| Autor |
Zapach na wiosnę! |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
Hej Dziewczyny! A może zrobiłybyśmy plebiscyt na najlepszy zapach wiosny 2008? Niech każdy pisze swoją propozycję. Przekonajmy sie, który zapach my kobiety i kobietki lubimy najbardziej .
Moje typy to:
- Perfumowana woda toaletowa Petal Quartz Oriflame
- Woda toaletowa Adidas Floral Dream
- Christian Dior Jadore
|
|
| Autor |
RE: Ja mam CK Truth |
Pani_Wiosna Użytkownik
|
|
Ale mam ochotę na jakieś owocowe zapachy. Kupiłam już sobie mleczko do ciała Grejpfrutowe z trawą cytrynową Dove i chciałabym jakieś takie owocowe perfumy, aby nie mieszać zapachów. Jakie owocowe są ładne???
Wiosnaaa  |
|
| Autor |
RE: Zapach na wiosnę! |
mojito Użytkownik
|
|
dla mnie wiosenny zapach musi byc lekki i owocowy, nie mam jednak jeszcze swojego tegorocznego typu ale zapewne poszukiwac bede czegos z ytrusowymi nutami...
jezdze, czytam, o droge pytam... |
|
| Autor |
anne Użytkownik
|
|
|
Wiosna jak to mleczko się nazywa,bo ja choruję na cytrusy.Ostatnio w body shop kupiłam krem i peeling o zapachu grejfruta i strasznie mi sie spodobał. |
|
| Autor |
RE: Znalazłam fajną wodę cytrusową |
domni Użytkownik
|
|
Radiant Lights Ma zapach kwiatu pomarańczy. Dodaje energii swoim zapachem polecam
http://my.oriflame.pl/kamiladutkowska |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
ja czasami wiosną i latem nie sięgam wogóle po perfumy czy dezodoranty. czasami wystarcza mi sam antyperspirant dove i czuje świeżośc cały dzień. a zapachy na wiosnę to tylko owocowe lub kwiatowe, dla mnie są najbardziej orzeźwiające.
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
jarzyna Użytkownik
|
|
Funny, ale czy to zapach z tego roku? Dla mnie odkrycie tego roku. |
|
| Autor |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
Bądźcie odważne i próbujcie nowych zapachów! Niech wasze zmysły przenikną nuty dotąd Wam nieznane. Osobom nie bojącym się wyzwań, polecam wodę toaletową City Jungle, która jest pełna sprzeczności, a jednak harmonijnie zgrana (dostępna od katalogu 12).
www.my.oriflame.pl/ania_adamczak
|
|
| Autor |
fantacy Użytkownik
|
|
Polecam kosmetyki Parfums de Coeur jak ktos bylby zainteresowany chetnie udziele info gdzie mozna je dostac na allegro sa dostepne
Pozdrawiam
Iza
Parfums de Coeur |
|
| Autor |
RE: wiosna |
malowanka Użytkownik
|
|
Dziewczyny, jeśli wiosna to tylko Puma Jamaica dla kobiet albo cean Sun Gabrieli Sabatini !!! |
|
| Autor |
Alisson24 Użytkownik
|
|
Polecam Lady Vintage z Oriflame'u oraz Miss O'Prive z Oriflame'u )
takie słodziutkie, miłe  |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
|
wszystkie z serii adidasa a szczegolnie adidas natural (taki w fioletowym flakoniku |
|
| Autor |
amelia1 Użytkownik
|
|
|
tendre yasmin firmy yves rocher...jest piekny...http://yr.interia.pl/ |
|
| Autor |
agaka Użytkownik
|
|
|
Puma Jamaica!!! |
|
| Autor |
agaka Użytkownik
|
|
|
no i oczywiscie Christian Dior Jadore!!! |
|
| Autor |
wdzieczna1 Użytkownik
|
|
Witam Was bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłyście się już może z Avon-em ? Jak nie, to macie niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziecie na nie, jak tylko zobaczycie, że jestem konsultantką, ale kochane, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524
witam
Witam Cię bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłaś się już może z Avon-em ? Jak nie, to masz niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziesz na nie, jak tylko zobaczysz, że jestem konsultantką, ale kochana, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524 |
|
| Autor |
matrioszka Użytkownik
|
|
Jeśli zapach na wiosnę, to w grę wchodzą głównie perfumy lekkie i owocowe. Chodzi o to, żeby zapachniało świeżością i wakacjami Zielone DKNY będzie w sam raz |
|
| Autor |
wiki_fiki Użytkownik
|
|
Hihiii wlasnie niedawno dostalam je na urodzinki.zapaszek wypasiony
So what? Wanna love me?<3 No way, boy.. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
|
Moim faworytem na wiosnę jest Connect For Her Esprita, bardzo lekkie i dziewczęce. |
|
| Autor |
burgund Użytkownik
|
|
|
Z wiosna kojarzą mi się świeże, jak ja to mówię "zielone" zapachy, czyli wszelkiego rodzaju trawiaste nuty, mogą być też kwiatowe, ale z reguły takie właśnie bywają bardzo mulące. Na takie już zupełnie ciepłe dni można zaszaleć i używać zapachów owocowych - tak optymistycznie nastrajają do życia. |
|
|