| Autor |
RE: Perfumy Wody Toaletowe |
Crystaline Użytkownik
|
|
|
Dlatego większosc z nas kupuje w dobrych perfumeriach internetowych,dzięki temu nie płacimy za marże a mamy gwarancje oryginalnosci perfum. |
|
| Autor |
Kruszyna Użytkownik
|
|
Ja tez zawsze szukam promocji w sklepach, bo w Polsce perfumy sa naprawde bardzo drogie. Wczoraj w koncu trafilam na davidoff cool water w superpharm w atrakcyjnej cenie. Dla chcacego nic trudnego, wytarczy troche poszukac i cos sie znajdzie |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
|
Zdecydowanie najlepsze okazje można wyszukać w perfumeriach internetowych, ceny są znacznie niższe niż w sklepach stacjonarnych. |
|
| Autor |
intimila Użytkownik
|
|
|
ja tez wole kupic perfumy w internecie, mam kilka sprawdzonych miejsc. sa nawet tansze o 100zl niz w sephorze. zazwyczaj kupuje na strawberrynet |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
Chyba właśnie najdrożej jest w tych sieciowych perfumeriach.. Można przepłacic właśnie o 100zł.
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
Badra Użytkownik
|
|
Ja mam tak samo, też kupuję w perfumerii internetowej. Moje zaufanie zdobyła realta.pl, bo wiem że dostanę zawsze oryginalny towar i do tego w korzystnej cenie. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
Nigdy tam nie kupowałam,ale dzięki za namiar. Zapraszam również do mojej perfumerii crystaline.pl w razie pytań służę pomocą.
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
narzeczona Użytkownik
|
|
ja też kupuję w perfumeriach internetowych albo gdzieś przy okazji wakacji za granicą... trzeba przyznać, że w polsce perfumy są naprawdę bardzo drogie
Nine milion bicycles... |
|
| Autor |
elka123 Użytkownik
|
|
|
W SP czasem są super promocje, ale niestety nie zawsze na to co akurat chcę kupić... Też czesto kupuję na necie, albo w bezcłówce. W Polsce perfumy są takie drogie, bo wciąż są naiwni którzy je po takiej cenie kupują |
|
| Autor |
ewka85 Użytkownik
|
|
|
Crystaline napisał/a:
Zdecydowanie najlepsze okazje można wyszukać w perfumeriach internetowych, ceny są znacznie niższe niż w sklepach stacjonarnych.
kiedyś udało mi się trafić na taką okazję, że kupiłam instpirations lacoste i intense hugo boss (oba po 50ml) za 210 zł. szok |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
Generalnie najtańszą internetową drogerią jest http://ciao.pl/
Np. FRIDGE - yDe 4 lux parfum kupić tam można za 150 złotych.
Ważnym ich plusem jest to, że można korzystać z darmowych porad konsultantki ;-) |
|
| Autor |
Jovita Użytkownik
|
|
A wiecie może gdzie mogę dostać szarą pume za cenę nie bijąca na głowę?
Juz jakiś czas temu wycofali z produkcji, a zapasy na allegro już się pokończyły.
To ta pierwsza puma women dla kobiet. |
|
| Autor |
lukrowa Użytkownik
|
|
Jovita ja mam jeszcze końcówkę tej pumy.. Oszczędzałam bo bardzo mi się zapach podobał Hmm.. ale jak mi się skończy to nie wiem co zrobię ( |
|
| Autor |
RE: perfumy tylko w internecie |
Kamelia27 Użytkownik
|
|
Kupowanie w Sephorze woła o pomstę do nieba. Nie wiem skąd oni się urwali oferując takie ceny, ponadto tzw "obsługa" w ogóle nie zna się na perfumach. Jest wiele perfumerii internetowych dzięki temu każda z nich walczy o klienta oferując najniższe ceny. Najczęściej kupuje perfumy i kosmetyki w http://promesse.pl/
Ceny mają bardzo niskie i mam sto procent pewności, że paczka szybko dojdzie, zazwyczaj w ciągu 2-3 dni, ostatnio zaś zamówiona paczuszka doszła w ciągu 1 dnia. Zaś perfumeria, której należy się wystrzegać jak diabła to paatal.pl chamstwo, prostactwo, zamówiłam perfumy, wpłaciłam pieniązki, bo produkt był dostępny, a oni po 2 dniach do mnie dzwonią z informacją, że perfum nie ma, czekałam kolejne dni na zwrot pieniędzy. Ani razu nie odpowiedzi na maila. Szkoda, że są takie chusteczkowe sklepy;/ |
|