Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
jak zmotywować Kobiete
Forum | Kobieta | Psychologia
Autor jak zmotywować Kobiete
arealny
Użytkownik

Dodane dnia 02 07 2010
Witam drogie Paniesmiley
no cóż jestem tylko facetem i wiem tyle o kobietach ile 5 letnie dziecko o bombach atomowych...
no ale mój problem polega na tym że:
Mój Kumpel wyjechał za granice. Aż do pażdziernika, a jego Dziewczyna, Przyjaciólka mojej Przyjaciółki. gdyby nie to że co siedze u Marty, Marta musi po Nią dzwonić by do nasz przyszła, no gdyby nie my to siedziałaby ciągle w domu i całymi dniami i czekała na telefon od Swojego chlopaka, który bagatela ciągle jej wypomina, ze On tak się strasznie stara a ona to nic;/ wiem pedał, ale cóz facet;(;( na prawde jest taka że Dziewczyna nic nie robi, ma wakacje a siedzi w domu, bo mu obiecala, caly czas mysli jaki by mu prezent wyslac, pisze jakis durny pamietnik by On dokladne wiedzial co ona robi przez cały dzien, a jak już rozmawiaja przez telefon to On tylko ciagle "mam watpliwosci do nasz, bo Ty sie nie starasz..."....
no rozumiecie Drogie Panie że Ona, usycha z tęsknoty a nie ma wsparcia od nikogo, tylko ja staram, sie z Ną rozmawiac...
no i niby, mówi że jest szczęsliwa że ja z Nią tyle gadam i wogule prawi mi wiele miłych komplementówsmiley
no ale że mna i Marta siedzi gora 40 minut dziennie 2 razyw tygodniu... przez reszte czasu się marnuje i umiera z bólu serca;(;(
no i własnie postanowiłem że niby "dla Arka" powinna zająsc się ćwiczeniami<by zaskoczyć go wspanialym ciałem> że powinna zacząc czytać ksiązki<by zaskoczyć go tym że dla niego się doskonalila> Ona też chce być bardziej asertywna. no i o ile mam zarys że powinna ćwiczyć i mniej wiecej co ma czytac... i mimo że ona teraz jest do tego zapalnona, no ale nie zaczelismy bo jest na Słowaci na wakacjach, wraca w niedziele 4 Lipca... no i własne tu jest moje głowne pytanie, bo tak poważnie to nie mam pojęcia jak Ją wspierać w postanowieniu by w nim wytrwała?? co robić co mówic?? być nadal otwartym na Nią i starać się z Nią gadać by sie smiala, czy być surowym wymagajacym trenerem?? a moze cos innego?? jak moge ZMOTYWOWAĆ Kobiete??smiley
a i tak na prawde to mi nie chodzi by uszczesliwic Arka, to bardziej idiota niz Jej Partner;/
ja po prostu chce by Dziewczyna miała zajecie na wakacje, by nie wpadła w depresie!!smiley
nie to że mi si.ę podoba i że chce się do niej zblizyc, nic a nic mnie ne pociaga... po prostu ten Jej błysk w oku gdy mówi o Arku. coś wspaniałegosmiley
prosze pomózcie mi??smiley
966569 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: jak zmotywować Kobiete
Kwoczka
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2011
Surowym raczej być nie powinieneś bo będzie czuła presję, a to nie jest dobre. Bądź miły i wesoły przy kimś takim będzie jej dużo łatwiej znieść rozłąkę
Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane