Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
walizki, torby, torebki
Forum | Kobieta | Moda
Autor walizki, torby, torebki
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2010
Szukałam walizki na wyjazd i natknęłam się na bardzo fajny sklep royalpoint.pl. Masa walizek, toreb i torebek fajnych producentów: Samsonite, Roncato, Słoń Torbalski, Dissona. Kupiłam sobie walizkę na kółkach z Roncato właśnie i wygląda bardzo elegancko i solidnie. Warto tam zajrzeć, jeśli szukacie torebek albo waliz.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: walizki, torby, torebki
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2010
Ja tam ten sklep royal point znam doskonale bo z moim mężczyzną kupowaliśmy sobie walizki przed wakacjami. Świetne walizki tak swoją drogą. Mój facet ma taką Rocanto: http://www.royalpoint.pl/Walizko_Wozek_duzy_Roncato_Flexi_LX_511-328.html a ja identyczną tylko, że zieloną smiley
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 01 03 2010
Fajnie, że napisałyście o sklepie royalpoint.pl, bo ja właśnie się przymierzam do tego, żeby kupić walizkę, z którą będę podróżować nie tylko wygodniej ale też z szykiem i klasąsmiley
Przyznam, że jak zajrzałam na tą stronę, to pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to duży wybór, niskie ceny i wysoka jakość materiałów.
Teraz tylko pozostaje tylko jeden problem;/
Na którą się zdecydować??smiley
lejla44
Użytkownik

Dodane dnia 01 10 2010
No tak ale w tej przemysłowej masie gubi się to czego prawdziwa kobieta poszukuje by być wyjątkową. Ja osobiście mam bzika na puncie torebek, ale kupuję najczęściej pojedyncze egzemplarze autorskie. Jakie teraz artyści robią torby to głowa boli. Taraz poluje na taką o nazwie szara róża. Całość z naturalnego weluru. Przód ozdobiony dużym kwiatem. Wewnątrz dopasowana kolorystycznie podszewka. Jak juz ją kupie to może wam zdradzę gdzie.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 30 12 2010
Ja nie przepadam za walizkami na kółkach, w zimę są one bardzo niepraktyczne. Także wolę duże plecaki. O wiele łatwiej się z nimi przemieszczać. Stawiam np. na plecaki tego typu: http://www.tanisport.pl/F7%20Pro/Plecak_F7_Pro_Tytan_8510_F71009759C/Product.aspx Są bardzo pakowne i wygodnie się je nosi. Idealne do plenerowych wycieczek.
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 04 01 2011
A mnie się podobają duże, wygodne i sportowe torby. Wiem, nie są one na każdą okazję dlatego mam ich w sumie 5 smiley
Jak Wam się podoba taka torebka?

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 24 03 2011
Dlaczego walizki na kółkach są niepraktyczne w zimie? Te całe plastikowe czy z czego one tam są to są rewelacyjne właśnie na zime. Co prawda są droższe od tych zwykłyach, ale w nich przynajmniej się nic nie gniecie. A co do torebek takich na ramię i takich do ręki na imprezę to ostatnio też natknęłam się na fajny sklep (też przypadkowo) mt-torebki.pl . Mają tam fajny program lojalnościowy czyli to co tygryski lubią najbardziej smiley
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 11 05 2011
elka 123: moim zdaniem są niepraktyczne dla osób, które jeżdżą pociągami, ponieważ jak się położy taką walizkę na górną półkę, to potem ten śnieg cały czas skapuje na głowy pasażerów. Ja w wyjazdy często zabieram plecak tego typu: http://taniebuty.pl/F7%20Pro/Plecak_F7_Pro_Saturn_30_F79305T/Product.aspx Dużo się w nim mieści, a do tego wygodnie się niesie. Jest to bardziej praktyczne rozwiązanie.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane