Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Perfumy Wody Toaletowe
Forum | Uroda | Kosmetyki
Autor RE: Perfumy Wody Toaletowe
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2010
Dlatego większosc z nas kupuje w dobrych perfumeriach internetowych,dzięki temu nie płacimy za marże a mamy gwarancje oryginalnosci perfum.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Ja tez zawsze szukam promocji w sklepach, bo w Polsce perfumy sa naprawde bardzo drogie. Wczoraj w koncu trafilam na davidoff cool water w superpharm w atrakcyjnej cenie. Dla chcacego nic trudnego, wytarczy troche poszukac i cos sie znajdzie smiley
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 21 03 2010
Zdecydowanie najlepsze okazje można wyszukać w perfumeriach internetowych, ceny są znacznie niższe niż w sklepach stacjonarnych.
intimila
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2010
ja tez wole kupic perfumy w internecie, mam kilka sprawdzonych miejsc. sa nawet tansze o 100zl niz w sephorze. zazwyczaj kupuje na strawberrynet
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2010
Chyba właśnie najdrożej jest w tych sieciowych perfumeriach.. Można przepłacic właśnie o 100zł.

Perfumeria Internetowa
Badra
Użytkownik

Dodane dnia 17 11 2010
Ja mam tak samo, też kupuję w perfumerii internetowej. Moje zaufanie zdobyła realta.pl, bo wiem że dostanę zawsze oryginalny towar i do tego w korzystnej cenie.smiley
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2011
Nigdy tam nie kupowałam,ale dzięki za namiar. Zapraszam również do mojej perfumerii crystaline.pl w razie pytań służę pomocą.

Perfumeria Internetowa
narzeczona
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2011
ja też kupuję w perfumeriach internetowych albo gdzieś przy okazji wakacji za granicą... trzeba przyznać, że w polsce perfumy są naprawdę bardzo drogie

Nine milion bicycles...
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2011
W SP czasem są super promocje, ale niestety nie zawsze na to co akurat chcę kupić... Też czesto kupuję na necie, albo w bezcłówce. W Polsce perfumy są takie drogie, bo wciąż są naiwni którzy je po takiej cenie kupują
ewka85
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2011
Crystaline napisał/a:
Zdecydowanie najlepsze okazje można wyszukać w perfumeriach internetowych, ceny są znacznie niższe niż w sklepach stacjonarnych.

kiedyś udało mi się trafić na taką okazję, że kupiłam instpirations lacoste i intense hugo boss (oba po 50ml) za 210 zł. szok
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 19 05 2011
Generalnie najtańszą internetową drogerią jest http://ciao.pl/
Np. FRIDGE - yDe 4 lux parfum kupić tam można za 150 złotych.
Ważnym ich plusem jest to, że można korzystać z darmowych porad konsultantki ;-)
Jovita
Użytkownik

Dodane dnia 03 08 2011
A wiecie może gdzie mogę dostać szarą pume za cenę nie bijąca na głowę?
Juz jakiś czas temu wycofali z produkcji, a zapasy na allegro już się pokończyły.
To ta pierwsza puma women dla kobiet.
lukrowa
Użytkownik

Dodane dnia 18 08 2011
Jovita ja mam jeszcze końcówkę tej pumy.. Oszczędzałam bo bardzo mi się zapach podobał smiley Hmm.. ale jak mi się skończy to nie wiem co zrobię smiley(
Autor RE: perfumy tylko w internecie
Kamelia27
Użytkownik

Dodane dnia 20 09 2011
Kupowanie w Sephorze woła o pomstę do nieba. Nie wiem skąd oni się urwali oferując takie ceny, ponadto tzw "obsługa" w ogóle nie zna się na perfumach. Jest wiele perfumerii internetowych dzięki temu każda z nich walczy o klienta oferując najniższe ceny. Najczęściej kupuje perfumy i kosmetyki w http://promesse.pl/
Ceny mają bardzo niskie i mam sto procent pewności, że paczka szybko dojdzie, zazwyczaj w ciągu 2-3 dni, ostatnio zaś zamówiona paczuszka doszła w ciągu 1 dnia. Zaś perfumeria, której należy się wystrzegać jak diabła to paatal.pl chamstwo, prostactwo, zamówiłam perfumy, wpłaciłam pieniązki, bo produkt był dostępny, a oni po 2 dniach do mnie dzwonią z informacją, że perfum nie ma, czekałam kolejne dni na zwrot pieniędzy. Ani razu nie odpowiedzi na maila. Szkoda, że są takie chusteczkowe sklepy;/
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane