Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
kosmetyki do włosów
Forum | Uroda | Kosmetyki
Autor kosmetyki do włosów
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 15 02 2010
Mój problem jest taki, że mam bardzo dużo włosów, nie narzekam na to, ale niestety moje włosy mają tendencje do kręcenia i puszenia. Zastanawiam się nad tym, jakich kosmetyków mogłabym używać. Na stronie jednego ze sklepów znalazłam takie serum http://www.kalamis.pl/product-pol-33-Cristalli-Liquid-50ml.html , czy ktoś z was może używał takiego serum, czy faktycznie jest skuteczne?? A może macie jakieś inne sposoby na to, żeby włosy się nie puszyły??
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: kosmetyki do włosów
piinkaa
Użytkownik

Dodane dnia 17 02 2010
Dbaj o nie, zregeneruj, a się nie będą puszyć.
ooO i możesz też metody OMO spróbować smiley

` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . `
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2010
Może spróbuj zawsze przed snem nakładac jedwab,sama często tak robie i bardzo mi pomaga.
belizze
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2010
Na początek dobra dieta, włosy źle tolerują nieprawidłowe odżywianie. Poza tym szampon, proponuję jakiś z gamy kosmetyków naturalnych. Po trzecie proponuję jakiś suplement diety, np. Skrzypowita. Stosowana regularnie przez dłuższy okres czasu ( ok. miesiąca ) zdecydowanie poprawia wygląd włosów i sprawia, że stają się one mocniejsze. Jeśli zdecydujesz się na tą skrzypowitę, to zwróć uwagę na to ile płacisz, bo rozbieżności są duże. Ja kupuję w aptece Juventa w manufakturze u siebie w łodzi po 16 zł, ale widziałam i po 23-25 zł, więc spora różnica
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2010
Myślę,że jeżeli połaczysz te wszystkie elementy o których mowa powyżej,czyli: odpowiednią dietę,odżywke wraz z dobrym szamponem to uda się przywrócic Twoim włosom oryginalny kolor i blask.

Perfumeria Internetowa
kika75
Użytkownik

Dodane dnia 30 08 2010
to spróbuj odżywki rekostruującej z sanotint jest swietna na puszenie sie włosów.
maladamulka
Użytkownik

Dodane dnia 04 09 2010
Jak chcesz niedrogo ale skutecznie je wygładzić to polecam Ci całą linię JEDWAB z Joanny. Za nieduże pieniądze kupisz szampon, odżywkę oraz maskę i mgiełkę. Dokup sobie jednak jeszcze jedwab i zawsze po myciu włosów wmasuj 2-3 kropelki we włosy (wyciskasz na ręce, rozmasowujesz i wklepujesz we włosy). Mam nadzieję że Ci pomoże bo mi bardzo wygładził także puszenie i elektryzowanie i to bez przepłacania smiley

Mała dama zawsze piekna
bezkonca
Użytkownik

Dodane dnia 06 09 2010
No faktycznie na puszenie to najlepszy jedwabsmiley Dobra odżywka i szampon to wiadomo, ale jednak jedwab sprawia, że włosy są gładkie i sprężyste - wyglądają bardzo zdrowo.
chorwatka
Użytkownik

Dodane dnia 06 09 2010
ja Ci polecam kosmetyki Pantene z serii proste i gładkie, sama mam włosy z tendencją do kręcenia i puszenia się. Zaczęłam stosować ich odżywkę bez spłukiwania po każdym umyciu włosów i uważam, że jest po prostu rewelacyjna. Włosy są lśniące, proste, gładkie bez żadnych niesfornych kosmyków. A sama odżywka jest bardzo wydajna bo trzeba nałożyć jej dosłownie odrobinę.
ewelaska
Użytkownik

Dodane dnia 28 12 2010
w belisoshopie jest fajne serum z Ce-Ce do wygładzania włosow, ja wole to od jedwabiu bo mniej obciaza wlosy, zreszta po jedwabiu zauwazylam ze bardziej mi sie przetłuszczały :/ Acha, jeszcze moge ci poradzic zebys nie suszyła włosow suszarkę (jesli to robisz) bo od tego bardzo się puszą, wiem po sobie.

szukam wyzwań w życiu
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2011
Nie stosowałam tego serum,ale patrząc na skład to wygląda interesująco. Ktoś jeszcze go stosował i może napisac coś wiecej o efekcie jego działania?

Perfumeria Internetowa
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane