Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
dermokosmetyki
Forum | Uroda | Kosmetyki
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor dermokosmetyki
Barbarrra
Użytkownik

Dodane dnia 12 04 2009
Dziewczyny, coraz czesciej slyszymy, ze nie wystarczy uzywac "zwyklych" kosmetykow, ze teraz nie wystarczy pielegnowac, cenne sa kosmetyki o wlasciwosciach leczniczych. Co o tym sadzicie?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: dermokosmetyki
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 13 04 2009
lepiej zapobiegac niz leczyc- wiadomo! kosmetyki pielegnacyjne sa po ty wlasnie zapobiegac i jeszcze bardziej upieknic cere, zeby wygladala zdrowo i swiezo. a kosmetyki o wlasciwosciach leczniczyc, jak sama nazwa wskazuje, a po to by wyleczyc widoczne juz zmiany w skorze np.tradzik. moim zdaniem jesli ma sie juj jakies problemy to kosmetyki lecznicze sa tutaj niezbedne, a jesli chce sie zachowac piekna, gladka i matowa cere nez niedoskoalosci to tzeba ja pielegnowac codziennie. ot co. troche pokrecilam
CzarnyAniol
Użytkownik

Dodane dnia 14 04 2009
Ja tam jestem bardzo za dermokosmetykami. Wlasciwie teraz sa juz dostepne po przystepnych cenach, staram sie wybierac te apteczne, zeby sie nie dac na brac na medialny szal znanych marek, ktore choc sie tak reklamuja to z dermokosmetykami nie maja nic wspolnego. No i mam dosc wrazliwa skore, tak chyba w ogole zaczela sie moja z nimi przygoda. Badzmy ekosmiley to teraz chyba na topie
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 14 04 2009
o srodowisko trzeba dbac bez wzgledu na mode. i niech tak zostanie. haslo dzisiajszego dnia: BADZMY EKO!smiley
CzarnyAniol
Użytkownik

Dodane dnia 23 04 2009
A jak juz o eko mowa... to jakich zdrowych kosmetykow uzywacie? macie cos godnego polecenia?
Adresatka
Użytkownik

Dodane dnia 24 04 2009
ja mam. Firma nazywa się Synesis - mają Eco Label. To są chyba też "dermo" kosmetyki, w każdym razie ja jestem uczuleniowcem, a te nie uczulają. Zresztą zobacz sobie: http://www.synesis.pl/, co ja tu bede komus reklamę za darmo robićsmiley
CzarnyAniol
Użytkownik

Dodane dnia 26 04 2009
Reklamy za bardzo nie zrobisz, bo mi sie ta stronka nie otwiera Ale pisz jak dziala, co to za kosmetyki i dlaczego sa fajne. Ja tez mam swoj typ,ale chetnie poznam inne propozycje.. Wiosna idzie, trzeba sie wypielegnowac!
bramante
Użytkownik

Dodane dnia 01 05 2009
Ja uzywam dermokosmetyków i bardzo sobie chwalę i moje koleżanki też. Mam skórę bardzo wrażliwą i skłonną do alergii. Moja dermatolog poleciła mi Nanobase, odżwykę regenerującą do skóry, która nawilża twarz i rozprostowuje zmarszczki. Jak dla mnie rewelacja. Podobna jakościowo do kosmetyków z wyższych półek, a o wiele tańsza.
Sabrina
Użytkownik

Dodane dnia 03 05 2009
Mysle, ze ta linia staje sie coraz bardziej popularna, chyba wlasnie za sprawa przystepnej ceny, tez z niej korzystam i moge same pozytywne rzeczy powiedziec, mam z tej serii kremik na przesuszone stopy i lokcie, rewelka.
CzarnyAniol
Użytkownik

Dodane dnia 03 05 2009
Ktora linia? Synesis czy Nanobase? A to nie jest zwykly emolient, ktorego celem jest glebokie nawilzenie skory? bo ja chyba nie rozumiem pojecia DERMOKOSMETYKI. Moe ktos wyjasni?
Sabrina
Użytkownik

Dodane dnia 04 05 2009
Mi chodzilo o nanobase, a co do dermokosmetykow, to uzywa sie ich nie tylko w celach pielegnacyjnych, ale i leczniczych, jak np przy azs. to cos wiecej, niz tylko zwykly kremik. przy jego tworzeniu zminimalizowano substancje konserwujace, nie uczulaja, nie maja zapachu, nie zawieraja barwnikow...
ksiuncha
Użytkownik

Dodane dnia 07 05 2009
ja stosuje kosmetyki la roche posay, niektorzy twierdza ze to tez dermokosmetyki ale czy sie roznia od zwyklych nie wiem
wiki_fiki
Użytkownik

Dodane dnia 07 05 2009
Dermokosmetyki to takie ktore przepisuja zawsze dermatologowie chyba

So what? Wanna love me?<3 No way, boy..
Sabrina
Użytkownik

Dodane dnia 11 05 2009
Nie, dermokosmetyki to nie tylko te, ktore przypisuje dermatolog, mozesz sama sobie cos wybrac, najczesciej zakupisz je w aptece, ale czasami mozna dostac w dobrych drogeriach. Mysle, ze naprawde warto przerzucic sie na te kosmetyki, bo sa tworzone w specjalnych warunkach, ze specjalnych produktow, czuje po nich specjalna opieke smiley smiley smiley
bramante
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2009
no dokładnie, to nie są leki z przepisu dermatologa. Mają działaniej farmakologiczne, ale sa również środkami do delikatnej pielęgnacji. Ja mam odżwykę do ciała nanobase i wyleczyła mi ona skórę z przesuszenia, teraz używam jej raz na 2,3 dni, zeby skóra była ładnie nawilżona. delikatny kremik, a mimo wszytsko wyjątkowo dba o skórę. Tak jak mówisz dostaniesz w aptece.
Sabrina
Użytkownik

Dodane dnia 21 05 2009
Ja sobie wlasnie dzis zrobilam taka kuracje przygotowujaca stopki do wakacji smiley najpierw kapiel w olejku mietowym, peeling Talasso-scrub z Collistar i na to kremik keranorm, potem tylko pomaluje paznokcie na bordowy i bedzie pieknie smiley
barbara987
Użytkownik

Dodane dnia 22 05 2009
ja przeżuciłam sie na dermokosmetyki ,ponieważ mam skórę skłonną do alergii-teraz mam odżywkę nanobase.skóra świetnie oddycha,jest super nawilżona i delikatna.

Barbara35
mrowcia_zet
Użytkownik

Dodane dnia 22 05 2009
Tez na poczatku myslalam ze nazwa ma cos wspolnego z dermatologiem :-) teraz jest straszna moda na te dermokosmetyki ale to chyba dobrze bo nie niszcza cery jak cala reszta kosmetykow

Czerwony czy rozowy - oto jest pytanie :-)
Sabrina
Użytkownik

Dodane dnia 01 06 2009
tez sie ciesze, ze zapanowala moda na dermokosmetyki, bo mojej suchej skorze nie wystarcza zwykly balsam, musze miec cos mocnego, a teraz jest coraz wiecej produktow dostepnych na rynku. Polecam keranorm do baaaaaardzo suchej skory
Alice1234
Użytkownik

Dodane dnia 22 06 2009
Używam kosmetyków avon , ale jakoś tak mi nie podpasowały . Od nie których dostaję wysypek , i nie za bardzo sobie z nimi radzę . Chyba poprostu zacznę używac innych . I właśnie usłyszałam o tych dermokosmetykach, myślicie ,że mi pomogą ? Bo naprawdę mam wrażliwą skórę .
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane