| Autor |
seksowne ciuszki w sypialni:> |
fryci-a83 Użytkownik
|
|
Witam drogie Panie,
Mam pytanie jak się ubieracie, czy w ogóle stosujecie taka praktykę w sypialni... moim zdaniem seksowny wygląd w sypialni sprawia mi wiele przyjemności z tego względu , że czuje seksowna( może lubie przebieranki ) a mój luby hmmm......na co zwracacie uwage przy kupnie bielizny?Dla mnie najważniejsza jest wygoda, jakość wykonania i komfort. Ostatnio znalazłam naprawdę ciekawą bieliznę marki obsessive i myślę, że mojemu M się spodoba ,ale nie wiem czy warto spróbować bo wcześniej nigdy nie miałam ciuszków tej marki?? może wy macie jakieś doświadczenia związane z obsessive?
pozdrawiam |
|
| Autor |
RE: seksowne ciuszki w sypialni:> |
Mrs_Zelmerlow Użytkownik
|
|
Ja noszę koszule i bielizne marki Triumph i jestem zadowolona. O Obsessive w ogóle nie słyszłam.
"Now looking back i wish i could rewind.." |
|
| Autor |
zarrakh Użytkownik
|
|
mnie się obsessive bardzo podoba. nadal się powstrzymuję z racji nadszarpniętego portfela przed zakupem koszulki z kolekcji na intymna.pl mają spory wybór 
a do sypialni - uważam, że komfort i piękno da się jak najbardziej połączyć. wystarczy delikatny w dotyku materiał i sexy krój, by temperatura wzrosła 
You have hopes and dreams r11; you have everything! |
|
| Autor |
matrioszka Użytkownik
|
|
Mnie też się podoba Obsessive. Ogólnie bielizna damska to taki mój konik Kupuję głównie przez internet, bo tak jest o wiele prościej  |
|
| Autor |
maroosia Użytkownik
|
|
obsessive, passion z ostrzejszych
z delikatnych, bardziej zmysłowych to axami i pigeon
Jak wszystko sie dobrze ułoży (czytaj szef dorzuci premię na koniec miesiąca ) zakupie sobie koszulkę axami (ja kupuję w sklepie znajomego www.kumpela.pl bo jest względnie tanio i dodatkowo rozdaje karty rabatowe na późniejsze zakupy )
www.kumpela.pl - ulubiony sklep z bielizną |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
Mi się także podoba Pigeon. Bardzo kobiece są te haleczki i nie drogie. Kupiłam sobie ostatnio na koronka.pl seledynową satynową koszulkę. W ogóle bardzo dobrej jakości jest ta bielizna i nie boję się jej zamawiać przez internet. Nie mam czasu żeby chodzić po sklepach, a tak dostaję pocztą i nie przepłacam.
 |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
A mnie się podoba bardzo ta koszulka, którą zaproponowała moja przedmówczyni. Widziałam na koronka.pl jeszcze inne bardzo piękne koszulki Myślę, że takie koszulki mogą dużo zmienić w naszej sypialni super jak dla mnie super A tak przy okazji nosicie może gorsety?? Bo ja się zastanawiam nad zakupem jednego Ale boję się, że może być niewygodny;/ |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
Wiesz co gorsety dobrze wyglądają dla dziewczyn z dużym biustem. dobrze dobrany gorset może ładnie eksponować piersi. Jak dla mnie nie jest to zbyt wygodne, ale to zależy od upodobań. Dla mnie wszytko co jest w jakiś sposób krępujące jest ciężkie do przeżycia Natomiast koszulki jak najbardziej dają radę w sypialni;D |
|
| Autor |
karramba Użytkownik
|
|
Odpowiednia bielizna w sypialni dla mnie jest konieczna - nie chę się pokazywać facetowi w nieciekawej szarej piżamie z wyciągniętymi spodenkami i zbyt luźną koszulką... wolę coś stylowego, podkreślającego kobiece kształty...
teraz staram się właśnie wygrać taki komplecik w konkursie http://prezenty.okazje.info.pl/dzien-kobiet/konkurs.html
zobaczymy czy sie uda  |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
|
Ja lubię seksowną bieliznę ale nie tylko w sypialni, na co dzień również lubię taką nosić bo sama się z tym lepiej czuję. Wiadomo, że do pracy nie ubieram pod ubranie gorsetu, ale np. jakiś ładny koronkowy stanik i figi albo szorty koronkowe. Kiedyś bieliznę kupowałam tylko i wyłącznie w sklepach stacjonarnych bo upierałam się żeby mierzyć, ale od jakiegoś czasu kupuję również w sklepie www.koronka.pl i nie zdarzyło mi się jeszcze żeby coś nie pasowało więc można powiedzieć, że się przekonałam do tej formy zakupów bielizny. |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
fakt seksowna bielizna na co dzień może sprawić, że poczujemy się wyjątkowo. Nie koniecznie trzeba się ograniczyć do seksownego stroju tylko w sypialni. A co do tego, że gorsety dobrze wyglądają u dziewczyn z dużym biustem to się nie zgodzę w końcu od czego mamy silikonowe wkładki do biustonosza |
|
| Autor |
Kruszyna Użytkownik
|
|
W zasadzie z mezczyznami najczesciej jest tak, ze wola nas bez bielizny Dlatego ladna bielizne kupuje dla siebie, dla lepszego samopoczucia  |
|
| Autor |
rzepka Użytkownik
|
|
|
Nienio, wcale tak nie jest, ze faceci wola nas beza bielizny. Moj były to wrecz namawiał mnie do kupowania seksownych koszulek, bowiem jak mowil 'działają na jego zmysły'. No i wcale nie ma co sie dziwic. Naprawde takie kuse ciuszki działają na zmysły, nawet moje własne, dlatego lubię i je kupuję ;P |
|
| Autor |
sycylijska_oliwka Użytkownik
|
|
Podoba mi się taka bielizna, ale kiedy jest zrobiona z pomysłem i klasą, a co najważniejsze odkrywa i zakrywa dokładnie tyle ile potrzeba, tzn. na tyle, by pobudzić wyobraźnię. Dlatego też nie przepadam za takimi mocno wyciętymi, wolę coś w tym stylu http://ekskluzywna.com.pl/411BLK_Long_Sleeve_Vcut_Lace_Dress_p14171.html Zdecydowanie bardziej do mnie przemawia taki komplecik, co sądzicie?  |
|
| Autor |
honeydaniels Użytkownik
|
|
Seksowne ciuszki w sypialni... Świetny temat! W sklepach jest teraz tak bogata oferta gorsetów, staników, stringow, sexy pończoch... Uwielbiam kupować taką bieliznę i zaskakiwać mojego faceta coraz to nowymi pomysłami i uwierzcie mi, świetnie się bawimy Wielokrotnie zdarza się jednak, że nie mam czasu chodzić po sklepach i polować na łakome kąski, więc w bieliznę często zaopatruję się internetowo, np. na stronie www.koronka.pl |
|
| Autor |
magnificia Użytkownik
|
|
Kobieta mając na sobie seksowną i elegancką bieliznę czuję się od razu ładniejsza i pewniejsza siebie. Moją ulubioną marką jest Christies. Czasami na Fashion TV oraz w prasie kolorowej widzę ich komplety i naprawdę robią wrażenie. Mając taką bieliznę na sobie można poczuć się o wiele lepiej  |
|
| Autor |
aluta200 Użytkownik
|
|
|
Moim zdaniem bielizna jest bardzo kuszącym elementem dlatego ja zawsze staram się mieć ładne komplety. Niedawno natrafiłam na ten http://nipplex.pl/Rachel.php i bardzo mi się spodobał. Uważam bowiem, że bielizna bardzo porusza męską wyobraźnię, dlatego warto o nią zadbać. |
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
coś w tym jest, że panowie wolą nas bez bielizny, ale nie da się zaprzeczyć temu, że dobrze dobrana bielizna, która podkreśli nasze walory może zdziałać cuda. Mnie bardzo podoba się ten komplet http://www.gaia.com.pl/produkty/intimo/gaia-biustonosz-severine-202-per.html bardzo fajnie podkreśla piersi a to jest chyba najważniejsze  |
|
| Autor |
arcticone Użytkownik
|
|
ja lubie czasem zaszaleć w jakimś kostiumie, najchętniej pielęgniarki lub w klimacie marynarskim i to facetów naprawde kręci warto czasem zrobić taką niespodzianke partnerowi 
mam soczewki  |
|