Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Czy mogę byc w ciązy
Forum | Kobieta | Seks
Autor Czy mogę byc w ciązy
ewuniacz
Użytkownik

Dodane dnia 05 03 2010
Dziewczyny poradzcie cos bo juz sama nie wiem. Kochałam się z moim chłopakiem dzien po okresie dodam ze byl to moj pierwszy raz, zabezpieczenie bylo bo kochalismy sie z prezerwatywa ale ja mam teraz jakies schizy ze moge byc w ciazy a do nastepnego okresu jeszcze troche czasu pozostalo i napewno bede sie denerwowacsmiley Po stosunku krwawilam jeszcze przez jakies 2 dni bo pekla mi blona i to tez wydaje mi sie troche dziwne ze az tak dlugo leciala mi krew no ale przestala. Teraz jest 6 dzien od tego pierwszego razu i ze stresu boli mnie brzuch tak jak zawsze bolal przed okresem, czy to moze byc wywolane moim lekiem przed ciaza?? Mam 21 lat ale nie chcialabym wpasc. Prosze napiszcie co o tym sadzicie.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Czy mogę byc w ciązy
lady_em
Użytkownik

Dodane dnia 07 03 2010
Ja powiem tak: sama się bałam, że jestem w ciąży.
I miałam takie objawy jak Ty: bolał mnie brzuch tak jak przed miesiączką i tak dalej. Ale to nie jest objaw ciąży smiley
Moja koleżanka wpadła i powiedziała, że przede wszystkim bardzo ją bolały piersi (podobno bardziej niż przed okresem) i bardzo dużo jadła, ale nic więcej się nie działo.
Nie miała też normalnego okresu, tylko plamienia.
Wiem, że jesteś teraz bardzo zestresowana smiley Ja dla swojego własnego spokoju zrobiłam sobie test i wszystko było jasne, przynajmniej się uspokoiłam smiley
I Tobie też bym polecała tak zrobić smiley
Ale nie denerwuj się na zapas - na pewno wszystko jest w porządku smiley
Autor RE: Czy mogę byc w ciązy
diwa82
Użytkownik

Dodane dnia 18 03 2010
No właśnie ja tak miała, jak zaszłam w ciążę, że strasznie mnie bolały piersi. Tak strasznie, że często je sobie masowałam i raz niestety w pracy kolega to zauważył i popatrzył na mnie bardzo dziwnie hehehe.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane