| Autor |
RE: wasze style ubierania się :) |
olga1111 Użytkownik
|
|
Mi najbardziej odpowiada styl retro. Z kolorów uwielbiam szary. Szarość nie musi być smutna i klasyczna, taki jest dla mnie czarny. Klasyczne oblicze szarości zmieniam dodatkami w intensywnych kolorach lub fikuśnych kształtach. Kobieta zmienną jest...i tak można mnie spotkać w płaszczu retro, punkowej stylizacji, jak również w bardzo eleganckiej sukience połączonej z perłami Uwielbiam spódnice z wysokim stanem, rurki, kamizelki. |
|
| Autor |
Mrs_Zelmerlow Użytkownik
|
|
Na wiosnę: kolorowe tuniki, a do nich białe lub czarne spodnie do kolan, buty na małym obcasie lub baleriny. Często zakładam też spódnice.
W lecie: przewiewne kolorowe sukienki, krótkie spodenki, dłuższe bluzki, tuniczki, klapki lub sandałki.
Na jesień: płaszczyk do kolan, spódniczki, rurki, sweterki, botki.
W zimie: płaszczyki (do kolan), spódniczki, rurki, swetry i sweterki, golfy, botki.
Ogólnie to lubię się ubierać dziewczęco. Ważne jest dla mnie, aby to co ubieram było wygodne.
"Now looking back i wish i could rewind.." |
|
| Autor |
zarrakh Użytkownik
|
|
hmmm... no ja się ubieram chyba wedle humoru i konieczności w mojej szafie można znaleźć zarówno stroje sportowe, jak i bardzo kobiece i eleganckie. niestety, ale moja szafa musi ewoluować razem ze mną więc i garnitur się znajdzie i dresowe rybaczki 
bardzo lubię żywe kolory, zwłaszcza zielenie i czerwienie. nie pogardzę niebieskim i czarnym, a brązowy świetnie podkreśla moją urodę 
nie podążam za trendami, choć lubię czasami poczytać i pooglądać jakieś relacje z pokazów mody ostatnio mnie zachwycił Black&White Evy Minge. w końcu jakieś takie normalniejsze rzeczy się znalazły na wybiegu
You have hopes and dreams r11; you have everything! |
|
| Autor |
Misia0014 Użytkownik
|
|
ja na zazwyczaj ubieram jeansy: od długich rurek po krótkie , to tego bluzka kolorowa (uwielbiam tuniki) na to bluza w chłodne dni. czasami dres, albo spódniczka a jeśli chodzi o buty to płaskie: trampeski albo balerinki i jeszcze fajne kolczyki i jest git |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
Od jakiegos czasu staram się nadrabiać 'powagą stroju' 
Bo biorac pod uwagę moją młodzienczą urodę i drobną budowę ciała cięzko byłoby zauważyć, że różnię się od grupy poznych gimnazjalistek/wczesnych licealistek 
Mi to w sumie nie przeszkadza...mam nadzieje, ze w wieku 40 lat bede wygladała na góra 25 :>
Ale w związku z tym staram się dobierać rzeczy nie do konca sportowe albo przynajmniej w jakimś stopniu 'kobiece', co jednak nie jest az takie trudne, bo do tej pory ubierałam się w typowo młodziezowych sklepach, ale teraz patrzac na tą jednolistość i monotonność popularnych strojow, wcale nie płaczę, że nieco zminiłam sposób ubierania sie.
No ja nie wiem Wczesniej tez było tak, ze pojawiały sie rzeczy, które z dnia na dzien stawały sie popularne i od razu sporo ludzi je kupowało itd, ale teraz wychodząc na ulice 3/4 dziewczyn w wieku 13-20 lat wyglada tak samo |
|
| Autor |
ewelynka Użytkownik
|
|
Shelby napisał/a:
Wczesniej tez było tak, ze pojawiały sie rzeczy, które z dnia na dzien stawały sie popularne i od razu sporo ludzi je kupowało itd, ale teraz wychodząc na ulice 3/4 dziewczyn w wieku 13-20 lat wyglada tak samo ehh..... skad ja znam to uczucie, wchodzę do sklepu-widzę świetną bluzkę, ale nie kupuję jej bo potrzebuję 1 dzień do namysłu a gdy wychodzę na ulicę co 3cia gimnazjalistka ma taki ciuszek na sobie i aż zaczęłam się zastanawiać czy to może wszystkie mamy taki sam gust czy to sklepów tak mało czy wszyscy producenci ubrań szyją na ta samą nutę???
być kobietą... |
|
| Autor |
tysia_90 Użytkownik
|
|
a ja uwielbiam buty na wysokim obcasie a raczej szpileczce... Adidasy również noszę jesli chcem gdzies szybko isc i cos załtawic czy tez w miejsca gdzie w szpilkach nie wygląda się dobrze np basen itp;p ale Szpilki i wąskie jeansy to cała ja a do tego tuniczki, albo nietoperzowate bluzeczki z dekoldem |
|
| Autor |
JulkaK Użytkownik
|
|
Witam!
Ja podobnie jak Tysia_90 szpileczki na wysokim obcasie
Do tego przeważnie spodnie w tzw. "kancik" i jakaś elegancka bluzeczka.
Mój styl to elegancko i wygodnie Właśnie nawet ostatnio znalazłam markę dla siebie 3 Suisses (www.3suisses.pl) i to przez zupełny przypadek....
Pozdrawiam |
|
| Autor |
cassis Użytkownik
|
|
Ja ubieram się raczej dziewczęco. Głównie spódniczki, sukienki, płaskie buty i dopasowane bluzeczki. Uwielbiam falbanki i koronki. Ale ostatnio coś się zmieniło i zaczynam coraz częściej zakładać spodnie, t-shirty i wygodne bluzy. Najczęściej kupuję na centersport.pl, bo mają ogromny wybór dobrych marek i to w przyzwoitych cenach. A zmiana stylu ubierania dlatego, że mój chłopak zaczął mnie wyciągać ciągle na jakieś wyprawy we dwoje. A to do lasu na szalony spacer, a to na skałki, a to już na morderczą przechadzkę we dwoje Oczywiście nie narzekam, bardzo to polubiłam. |
|
| Autor |
mala-czarna Użytkownik
|
|
najważniejsze jest aby ubranie nas wyrażało i pasowało do naszej osobowości 
|
|
| Autor |
JulkaK Użytkownik
|
|
Tak jak pisałam wyżej mój styl to: wygodnie i elegancko dla zobrazowania mojego stylu zamieszczam linki bo ciuszków, które ostatnio zamówiłam:
- bluzeczki
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/bluzki-koszule-tuniki/bluzka/bluza/7214610034,1,106,27558/html?cpt=18&manufacturer_id=0
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/bluzki-koszule-tuniki/koszule/bluzka/7213510034,1,106,108/html?cpt=20&manufacturer_id=0
- spodnie
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/spodnie-spodnie-krotkie/spodnie/spodnie-satynowe-inspirations/1416463036,1,126,130/html?cpt=1&manufacturer_id=0
- butki
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/kobieta/zakupy-wg-produktu/buty/czolenka-sandaly/buty-richelieu-top-studio/5312250036,1,143,147/html?cpt=15&manufacturer_id=0 |
|
| Autor |
matrioszka Użytkownik
|
|
ja z reguly nosze spodnie rurki albo legginsy, jakies tuniki, korale albo duze kolczyki lub klipsy - buty od obcasow po trampki, nosze na wierzch zakiety , do tego jakas oryginalna torba. lubie kupowac przez internet, w ciucholandach, a z takich masowek to zara, bershka... lubie akcenty etno i czasem cos zwierzecego, ale nie kicz. moim zdaniem zeby sie wyrozniac trzeba mieszac rozne style i kupowac rzeczy w roznych niekonwencjonalnych miejscach,. ja np zawsze przywoze cos z kazdej podrozy za granice, chocby z pchliego targu. a bielizne nosze sexy... np. cos takiego : komplety bielizny  |
|
| Autor |
nonik Użytkownik
|
|
|
Lubie markowe ubrania i często takie kupuje, niestety mało jest sklepów, w których można kupić za przyzwoite pieniądze takie rzeczy. Ostatnio znalazłam ekstrawagancko.pl - bardzo fajny sklep, który zajmuje się sprzedażą markowych rzeczy. Ostatnio kupiłam tam bluzkę na prezent dla mojego faceta. Bardzo fajny sklep. |
|
| Autor |
balwanek Użytkownik
|
|
ja sie zawsze ubieram na biało z drobnymi akcentami w innym kolorze - np. nos w kolorze marchewki, a guziczki w kolorze węgielkowym  |
|
| Autor |
burgund Użytkownik
|
|
|
Lubię eleganckie markowe ubrania. Niestety, ale sa bardzo drogie. Bardzo się ucieszyłam, gdy udało mi się znaleźć stronę ekstrawagancko.pl, bo maja tam markowe ubrania, opatrzone metkami znanych projektantów, a na dodatek można je kupic w bardzo przyzwoitej cenie. Fajnie jest mieć cos takiego w szafie, mozna przynajmniej raz na jakis czas poczuć się jak gwiazda. |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
Ja też lubię markowe ubrania. Są porządniejsze, lepszej jakości i lepiej się w nich czuję. Natomiast mam styl bardziej sportowy, chociaż potrafię docenić eleganckie ciuchy, dobrze skrojone i dopasowane. Generalnie jak ciuch ma klasę, to mi się podoba i cześć. Ale na co dzień na sportowo |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
ja ubieram się na luzie i na sportowo, lubię wygodne buty sportowe najlepiej Reeboki, do tego dżinsy, jakaś bluza z kieszeniami i kapturem plecak, albo duża torba na ramię  |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Zdecydowanie na luźno. jeansy, jakieś tuniki, bluzeczki. wszystko tak aby dobrze się czuć. zresztą jest w czym wybierać, szczególnie w sezonie jesień 2010 
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
sexylingerie Użytkownik
|
|
|
Drodzy przyjaciele, po pierwsze, pls przyjąć moje najlepsze życzenia Http: /. / www.supplysexylingerie.com International jest wiodącym producentem i dystrybutorem moda seksowna bielizna sexy w Chinach od 2002 r. Supplysexylingerie standard linii produkcyjnej warsztat, projektantów, techników i doświadczonych pracowników .. Po latach rozwoju, mamy silne zdolności w zakresie badań, produkcji i technologii Ta strona jest moda i hurtownia odzieży odpowiednim nośniku - handel hurtowy i małych, kupić od nas, bezpieczne i proste, jak to możliwe, można złożyć zamówienie z tej strony bezpośrednio Powitał OEM Wyślemy.. przez pakiety International / DHL / UPS / TNT / EMS, rok trwa około 5 dni roboczych na całym świecie. płatności nasz sposób Western Union, ceny książek, gram pieniądze i Paypal, wybierz płatność chcesz. Głównym celem Supplysexylingerie jest zapewnienie klientom products.We dla najlepszych i najbardziej wartościowych szczerze czekam na okazję do współpracy na zasadzie wzajemnych korzyści i prywatny e-mail:. supplysexylingerie@hotmail.com będziemy wracać do Ciebie bez żadnych opóźnień prosimy o kontakt z nami, jeśli potrzebujesz więcej!pomocy lub masz jakiekolwiek pytania. pozdrowieniami, Wang |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
u mnie podstawowym ubraniem na co dzień są jeansy, które lubie jak przylegaja do ciała i sa nie zwykle sexi i luźne bluzki, bluzy- taki styl miejski. W tym sezonie noszę dużo dzianiny. Noszę różne rodzaje swetrów - od delikatnych, blisko ciała dzianinowych bluzeczek po mięsiste, grubo robione swetry. Ida zgodnie z trendy to noszę w chłodne dni obowiązkowo, warstwowo swetry. Zakładam jeden na drugi i otulam sie grubymi szalami. Strasznie fajnie to wygląda.
Duzo szarości w moim ubiorze w tym sezonie.
Zauważyłam, ze w tym sezonie modna jest kratka i pasy i tak zakupiłam sobie fajna koszulę z Big Stara.
Kurtkę nosze sportową, puchową, bo tak mi najwygodniej. |
|