Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Ciekawe stroje, bez zmieniania zawartości szafy:)
Forum | Kobieta | Moda
Autor Ciekawe stroje, bez zmieniania zawartości szafy:)
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 25 03 2009
Chciałabym poruszyć pewien temat. Co zrobić, nie zmieniając zawartości szafy, aby nasze stroje wyglądały ciekawie? Co robić, aby zwykła bluzeczka, jeansy i adidasy wyglądały świetnie? Co należałoby kupić, aby to osiągnąć? Proszę, piszcie swoje metodysmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Ciekawe stroje, bez zmieniania zawartości szafy:)
vave
Użytkownik

Dodane dnia 28 04 2009
okulary, bransoletki, paski, wisiorki, kolczyki, torebka, to zawsze nadaje ubraniu świeży wygląd! smiley

live is so great! smiley
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 28 04 2009
ja np kiedy mam pomysłu na strój, ubieram rybaczki, jakąś bluzkę i do koloru dopasowane kolanówki lub wysokie skarpetki np we wzoru. to zawsze ożywia strój.
ventura
Użytkownik

Dodane dnia 28 07 2009
Zdecydowanie biżuteria- ona potrafi zdziałać cuda. Uwielbiam też moje trampki (mam Top Down) bo można je fajnie wywijać i też wyglądają jak inne buty, zmieniam w nich sznurówki (lubię dopasowywać kolor sznurówek do koloru bluzki) Dodatkowo mam dużo pasków do spodni, zmieniam je w zależności od koncepcji strojusmiley
Dużo jest takich trickówsmiley
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 28 07 2009
fajny, kolorowy szal w ciekawe wzory lub chustka ciekawie zawinieta na szyi lub np jako pasek albo bransoleta (wokol nadgarstka) no i oczywiscie bizuteria jak juz bylo mowione. srebrna, zlota, plastikowa, drewniana, z koralikow czy kamieni (w zaleznosci od stroju) naprawde mozna w tym przebieracsmiley
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 28 07 2009
ja teraz jadę na wakacje nad morze i planuję kupić sobie jakąś fajną chustkę albo szal ;D mam nadzieję, że coś ciekawego znajdę ;P
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 20 01 2010
Zawsze można ze starych rzeczy wyczarować coś nowego, wystarczy tylko trochę pomysłowości. Coś przyciąć, skrócić, zeszyć, czasem wystarczy przewiązać i mamy nowy strój bez wydawania pieniędzy. Dobrze jest jak ktoś ma trochę zdolności w tym temacie, bo w innym przypadku można się bardzo łatwo pozbyć ubrania tego które się już ma.
asiabieniek23
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2010
no ja mam ten sam problem czekamy razem smiley)
kopciuszek777
Użytkownik

Dodane dnia 21 01 2011
Lubie kupować takie klasyczne, proste, ponadczasowe ubrania a ożywiać je dodatkami : wszelkie szale, apaszki biżuteria, mase zestawień można dzięki temu skomponować niskim kosztem smiley Zwłascza jak są wyprzedaże można sobie kupić takie ubrania, ostatnio w Esprit nieźle się wyposażyłam, i chociaż nie wyją z mody za 3miesiące smiley Z jakością takich ubrań tez jest zwykle lepiej więc dłuzej mi posłużą smiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane