Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
wasze style ubierania się :)
Forum | Kobieta | Moda
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Autor RE: wasze style ubierania się :)
olga1111
Użytkownik

Dodane dnia 15 12 2008
Mi najbardziej odpowiada styl retro. Z kolorów uwielbiam szary. Szarość nie musi być smutna i klasyczna, taki jest dla mnie czarny. Klasyczne oblicze szarości zmieniam dodatkami w intensywnych kolorach lub fikuśnych kształtach. Kobieta zmienną jest...i tak można mnie spotkać w płaszczu retro, punkowej stylizacji, jak również w bardzo eleganckiej sukience połączonej z perłami smiley Uwielbiam spódnice z wysokim stanem, rurki, kamizelki.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Mrs_Zelmerlow
Użytkownik

Dodane dnia 19 02 2009
Na wiosnę: kolorowe tuniki, a do nich białe lub czarne spodnie do kolan, buty na małym obcasie lub baleriny. Często zakładam też spódnice.

W lecie: przewiewne kolorowe sukienki, krótkie spodenki, dłuższe bluzki, tuniczki, klapki lub sandałki.

Na jesień: płaszczyk do kolan, spódniczki, rurki, sweterki, botki.

W zimie: płaszczyki (do kolan), spódniczki, rurki, swetry i sweterki, golfy, botki.

Ogólnie to lubię się ubierać dziewczęco. Ważne jest dla mnie, aby to co ubieram było wygodne.

"Now looking back i wish i could rewind.."
11927179 http://foreveryours.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
zarrakh
Użytkownik

Dodane dnia 28 05 2009
hmmm... no ja się ubieram chyba wedle humoru i konieczności smiley w mojej szafie można znaleźć zarówno stroje sportowe, jak i bardzo kobiece i eleganckie. niestety, ale moja szafa musi ewoluować razem ze mną smiley więc i garnitur się znajdzie i dresowe rybaczki smiley
bardzo lubię żywe kolory, zwłaszcza zielenie i czerwienie. nie pogardzę niebieskim i czarnym, a brązowy świetnie podkreśla moją urodę smiley
nie podążam za trendami, choć lubię czasami poczytać i pooglądać jakieś relacje z pokazów mody smiley ostatnio mnie zachwycił Black&White Evy Minge. w końcu jakieś takie normalniejsze rzeczy się znalazły na wybiegu smiley

You have hopes and dreams r11; you have everything!
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 28 05 2009
ja na zazwyczaj ubieram jeansy: od długich rurek po krótkiesmiley, to tego bluzka kolorowa (uwielbiam tuniki) na to bluza w chłodne dni. czasami dres, albo spódniczka smiley a jeśli chodzi o buty to płaskie: trampeski albo balerinkismiley i jeszcze fajne kolczyki i jest gitsmiley
Shelby
Użytkownik

Dodane dnia 29 05 2009
Od jakiegos czasu staram się nadrabiać 'powagą stroju'
Bo biorac pod uwagę moją młodzienczą urodę i drobną budowę ciała cięzko byłoby zauważyć, że różnię się od grupy poznych gimnazjalistek/wczesnych licealistek
Mi to w sumie nie przeszkadza...mam nadzieje, ze w wieku 40 lat bede wygladała na góra 25 :>
Ale w związku z tym staram się dobierać rzeczy nie do konca sportowe albo przynajmniej w jakimś stopniu 'kobiece', co jednak nie jest az takie trudne, bo do tej pory ubierałam się w typowo młodziezowych sklepach, ale teraz patrzac na tą jednolistość i monotonność popularnych strojow, wcale nie płaczę, że nieco zminiłam sposób ubierania sie.
No ja nie wiem Wczesniej tez było tak, ze pojawiały sie rzeczy, które z dnia na dzien stawały sie popularne i od razu sporo ludzi je kupowało itd, ale teraz wychodząc na ulice 3/4 dziewczyn w wieku 13-20 lat wyglada tak samo
ewelynka
Użytkownik

Dodane dnia 16 08 2009
Shelby napisał/a:
Wczesniej tez było tak, ze pojawiały sie rzeczy, które z dnia na dzien stawały sie popularne i od razu sporo ludzi je kupowało itd, ale teraz wychodząc na ulice 3/4 dziewczyn w wieku 13-20 lat wyglada tak samo
ehh..... skad ja znam to uczucie, wchodzę do sklepu-widzę świetną bluzkę, ale nie kupuję jej bo potrzebuję 1 dzień do namysłu a gdy wychodzę na ulicę co 3cia gimnazjalistka ma taki ciuszek na sobie i aż zaczęłam się zastanawiać czy to może wszystkie mamy taki sam gust czy to sklepów tak mało czy wszyscy producenci ubrań szyją na ta samą nutę???

być kobietą...
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 16 08 2009
a ja uwielbiam buty na wysokim obcasie a raczej szpileczce...smiley Adidasy również noszę jesli chcem gdzies szybko isc i cos załtawic czy tez w miejsca gdzie w szpilkach nie wygląda się dobrzesmiley np basen itp;p ale Szpilki i wąskie jeansy to cała jasmiley a do tego tuniczki, albo nietoperzowate bluzeczkismiley z dekoldemsmiley
JulkaK
Użytkownik

Dodane dnia 04 09 2009
Witam!
Ja podobnie jak Tysia_90 szpileczki na wysokim obcasiesmiley
Do tego przeważnie spodnie w tzw. "kancik" i jakaś elegancka bluzeczka.
Mój styl to elegancko i wygodniesmiley Właśnie nawet ostatnio znalazłam markę dla siebie 3 Suisses (www.3suisses.pl) smiley i to przez zupełny przypadek....
Pozdrawiam
cassis
Użytkownik

Dodane dnia 12 09 2009
Ja ubieram się raczej dziewczęco. Głównie spódniczki, sukienki, płaskie buty i dopasowane bluzeczki. Uwielbiam falbanki i koronki. Ale ostatnio coś się zmieniło i zaczynam coraz częściej zakładać spodnie, t-shirty i wygodne bluzy. Najczęściej kupuję na centersport.pl, bo mają ogromny wybór dobrych marek i to w przyzwoitych cenach. A zmiana stylu ubierania dlatego, że mój chłopak zaczął mnie wyciągać ciągle na jakieś wyprawy we dwoje. A to do lasu na szalony spacer, a to na skałki, a to już na morderczą przechadzkę we dwoje smiley Oczywiście nie narzekam, bardzo to polubiłam.
mala-czarna
Użytkownik

Dodane dnia 26 09 2009
najważniejsze jest aby ubranie nas wyrażało i pasowało do naszej osobowości smiley
JulkaK
Użytkownik

Dodane dnia 29 09 2009
Tak jak pisałam wyżej mój styl to: wygodnie i elegancko smiley dla zobrazowania mojego stylu zamieszczam linki bo ciuszków, które ostatnio zamówiłam:
- bluzeczki
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/bluzki-koszule-tuniki/bluzka/bluza/7214610034,1,106,27558/html?cpt=18&manufacturer_id=0
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/bluzki-koszule-tuniki/koszule/bluzka/7213510034,1,106,108/html?cpt=20&manufacturer_id=0
- spodnie
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/spodnie-spodnie-krotkie/spodnie/spodnie-satynowe-inspirations/1416463036,1,126,130/html?cpt=1&manufacturer_id=0
- butki
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/buty/czolenka-sandaly/buty-richelieu-top-studio/5312250036,1,143,147/html?cpt=15&manufacturer_id=0
matrioszka
Użytkownik

Dodane dnia 07 10 2009
ja z reguly nosze spodnie rurki albo legginsy, jakies tuniki, korale albo duze kolczyki lub klipsy - buty od obcasow po trampki, nosze na wierzch zakiety , do tego jakas oryginalna torba. lubie kupowac przez internet, w ciucholandach, a z takich masowek to zara, bershka... lubie akcenty etno i czasem cos zwierzecego, ale nie kicz. moim zdaniem zeby sie wyrozniac trzeba mieszac rozne style i kupowac rzeczy w roznych niekonwencjonalnych miejscach,. ja np zawsze przywoze cos z kazdej podrozy za granice, chocby z pchliego targu. a bielizne nosze sexy... smiley np. cos takiego : komplety bielizny smiley
nonik
Użytkownik

Dodane dnia 08 12 2009
Lubie markowe ubrania i często takie kupuje, niestety mało jest sklepów, w których można kupić za przyzwoite pieniądze takie rzeczy. Ostatnio znalazłam ekstrawagancko.pl - bardzo fajny sklep, który zajmuje się sprzedażą markowych rzeczy. Ostatnio kupiłam tam bluzkę na prezent dla mojego faceta. Bardzo fajny sklep.
balwanek
Użytkownik

Dodane dnia 10 12 2009
ja sie zawsze ubieram na biało z drobnymi akcentami w innym kolorze - np. nos w kolorze marchewki, a guziczki w kolorze węgielkowym smiley
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 20 01 2010
Lubię eleganckie markowe ubrania. Niestety, ale sa bardzo drogie. Bardzo się ucieszyłam, gdy udało mi się znaleźć stronę ekstrawagancko.pl, bo maja tam markowe ubrania, opatrzone metkami znanych projektantów, a na dodatek można je kupic w bardzo przyzwoitej cenie. Fajnie jest mieć cos takiego w szafie, mozna przynajmniej raz na jakis czas poczuć się jak gwiazda.
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 30 01 2010
Ja też lubię markowe ubrania. Są porządniejsze, lepszej jakości i lepiej się w nich czuję. Natomiast mam styl bardziej sportowy, chociaż potrafię docenić eleganckie ciuchy, dobrze skrojone i dopasowane. Generalnie jak ciuch ma klasę, to mi się podoba i cześć. Ale na co dzień na sportowosmiley
pralinka
Użytkownik

Dodane dnia 10 02 2010
ja ubieram się na luzie i na sportowo, lubię wygodne buty sportowe najlepiej Reeboki, do tego dżinsy, jakaś bluza z kieszeniami i kapturem smiley plecak, albo duża torba na ramię smiley
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 26 10 2010
Zdecydowanie na luźno. jeansy, jakieś tuniki, bluzeczki. wszystko tak aby dobrze się czuć. zresztą jest w czym wybierać, szczególnie w sezonie jesień 2010 smiley

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
sexylingerie
Użytkownik

Dodane dnia 07 12 2010
Drodzy przyjaciele, po pierwsze, pls przyjąć moje najlepsze życzenia Http: /. / www.supplysexylingerie.com International jest wiodącym producentem i dystrybutorem moda seksowna bielizna sexy w Chinach od 2002 r. Supplysexylingerie standard linii produkcyjnej warsztat, projektantów, techników i doświadczonych pracowników .. Po latach rozwoju, mamy silne zdolności w zakresie badań, produkcji i technologii Ta strona jest moda i hurtownia odzieży odpowiednim nośniku - handel hurtowy i małych, kupić od nas, bezpieczne i proste, jak to możliwe, można złożyć zamówienie z tej strony bezpośrednio Powitał OEM Wyślemy.. przez pakiety International / DHL / UPS / TNT / EMS, rok trwa około 5 dni roboczych na całym świecie. płatności nasz sposób Western Union, ceny książek, gram pieniądze i Paypal, wybierz płatność chcesz. Głównym celem Supplysexylingerie jest zapewnienie klientom products.We dla najlepszych i najbardziej wartościowych szczerze czekam na okazję do współpracy na zasadzie wzajemnych korzyści i prywatny e-mail:. supplysexylingerie@hotmail.com będziemy wracać do Ciebie bez żadnych opóźnień prosimy o kontakt z nami, jeśli potrzebujesz więcej!pomocy lub masz jakiekolwiek pytania. pozdrowieniami, Wang
Koss
Użytkownik

Dodane dnia 09 12 2010
u mnie podstawowym ubraniem na co dzień są jeansy, które lubie jak przylegaja do ciała i sa nie zwykle sexi i luźne bluzki, bluzy- taki styl miejski. W tym sezonie noszę dużo dzianiny. Noszę różne rodzaje swetrów - od delikatnych, blisko ciała dzianinowych bluzeczek po mięsiste, grubo robione swetry. Ida zgodnie z trendy to noszę w chłodne dni obowiązkowo, warstwowo swetry. Zakładam jeden na drugi i otulam sie grubymi szalami. Strasznie fajnie to wygląda.
Duzo szarości w moim ubiorze w tym sezonie.
Zauważyłam, ze w tym sezonie modna jest kratka i pasy i tak zakupiłam sobie fajna koszulę z Big Stara.
Kurtkę nosze sportową, puchową, bo tak mi najwygodniej.
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane