Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Zapach na wiosnę!
Forum | Uroda | Kosmetyki
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Zapach na wiosnę!
Ania Oriflame
Użytkownik

Dodane dnia 07 04 2008
Hej Dziewczyny! A może zrobiłybyśmy plebiscyt na najlepszy zapach wiosny 2008? Niech każdy pisze swoją propozycję. Przekonajmy sie, który zapach my kobiety i kobietki lubimy najbardziejsmiley.

Moje typy to:
- Perfumowana woda toaletowa Petal Quartz Oriflame
- Woda toaletowa Adidas Floral Dream
- Christian Dior Jadore

Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Ja mam CK Truth
Pani_Wiosna
Użytkownik

Dodane dnia 24 04 2008
Ale mam ochotę na jakieś owocowe zapachy. Kupiłam już sobie mleczko do ciała Grejpfrutowe z trawą cytrynową Dove i chciałabym jakieś takie owocowe perfumy, aby nie mieszać zapachów. Jakie owocowe są ładne???

Wiosnaaa smiley
Autor RE: Zapach na wiosnę!
mojito
Użytkownik

Dodane dnia 24 04 2008
dla mnie wiosenny zapach musi byc lekki i owocowy, nie mam jednak jeszcze swojego tegorocznego typusmiley ale zapewne poszukiwac bede czegos z ytrusowymi nutami...

jezdze, czytam, o droge pytam...
anne
Użytkownik

Dodane dnia 25 04 2008
Wiosna jak to mleczko się nazywa,bo ja choruję na cytrusy.Ostatnio w body shop kupiłam krem i peeling o zapachu grejfruta i strasznie mi sie spodobał.
Autor RE: Znalazłam fajną wodę cytrusową
domni
Użytkownik

Dodane dnia 22 05 2008
Radiant Lights Ma zapach kwiatu pomarańczy. Dodaje energii swoim zapachem polecam

http://my.oriflame.pl/kamiladutkowska
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 04 06 2008
ja czasami wiosną i latem nie sięgam wogóle po perfumy czy dezodoranty. czasami wystarcza mi sam antyperspirant dove i czuje świeżośc cały dzień. a zapachy na wiosnę to tylko owocowe lub kwiatowe, dla mnie są najbardziej orzeźwiające.

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
jarzyna
Użytkownik

Dodane dnia 05 06 2008
Funny, ale czy to zapach z tego roku? Dla mnie odkrycie tego roku.smiley
Ania Oriflame
Użytkownik

Dodane dnia 05 08 2008
Bądźcie odważne i próbujcie nowych zapachów! Niech wasze zmysły przenikną nuty dotąd Wam nieznane. Osobom nie bojącym się wyzwań, polecam wodę toaletową City Jungle, która jest pełna sprzeczności, a jednak harmonijnie zgrana (dostępna od katalogu 12).

www.my.oriflame.pl/ania_adamczak

fantacy
Użytkownik

Dodane dnia 16 01 2009
Polecam kosmetyki Parfums de Coeur jak ktos bylby zainteresowany chetnie udziele info gdzie mozna je dostac na allegro sa dostepne
Pozdrawiam
Iza

Parfums de Coeur
10233188 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: wiosna
malowanka
Użytkownik

Dodane dnia 16 02 2009
Dziewczyny, jeśli wiosna to tylko Puma Jamaica dla kobiet albo cean Sun Gabrieli Sabatini !!!
8812904 Wyślij Prywatną Wiadomość
Alisson24
Użytkownik

Dodane dnia 07 03 2009
Polecam Lady Vintage z Oriflame'u oraz Miss O'Prive z Oriflame'u smiley)
takie słodziutkie, miłe smiley
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 07 03 2009
wszystkie z serii adidasa a szczegolnie adidas natural (taki w fioletowym flakoniku
amelia1
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2009
tendre yasmin firmy yves rocher...jest piekny...http://yr.interia.pl/
agaka
Użytkownik

Dodane dnia 07 04 2009
Puma Jamaica!!!
agaka
Użytkownik

Dodane dnia 07 04 2009
no i oczywiscie Christian Dior Jadore!!!
wdzieczna1
Użytkownik

Dodane dnia 16 04 2009
Witam Was bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłyście się już może z Avon-em ? Jak nie, to macie niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziecie na nie, jak tylko zobaczycie, że jestem konsultantką, ale kochane, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.

Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524

witam
Witam Cię bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłaś się już może z Avon-em ? Jak nie, to masz niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziesz na nie, jak tylko zobaczysz, że jestem konsultantką, ale kochana, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.

Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524
1562271 Wyślij Prywatną Wiadomość
matrioszka
Użytkownik

Dodane dnia 04 05 2009
Jeśli zapach na wiosnę, to w grę wchodzą głównie perfumy lekkie i owocowe. Chodzi o to, żeby zapachniało świeżością i wakacjami smiley Zielone DKNY będzie w sam raz
wiki_fiki
Użytkownik

Dodane dnia 07 05 2009
Hihiii wlasnie niedawno dostalam je na urodzinki.zapaszek wypasiony

So what? Wanna love me?<3 No way, boy..
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 21 03 2010
Moim faworytem na wiosnę jest Connect For Her Esprita, bardzo lekkie i dziewczęce.
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 01 04 2010
Z wiosna kojarzą mi się świeże, jak ja to mówię "zielone" zapachy, czyli wszelkiego rodzaju trawiaste nuty, mogą być też kwiatowe, ale z reguły takie właśnie bywają bardzo mulące. Na takie już zupełnie ciepłe dni można zaszaleć i używać zapachów owocowych - tak optymistycznie nastrajają do życia.
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane