Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
ekstrawagancja
Forum | Kobieta | Moda
Autor ekstrawagancja
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 11 02 2010
Czy ubieracie się czasem w drogie markowe ciuchy? Ja mam sportowy styl, ale lubię markowe ubrania i czasem nawet kupię sobie coś eleganckiego. Znalazłam kilka sklepów w internecie, gdzie można kupić oryginalne ubrania od Versace czy Armaniego, ale ciut taniej niż w sklepach. Ubrania markowe mają to do siebie, że jednak są lepiej skrojone i mają zdecydowanie lepszą jakość. Na przykład na ekstrawagancko.pl znalazłam taką spódniczkę i takie jeansy. Co o nich sądzicie i o markowych ciuchach w ogóle?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: ekstrawagancja
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 19 02 2010
Markowe ciuchy fajne, ale nie zawsze stać mnie na to, co mi sie podoba.
Uwagę do firmy przykładam najczęściej i zawsze gdy kupuje buty sportowe. Te muszą być firmowe, bo dobre buty to podstawa dobrego samopoczucia i zdrowia smiley
Strasznie mnie kręcą ostatnio wysokie Najeczki, takie jak te tutaj.
Normalnie są idealne. Pasowałyby do jeansów, które proponujesz smiley
Nike i Armani = mieszanka wybuchowa smiley
Autor RE: ekstrawagancja
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 23 02 2010
rzepka napisał/a:

Nike i Armani = mieszanka wybuchowa smiley

Hehe, raczej. To jest właśnie styl jaki mnie najlepiej charakteryzuje: na sportowo, ale ekskluzywnie. Uwielbiam jeszcze do tego droga bieliznę i ciuchy snowboardowe. Chociaż mam już swoje lata i oczywiście czasem musze się ubrać powaznie, to jednak myślę, że nigdy mi się ten styl nie zmieni. To jak człowiek się nosi, też go w znacznym stopniu odmładza.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane