Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Szkola jezykowa..
Forum | Kobieta | Praca
Autor Szkola jezykowa..
ola87r
Użytkownik

Dodane dnia 28 01 2010
Warta polecenia? Ktora jest najlepsza wedlug was?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Szkola jezykowa..
olalq
Użytkownik

Dodane dnia 07 02 2010
ja Ci moge polecic TFLS - bardzo dobra szkola
ilona_wol
Użytkownik

Dodane dnia 07 05 2010
Wiesz nie mam pojęcia skąd jesteś ale wiem że w Krakowie znajduje się bardzo fajna szkoła bodajże nazywa się Prolog.... wielu moich znajomych tam chodzilo i sobie chwalili. Zerknij w google to napewno coś więcej o niej poczytasz
lajka
Użytkownik

Dodane dnia 01 09 2010
To jaką wybrać szkołę zależy od tego czego konkretnie chcesz się nauczyć i jakie egzamin zdawać. Mogłabyś podać miasto z którego jesteś to byłoby łatwiej polecić szkołę z konkretnymi osobami, które tam uczą.
Wiele negatywnych opinii słyszałam o speak-up.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 17 01 2011
Jeżeli chodzi o naukę języka angielskiego, to wiem, że jedną z lepszych jest szkoła Axon. Duży nacisk jest tam brany na komunikację, a nie na naukę teoretyczną. Także jest pewność, że po ukończeniu tego kursu będziemy umieli porozumieć się z obcokrajowcem.
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 07 02 2011
Jeżeli chodzi o szkołę języka francuskiego to na pewno jedną z lepszych jest L'atelier de français Nauka odbywa się w małych grupach, a dzięki lektorom język ten wcale nie wydaje się taki trudny. W nauce tego języka na pewno też może być pomocny ten profil: http://www.facebook.com/latelierdefrancais Można tam znaleźć dużo ciekawych informacji na temat tego pięknego języka smiley
anakonda75
Użytkownik

Dodane dnia 19 02 2011
Jeszcze zależy gdzie. Wiele jest lokalnych małych szkół, które sprawdzają się zdeydowanie lepiej niż te wszystkie sieci...
eos85
Użytkownik

Dodane dnia 19 02 2011
jak uczyłam się niemieckiego, to instytut austriacki był naprawdę świetny, trochę droższy od szkół, które uczą wszelkich jezyków, ale sprofilowany na niemiecki, lektorzy kompetentni, materiały dodatkowe, wykorzystanie różnych form anuczania, nawet filmiki z youtube po niemiecku smiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane