| Autor |
co sądzicie o ubraniach Croppa ? |
ewelynka Użytkownik
|
|
Witam, od kilku lat kupuję ubrania w takich sklepach jak Cropp, Reporter, Top Secret, Reserved, House, Deep itp, jestem z nich bardzo zadowolona, osoby w różnym wieku mogą znaleźć tu coś dla siebie jeśli chodzi o jakość to naprawdę bardzo dobra supermodne gadżety, ciuszki wygodne jestem ciekawa czy Wy również robicie zakupy w tych sklepach i co myślicie o tych ubrankach????  
być kobietą... |
|
| Autor |
RE: co sądzicie o ubraniach Croppa ? |
tysia_90 Użytkownik
|
|
szczerze to o wiele częściej można kupić fajniejsze ubrania bez metek . Nie mówie ze takie sklepy są złe bo sama nie raz szukam czegos w house, Reserved, Diverse czy Cubus, ale jeśli chodzi o cropp town to jedyne rzeczy które tam kupuje to stroje kąpielowe i ciuszki mojego mężczyzny , bo dla siebie raczej nic nie moge znaleźć. |
|
| Autor |
ewelynka Użytkownik
|
|
a bo to też zależy od tego jaki styl preferujesz? mało tam sportowych ubrań chociaż na przykład w Volcano są takie przejściówki sportowo-eleganckie taki eklektyzm stylów
być kobietą... |
|
| Autor |
tysia_90 Użytkownik
|
|
no właśnie zależy też gdzie akurat się wybieram i w co mam ochote się ubrać . Zarówno jeansy jak i spódniczka, adidasy i szpilki, wszystko to znajduje się w mojej szafie . Ale cropp jakoś do gustu mi nie przypadł ale za to w housie znalazłam ostatnio bardzo fajne sportowe spodenki do biegania . Choć oczywiście do adidasków i sportowej bluzeczki na miasto też pasują |
|
| Autor |
ewelynka Użytkownik
|
|
ludzie mówią że ładnemu człowiekowi we wszystkim ładnie więc dopóki będziemy czuć się piękne dopóty będziemy mogły sobie pozwolić na ubieranie się według własnych upodobań i kaprysów    niekoniecznie wybierając żurnalowe ubranka
być kobietą... |
|
| Autor |
ventura Użytkownik
|
|
Jakiś ciuch to nawet nawet się tam znajdzie [może prócz cropp'a] ale jeśli chodzi o porządne sportowe ubranie i buty wolę zdecydowanie Reeboka. W reserved z kolei mają fajne płaszcze i "wyjściowe" ubrania. W housie można dorwać niezły t-shirt i jeansy... I to chyba tyle |
|
| Autor |
cassis Użytkownik
|
|
|
Osobiście za Croppem też nie przepadam, bo to totalnie nie mój styl. Chociaż raz tam znalazłam całkiem niezłą bluzkę. A mojemu chłopcu też nie przypadł ten sklep do gustu, bo on lubi minimalizm w ubiorze, czyli wszelkie koszulki czy bluzy gładkie, jednokolorowe, bez nadruków, a takich się raczej tam nie znajdzie. Tak jak napisała koleżanka wyżej, jeśli chodzi o sportowe ciuchy to preferuję firmy takie jak Reebok czy Nike i zazwyczaj jak mam jakąś potrzebę to zamawiam na centersport.pl, bo mają duży wybór zarówno ubrań jak i butów znanych firm sportowych. |
|
| Autor |
rosario Użytkownik
|
|
cropp, reserved i kilka innych firm ale zabijcie mnie - nie pamiętam jakie - dla nich ciuchy produkuje Taka WIększa Firma I tez nie pamiętam jak się nazywa ;-0
RoSarIo |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
Ja tam nie przepadam za ich ciuchami, maja bardzo infantylne wzorki na koszulkach Ale czasem coś się trafi. Ja się ubieram sportowo, ale wolę klasyczne firmy, jak adidas, puma, reebok itp. Ja kupuje na przykład buty i jakieś koszulki, dresy na tanisport.pl. Mają tam duży wybór tego typu sportowych ubrań, w stosunkowo niskich cenach. Wszytko szybko wysyłają, dużo rozmiarów jest. Polecam zamiast croppa |
|
| Autor |
gosia34 Użytkownik
|
|
|
Ja kupuje odzież damska praktycznie tylko w internecie. Mam swój ulubiony sprawdzony butik internetowy www.fidoma-butik.pl i gorąco Wam go również dziewczyny polecam. Świetna jakość tkanin, i ekspresowe przesyłki. Ceny rewelacyjne. Pozdrawiam Was dziewczyny. |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
Ze wszystkich sklepów, które wymieniłaś spoko poziom trzyma jedynie reserved, chociaż za dużo tam eleganckich ciuchów - nie dla mnie. Aczkolwiek buty mają rewelacyjne! To im trzeba przyznać.
Poza tym bardziej przypadają mi do gustu sklepy takie jak bershka, zara, stradivarius, pull&bear, vero moda, oysho i lumpeksy  |
|
| Autor |
jagodzia Użytkownik
|
|
ja ogólnie w croppie się nie ubieram, ale koleżanki czasami kupią tam coś fajnego. chociaż to jest taki bardziej sportowy styl, nie dla mnie  |
|
| Autor |
fidoma Użytkownik
|
|
|
Odzież damska, którą sprzedajemy pochodzi od producentów polskich jak i zagranicznych. Specjalnie dla Państwa sprowadzamy sukienki, kardigan, tuniki, bluzki, spodnie, dodatki... z takich krajów jak Holandia, Dania, Włochy, Niemcy. Światowe marki Kaffe, YaYa, Barbara Nobler, Nife, Mbym i wiele innych. Cały czas poszerzamy asortyment o nowe kolekcje. Ubrania w sklepie internetowym fidoma-butik.pl są wykonywane z wysokogatunkowych tkanin i zgodnie z aktualnymi trendami. Każdy u nas znajdzie coś dla siebie. Zadowolenie Klienta jest dla nas priorytetem, zakupy u nas są bezpieczne, zawsze można wymienić towar bądź go zwrócić w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Gwarantujemy Państwu miłą obsługę oraz 100 % zadowolenia z zakupów. Twój czas tylko dla Ciebie ! Zajrzyj na www.fidoma-butik.pl i przekonaj się. Modny butik. |
|
| Autor |
magda80 Użytkownik
|
|
Ja kiedyś duże częściej kupowałam w Croppie, maja tam bardziej młodzieżowy styl, ale do tej pory cos fajnego uda mi sie znalezc, z tym ze czasem ceny są dość wysokie jka za rzeczy, które jakościa nie grzesza takie same proste podkozulki mozna kupic w terranovie np za 1/3 ceny z croppa |
|
| Autor |
windfashion Użytkownik
|
|
Szanowny Pani / Szanowny Panie,
Jesteśmy Jesteśmy z największych w Chinach Powabne Sexy stroje distributor.http: / / hotsexy-lingerie.com / jest wyspecjalizowanym producentem sexy ubrania w Chinach, SUPPLYS rynku międzynarodowym z modnymi seksowna bielizna i sexy stroje od 2005 roku. W szybki i wygodny dostęp. Wszystkie nasze produkty są (wysoka jakość), przystępne ceny i szybka wysyłka. Teraz mamy klientów na całym świecie.
Wyślemy przez pakiety International / DHL / UPS / TNT / EMS, ogólnie zajmuje 5 dni roboczych na całym świecie.
Mam nadzieję, że teraz możemy zacząć budować relacje biznesowe.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej:
Strona internetowa: http://hotsexy-lingerie.com
MSN i e-mail: hotsexy-lingerie@hotmail.com
Postaramy się odpowiedzieć można, bez żadnych opóźnień!
Prosimy o kontakt z nami, jeśli potrzebujesz pomocy lub masz jakieś questions.Best chodzi Xu |
|
| Autor |
Tu_pak Użytkownik
|
|
Z Croppem bywa róznie, to zalezy od kolekcji, ale jak z wieloma markowymi ciuchami. Jednak i on i CONVERSE, VERO MODA i bardziej standradowe odpowiadaja mi. Jednak ja staram sie szukac tez po serwisach internetowych, znajac swoje rozmowy to nie trudne, a i oszczednosc czasu duza. A w związku z tym, że ma się otwierać nowy serwis - klub zakupowy Privore z markowymi ciuchami, czekam cierpliwie na odsłonę i artykuły tam.  |
|
| Autor |
arcticone Użytkownik
|
|
ja nie kumam takich sklepów, dla mnie to są troche ciuchy ala emo, co jest fajne ale w wieku 12 lat 
mam soczewki  |
|