Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
bez zmarszczek
Forum | Uroda | Kosmetyki
Autor bez zmarszczek
a_net_a
Użytkownik

Dodane dnia 29 10 2009
dla wszystkich pan ktore pomimo mlodego wieku obawiaja sie oznak starosci goraco polecam produkt cera nova z algami. skora po nawet krotkim okresie stosowania zachowuje mlody i atrakcyjny wyglad. cena jest niewygorowana (apteka u mnie na osiedlu 35zł) w opakowaniu jest 60 tabletek czyli miesieczna kuracja. sprobujcie
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: bez zmarszczek
Halina56
Użytkownik

Dodane dnia 29 10 2009
Ja również polecam CeraNova z algami smiley
Biorę już jakiś czas i są niezłe.
Zastanawiam się teraz jeszcze nad moimi zmarszczkami mimicznymi, na nie już raczej tabletki czy kremy nie pomogą. Myślałam nad zastrzykami z kwasu hialuronowego.
Próbował ktoś?
justyna20
Użytkownik

Dodane dnia 16 12 2009
Mam 20 lat i czy powinnam zastosować Ceranova z algami ??? Czy ktoś może mi poradzić coś na zmarszczki pod oczami??

justyna
soniaa
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2010
Halina56 - na zmarszczki mimiczne (rozumiem, że już powstały) wypełnienie kwasem hialuronowym to bardzo dobre rozwiązanie. Kwas wypełnia zagłębienia i faktycznie twarz jest gładsza. Ale jeśli jeszcze nie masz widocznych zmarszczek, to botox profilaktycznie używany może opóźnić ich powstanie.
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 26 05 2010
A czy wiecie jaki jest odpowiedni wiek do rozpoczęcia kuracji przeciwzmarszczkowej? Chyba należy im wcześniej zapobiegać niż próbować je zredukować kiedy już powstaną. Tylko pytanie kiedy zacząć. Wiecie?
belizze
Użytkownik

Dodane dnia 29 05 2010
Słyszałam od koleżanki że najlepsze na zmarszczki są naturalne kosmetyki. Dziewczyna stosuje jakiś ekologiczny krem ( na pewno marki vichy, ale szczegółów nie znam ) i po kilku tygodniach widać pewną poprawę. Powiem więcej, jak się dodatkowo trochę opaliła to naprawdę wygląda kilka lat młodziej. Wiem, że kosmetyki kupuje w manufakturze w Łodzi, w aptece Juventa bo mają dobre ceny. Osobiście nigdy tam nie byłam, ale może w najbliższy długi weekend wybiorę się.
Melissa
Użytkownik

Dodane dnia 15 10 2010
Ja używam profilaktycznie kremu przeciw zmarszczkom (mam 24 lata), jest to krem firmy Dr Bardadyn oparty na naturalnych składnikach, bez konserwantów. Moja starsza siostra mi go poleciła, bo twierdzi, że na prawdę przynosi efekty.
Autor RE: zmarszczki
Poemka
Użytkownik

Dodane dnia 08 11 2010
hmmm.... trochę się zmarwtiłam, chyba jestem nieco opóźniona mam 26 lat, ale nie używam kremów przeciwzmarszczkowych :/ a z Waszych wpisów wynika, że powinnam... więc zgłebiłam temat i znalazłam jeszcze maseczki wygładzające Beauty Face http://www.uroda.com/artykuly/testujemy-maska-beauty-face-kolagen-i-zloto
kl123
Użytkownik

Dodane dnia 13 11 2010
mam kilka dobrych propozycji moja mama użwya kremu ecollagen z Oriflame jest bardzo zadowolona teraz jest nowa wersja

Ecollagen 3D na noc i jest też serum i
http://www.stacjaoriflame.pl/nowosci-katalogu/19-nowosci-oriflame-katalog-14.html

krem pod oczy z kulką
http://www.stacjaoriflame.pl/nowosci-katalogu/49-nowosci-oriflame-katalog-16.html

warto zobaczyć jest na to unikalna gwarancja satysfakcji gdyby nie pasował krem zawsze można zwrócić fajna opcja z której nie skorzystamy kupując w zwykłej drogerii

http://www.stacjaoriflame.pl/
zapisz się na newsletter kosmetyczny
kika75
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2011
na moje zmarszczki bardzo dobrze sprawdza sie ekspresowy wypełniacz zmarszczek z mary cohr rzeczywiście stały sie mniej widoczne.
jarozalia
Użytkownik

Dodane dnia 02 03 2011
Ja stosuję kapsułki Colvita i nie narzekam. Też mają w sobie algi i witaminę E, ale głównym składnikiem jest kolagen. Co prawda, może jest trochę droższy, ja jednak uważam, że warto.
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 10 03 2011
Ja używałam kolagenu w tabletkach przez pół roku i nic, potem capivit hydrocontrol i też nic... Najlepszy na marszczki to chyba jest masaż twarzy i odpowiednie nawilżenie, ale raczej od zewnątrz
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane