Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
sportowe ubrania
Forum | Kobieta | Moda
Autor sportowe ubrania
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 19 02 2010
Ubieracie sportowe ciuchy na co dzień? Nie mówię tylko i wyłącznie o butach, ale też o t-shirtach, spódnicach, spodniach, kurtkach...

Ja osobiście nie jestem wielką fankom takiej odziezy na co dzień, ale czasem lubie sobie ubrac sportową kurteczke i pośmigac po ulicach smiley
jest wygodniej i w ogóle fajnie, ciepło i przyjemnie smiley

a jak jest z wami? smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: sportowe ubrania
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Ja uwielbiam sportowe ciuchy, ze wgledu na to, ze sa wygodne i robione sa naprawde z dobrych, milutkich materialow smiley
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 01 06 2010
ja też bardzo lubię sportowe ubrania, bo w takich jest mi dużo bardziej wygodnie.
I zauważyłam, że teraz na rynku jest bardzo duży wybór fajnych sportowych ubrań.
a tak przy okazji zapytam, gdzie najczęściej kupujecie ubrania sportowe?
Bo ja ostatnio odkryłam, że na tanisport.pl można kupić markowe ubrania w niskiej cenie.
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 09 07 2010
Ja lubię sportowe buty. Ale firm DC, Etnies, lubię też oldschoolowe adidasy za kostkę. Wszystko co wpasowuje się w hip hopowy klimat. Nie chodzę oczywiście w dresach, ani w szerokich spodniach, ale czasem lubię założyć kolorową bluzę z kapturem, rurki i takie właśnie buty. Dużo fajnych akcji związanych z takimi butami dzieje się na www.bao.pl, słyszałyście o tym w ogóle? Strasznie chciałabym się tam dostać, ale trzeba mieć znajomego, który jest już tam zalogowany, aby móc się samemu zalogować.
sarenka_2907
Użytkownik

Dodane dnia 07 10 2010
http://kissarabbit.pl/produkt,bluzy,Bluza%20z%20misiem znalazłam tą bluzę jest całkiem nie zła wydaje się być ciepła, może też chyba robić za kurtkę ale co do tego na dół?

smiley
intimila
Użytkownik

Dodane dnia 09 10 2010
wszytskie rodzaju jeansy i spodnie beda jak ulalsmiley
a pod spod mozesz wszytskosmiley
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 26 10 2010
Lubię sportowe ciuchy ale nie zawsze i oczywiście też zależy co. Najczęściej ubieram się na sportowo oczywiście jak idę na siłownię, basen itp i jak jadę na narty. Wtedy sportowy strój obowiązuje i moja ukochana kurtka: http://www.tanisport.pl/nike/337054540_Femme/Product.aspx
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane