Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Trampki...
Forum | Kobieta | Moda
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Trampki...
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 05 04 2010
te sa piekne! sama mysle ad zakupem wlasnie takich
Wyślij Prywatną Wiadomość
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 26 05 2010
Trampki to hit sezonu wiosenno-letniego w tym roku. Praktycznie nie znam osoby, która nie miałaby trampek, dodam jednej pary trampek, wielu moich znajomych ma po kilka. Faktycznie, nie da się ukryć, że są to jedne z bardziej wygodnych butów, a poza tym teraz można je kupić w takich wzorach, że głowa boli. Widziałam ostatnio na tanisport.pl bardzo fajny, różowy model z converse i okropnie mi się spodobały, nawet myślałam o zakupie. TRAMPKI GÓRĄ!
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 14 06 2010
trampki sa fajoskie. pewnie pisałam już w tym watku, ale warto to powtórzyć smiley
najfajniejsze w nich jest to, ze pasują do każdego stroju.
ostatnio kupiłam sobie małą czarna i idealnie kompinuje się ona z trampeczkamin własnie.
Wiem, ze mam lekko poprzestawiane w głowie, ale co poradze, że lubie troche ekstarwagancji w stroju smiley
kolorowa2
Użytkownik

Dodane dnia 15 06 2010
Właśnie mam na sobie trampki takie jak joga przesłała tylko w bardzo świecącym błękitnym kolorze i jakoś nie ma problemu z tym czy są kobiece czy nie...dla mnie ważna jest wygoda smiley
sycylijska_oliwka
Użytkownik

Dodane dnia 01 07 2010
Jeśli ktoś lubi sportowe buty, to trampki jak najbardziej. Ja mam kilka par i nie zamierzam z nich rezygnować. Bardzo fajnie można pokombinować ze strojem i trampkami i wcale nie wygląda się mało kobieco. smiley Ilość wariacji jest bardzo duża, kwestia wyobraźni.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 26 10 2010
trampki są świetne..teraz jest taki ich wybór, że codziennie mogłabym chodzić w innych, ostatnio te mi się bardzo podobają: http://www.tanisport.pl/adidas/Buty_Adidas_Honey_Hi_W_Zip_G19747/Product.aspx tak kolorowe buty są świetne na te szare ulice, zawsze to trochę weselej byłoby na ulicy smiley
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 11 05 2011
Również bardzo lubię sportowe obuwie. Jest bardzo duży wybór przeróżnych takich butów. Godzinami mogę siedzieć na stronie taniebuty.pl i szukać coraz to ciekawszych modeli. A jest tam z czego wybierać. Dzięki promocjom, których jest tam całkiem dużo, można uzbierać niemałą kolekcję smiley
carrot
Użytkownik

Dodane dnia 30 09 2011
Cześć! Koleżanka wysłała mi adres nowej strony: ijakwygladam.pl Możecie na niej komentować i oceniać stroje. Ja sama na swoim blogu wrzucałam zdjęcia i pytałam innych o opinie. A ta strona wydaje się dość prosta w obsłudze.
Allegra
Użytkownik

Dodane dnia 05 10 2011
Jest teraz tyle fajnych wzorów ze jestem na Taksmiley Uwielbiam takie ze skóry.
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane