| Autor |
Na plażę |
Czoczok Użytkownik
|
|
|
jak Wam sie podoba ten strój kąpielowy http://sporthit.pl/tank-piece-p-83258.html ?? |
|
| Autor |
RE: Na plażę |
a-ja Użytkownik
|
|
Mi się podoba. Do plywania idealny . Bo za dużo to w nim nie opalisz raczej. Ale przynajmniej bez skrępowania będziesz chodzila po plaży. Też lepiej czuję się w jednoczęściowych |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
jest to wygodniejsze do plywania i nie trzeba miec az tak super wysportowanego czy wychodzonego ciala zeby dobrze w nim wygladac moim zdaniem dobry wybor
jezdze, czytam, o droge pytam... |
|
| Autor |
Klubbinggirl Użytkownik
|
|
Hmmm do pływania - jak najbardziej.
Do opalania - TRAGEDIA ! ....
Sekret tkwi w tym by się nie poddać ;-) |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
W takim stroju na pewno poszlabym na basen. Natopiast nad wode wole bikini(mimo iz mam szerooookie bioderka) |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
I-distrust-nobody napisał/a:
W takim stroju na pewno poszlabym na basen. Natopiast nad wode wole bikini(mimo iz mam szerooookie bioderka) 
Szerokie biodra to prawdziwy atrybut kobiecości!
www.wizaz.wroc.pl --> moja szkółka
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
Strój ładny do pływania lub siedzenia na plaży chcąc odizolować spalone ciałko od słońca...
www.wizaz.wroc.,pl -- > moja szkółka
Polecam
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
Mrs_Zelmerlow Użytkownik
|
|
Bardzo fajny, ale na plaże wolę tak jak I-distrust-nobody- bikini chociaż tak jak ona mam szerokie biodra.
"Now looking back i wish i could rewind.." |
|
| Autor |
theMissy Użytkownik
|
|
niepodoba mi się |
|
| Autor |
vave Użytkownik
|
|
no stój jak strój, zwykły 
live is so great!  |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
Irenko- moze szerokie biodra to jest atrybut kobiecosci ale po 1) nie dla 16-latki po 2)nie posrod dziewczyn z mojej szkoly u ktorych w wiekszosci widzac zaawansowana anoreksje lub chociaz niedowage, "bez tylka" i normalnego biustu, po 3) bosz moje biodra wogole do mnie nie pasuja, mam szczupla talie i plaski, umiesniony brzyszek a biodra masakra. no ale mam na to sposob. na plaze zakladam stroj 2-czesciowy w ktorym dolna czesc to majtki-szorciki. nawet fajnie sie wtedy prezentuje a i posladki jedrnie i "kuszaco" wygladaja |
|
| Autor |
Katerinka Użytkownik
|
|
Strój taki sobie, odpowiedni dla kogoś kto lubi styl sportowy.
I może pochodzę z marginesu społecznego , ale jak dla mnie to stanowczo za drogi... |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
fakt ze taki stroj do dziewczecych nie nalezy ale chociaz sama ubieram sie na sportowo na plaze wole cos bardziej kobiecego.
a co do Ciebie Katerinko, to z jakiego marginesu?! ja tez to powiem!
za taka cene (no ludzie prawie 200zl) w zyciu nie kupilabym takiego stroju.
masz racje jest stanowczo za drogi |
|
| Autor |
ventura Użytkownik
|
|
|
Ja z kolei uwielbiam dwu częściowe stroje na plażę, ale w sportowym kroju. Są o wiele wygodniejsze. Poszukuję teraz takiego stroju, bo stary mam już wysłużony. Jak znajdę jakiś fajny wrzucę foto. |
|
| Autor |
Misia0014 Użytkownik
|
|
mój strój to w sumie takie połączenie : sportowe szorty, a góra jest wiązana, zgrabna . powiem szczerze, że mam sporo tłuszczyku na brzuszku, ale się tym jakoś nie przejmuję ;D bo dobrze wiem, że z perspektywy innych ludzi wszystko wygląda zupełnie inaczej. dlatego ostatnio wyluzowałam z tym wszystkim ;P a co do stroju : całkiem spoko  |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Niebawem (mam taką nadzieję) zaczną się upały a więc też i czas na opalanie 
co jest modne w tym sezonie? mnie się bardzo podobają tankini, to jest coś takiego.

co myślicie?
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|