Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
dermokosmetyki
Forum | Uroda | Kosmetyki
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: dermokosmetyki
belizze
Użytkownik

Dodane dnia 01 03 2010
Też od jakiegoś czasu stosuję dermokosmetyk, w zasadzie od kiedy zaczęły mi się problemy ze skórą głowy i wypadaniem włosów. Zaczęłam używać szamponu Vichy Dercos Aminexil ( jakoś tak to się pisze ), który zalecił mi dermatolog. Byłam trochę sceptycznie do tego nastawiona, zwłaszcza że musiałam się sporo nachodzić zeby go tanio dostać w Łodzi ( ostatecznie kupiłam w manufakturze, w aptece Juventa bo tam było najtaniej ). Ostatecznie jednak nie pożałowałam bo po prostu mi pomógł.
Wyślij Prywatną Wiadomość
olkafasolka
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2010
najlepsze lecznicze preparaty na skórę

http://www.allegro.pl/item953171161_nanokoloidy_miedzi.html
http://www.allegro.pl/item949804698_nanokoloidy_srebra_polecam.html
bebe
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2010
Ja mam wrażliwą skórę i kiedy po raz kolejny zafundowałam sobie podrażnienia stosując jakiś reklamowany super krem, przerzuciłam się na dermokosmetyki. Używam kosmetyków Flosleku: serii nawilżającej Happy per aqua i żelu ze świetlikiem. Polecam - te kosmetyki działają świetnie, nie powodują podrażnień, są naturalne i w naprawdę przystępnej cenie.
kajaja
Użytkownik

Dodane dnia 06 04 2011
dla mnie dermokosmetyki to strzał w dziesiątkę! jako że mam skłonności zarówno do problemów skórnych jak i podrażnień po kremach na nie stosowanych, dermokosmetyki to naprawdę wspaniały wybór : ) Aktualnie używam głównie produktów A-Dermy, z których jestem bardzo zadowolona, ale niech każdy znajdzie coś dla siebie
malwaaa
Użytkownik

Dodane dnia 30 05 2011
Ja mam tendencje do wyprysków i wszelkich objawów alergii. Dlatego wyszukałam w aptece dermokosmetyki bez parabenów - i tak zaczęłam stosować Siquens. Bardzo delikatny, dobrze się wchłania. Jest też dobrą bazą pod makijaż.
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane