Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Strach przed fryzjerem
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Autor Strach przed fryzjerem
gosia32
Użytkownik

Dodane dnia 29 07 2010
Tym razem nie mój a mojej przyjaciółki. No cóż krotko mówiąc nie miała szczęścia do fryzjerów. Nie miała na tyle, że od 3 lat nie była u fryzjera.... Chcę ją teraz wyciągnąć na szaloną zmianę fryzury i kolorów ale ona nei daje się przekonać. Znacie podobne przypadki?

moim całym światem jest moja córeczka
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Strach przed fryzjerem
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 04 08 2010
heheheh ja kiedys miałam podobnie, ale przeszłosmiley Musi po prostu sama dojrzec do tego pierwszego kroku

Perfumeria Internetowa
bezkonca
Użytkownik

Dodane dnia 09 08 2010
Jej, jakie ja miałam tragiczne doświadczenia z fryzjerami... mam dosyć specyficzny rodzaj włosów - cienkie i raczej za wiele ich nie ma, ale ciężkismiley I bardzo trudno je dobrze obciąć, wycieniować tak żeby nadać im objętości, a nie ich dodatkowo ująć... Dlatego dopóki nie natrafiłam na fajny salon to byłam bardzo zachowawcza i nie eksperymentowałam.... w końcu się przełamałam i z włosów niemal do pasa koloru bardzo ciemny brąz zdecydowałam się na... najpierw rudego, a potem blond bobasmiley I byłam zachwycona! Przekonaj koleżankę, żeby poszła najpierw po prostu przysłowiowo "podciąć końcówki" żeby się przełamała, a jak jej się salon spodoba, to możesz po 3-4 tygodniach spróbować ją namówić na wariacje.smiley
kopciuszek777
Użytkownik

Dodane dnia 09 08 2010
ja ją rozumiem. boże! sama miałam takie przejścia że fryzjerzy mnie krzywdzili, że miałam ochotę już nigdy nie wychodzić na zewnątrz. ale raz umówiłam się na czesanie, bo miałam ślub przyjaciółki i fryzjer mnie do siebie przekonał i poszłam na strzyżenie. teraz chodze tylko do spa ce-ce, fryzjer mnie słucha, jak mówię, że chcę3 cm podciąć to są to 3 centymetry a nie całe włosy i zawsze wychodzi fajnie. jak masz pewnego fryzjera to może ją przekonasz
Autor RE: Dobry fryzjer i po sprawie
misiuniaania
Użytkownik

Dodane dnia 30 08 2010
Żeby nie mieć nieprzyjemnych niespodzianek po wizycie u fryzjera najlepiej iść do dobrego:
http://www.urodatv.tv/salony_fryzjerskie
Tu masz Salony w Gdańsku, Warszawie, Krakowie, Wrocławiu więc zawsze można znaleźć coś dla siebie

Pomagaj innym a inni Ci pomogą
Tu_pak
Użytkownik

Dodane dnia 17 09 2010
chcialabym sie wyobraz ale od dziecka mam dlugie wlosy i nie wiem czy mogę zaufać fryzjerowi natyle aby diametralnie zmienic fryzurę..
wesolaEwka
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2010
Kiedyś jakoś też nie miałam za bardzo szczęścia do fryzjerek. Zawsze mówiłam im w jaki sposób chcę mieć obcięte włosy, a one obcinały mi tak, jak im się udało. Chodzę do fryzjerek, jak już mam długie włosy, żeby trochę, podkreślam trochę podciąć, a one mimo, że opowiadały jakie ładne, długie mam włosy to strasznie mi ścinały. W końcu niedaleko mojego domu otworzyła nowy salon fryzjerka, która świetnie obcina, nawet nie muszę jej mówić jak chcę, żeby mi podcięła włosy, a i tak zawsze jestem z efektu zadowolona smiley. Dlatego wcale nie dziwię się twojej koleżance, że nie chce zrobić tak dużej zmiany smiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane