc nie miała szczęścia do fryzjerów. Nie miała na tyle, że od 3 lat nie była u fryzjera.... Chcę ją teraz wyciągnąć na szaloną zmianę fryzury i kolorów ale ona nei daje się przekonać. Znacie podobne przypadki?
moim całym światem jest moja córeczka |
|
| Autor |
RE: Strach przed fryzjerem |
Crystaline Użytkownik
|
|
heheheh ja kiedys miałam podobnie, ale przeszło Musi po prostu sama dojrzec do tego pierwszego kroku
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
bezkonca Użytkownik
|
|
Jej, jakie ja miałam tragiczne doświadczenia z fryzjerami... mam dosyć specyficzny rodzaj włosów - cienkie i raczej za wiele ich nie ma, ale ciężki I bardzo trudno je dobrze obciąć, wycieniować tak żeby nadać im objętości, a nie ich dodatkowo ująć... Dlatego dopóki nie natrafiłam na fajny salon to byłam bardzo zachowawcza i nie eksperymentowałam.... w końcu się przełamałam i z włosów niemal do pasa koloru bardzo ciemny brąz zdecydowałam się na... najpierw rudego, a potem blond boba I byłam zachwycona! Przekonaj koleżankę, żeby poszła najpierw po prostu przysłowiowo "podciąć końcówki" żeby się przełamała, a jak jej się salon spodoba, to możesz po 3-4 tygodniach spróbować ją namówić na wariacje. |
|
| Autor |
kopciuszek777 Użytkownik
|
|
|
ja ją rozumiem. boże! sama miałam takie przejścia że fryzjerzy mnie krzywdzili, że miałam ochotę już nigdy nie wychodzić na zewnątrz. ale raz umówiłam się na czesanie, bo miałam ślub przyjaciółki i fryzjer mnie do siebie przekonał i poszłam na strzyżenie. teraz chodze tylko do spa ce-ce, fryzjer mnie słucha, jak mówię, że chcę3 cm podciąć to są to 3 centymetry a nie całe włosy i zawsze wychodzi fajnie. jak masz pewnego fryzjera to może ją przekonasz |
|
| Autor |
RE: Dobry fryzjer i po sprawie |
misiuniaania Użytkownik
|
|
Żeby nie mieć nieprzyjemnych niespodzianek po wizycie u fryzjera najlepiej iść do dobrego:
http://www.urodatv.tv/salony_fryzjerskie
Tu masz Salony w Gdańsku, Warszawie, Krakowie, Wrocławiu więc zawsze można znaleźć coś dla siebie
Pomagaj innym a inni Ci pomogą |
|
| Autor |
Tu_pak Użytkownik
|
|
|
chcialabym sie wyobraz ale od dziecka mam dlugie wlosy i nie wiem czy mogę zaufać fryzjerowi natyle aby diametralnie zmienic fryzurę.. |
|
| Autor |
wesolaEwka Użytkownik
|
|
Kiedyś jakoś też nie miałam za bardzo szczęścia do fryzjerek. Zawsze mówiłam im w jaki sposób chcę mieć obcięte włosy, a one obcinały mi tak, jak im się udało. Chodzę do fryzjerek, jak już mam długie włosy, żeby trochę, podkreślam trochę podciąć, a one mimo, że opowiadały jakie ładne, długie mam włosy to strasznie mi ścinały. W końcu niedaleko mojego domu otworzyła nowy salon fryzjerka, która świetnie obcina, nawet nie muszę jej mówić jak chcę, żeby mi podcięła włosy, a i tak zawsze jestem z efektu zadowolona . Dlatego wcale nie dziwię się twojej koleżance, że nie chce zrobić tak dużej zmiany  |
|