Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Wnętrza
Forum | Kobieta | Dom
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Autor Wnętrza
aniuta
Użytkownik

Dodane dnia 05 08 2008
gdzie najczęściej urządzacie mieszkanie? macie ulubione sklepy? bo ja to standardowo jestem fanka ikei i wszystkiego co robią smiley potrafią tak zagospodarować pokoje, że patrząc pierwotnie na pokój nigdy by się do tego nie doszło, że może tak dobrze wyglądać. kurczę, mieć w domku takiego projektanta ikei, fajnie by było smiley

Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił...
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Wnętrza
matrioszka
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2009
Ikea ma fajne aranżacje, ale niestety robi meble kiepskiej jakości - coś się odkleja, wyciera, kilka razy już się tak nabrałam. Teraz co najwyżej kupię jakiś drobny dodatek. I myślę, że kupowanie całego zestawu wyglądającego dokładnie tak jak sklepowa aranżacja nie jest najlepszym pomysłem. Lepiej dłużej szukać, ale stworzyć coś własnego smiley
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 27 05 2009
Maja ciekawe i praktyczne rozwiązania, ale na własne oczy widziałam sofę po roku użytkowania, na śmietnik tylko się nadawała, ale ceny przynajmniej mają przystępne.
zarrakh
Użytkownik

Dodane dnia 28 05 2009
Ikea jest bardzo fajnym miejscem na znalezienie inspiracji smiley faktycznie niektóre rozwiązania są wprost rewelacyjne smiley mój ostatni nabytek meblowy (nie liczę pierdółek w stylu kubek, wyciskacz do czosnku itd. smiley ) to fotel do biurka. służy mi już prawie 3 lata i nadal jest w idealnym stanie, więc to zależy co się wybierze prawdopodobnie smiley
mnie się strasznie podobają pomysły na kuchnię - np. zagospodarowanie szuflad smiley no bajka smiley
poza tym podobają mi się rzeczy w Almi Decor, choć zazwyczaj ceny mnie tam zabijają. ale i tak chodzę tam i oglądam, bo często udaje mi się znaleźć coś, co mi się tam spodobało, w innym sklepie smiley ostatnio nawet na jakiś event tam trafiłam i (o dziwo!) był pokaz mody smiley muszę poszperać w necie, bo nie do końca się w biegu zorientowałam o co chodziło...

You have hopes and dreams r11; you have everything!
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 23 06 2009
Jeżeli chodzi o nowinki w urządzaniu wnętrz to rzeczywiście Almi Decor jest w tym dobre. Ostatnio była tam promocja czerwonej lodówki LG połączona z pokazem mody. Taki sprzęt to dopiero nadaje charakteru wnętrzu, zerknijcie: http://nowetrendy.pl/index.php/news/id/5074 Projektanci wnętrz proponują nawet żeby wystylizować sypialnie czy salon wstawiając tam tą lodówkę. Odważne nie powiem.
katrinklifton
Użytkownik

Dodane dnia 23 06 2009
Piękna ta lodówka!!!!
zarrakh
Użytkownik

Dodane dnia 09 08 2009
No właśnie, śliczna smiley Obejrzałam ją w tych 'AlmiDecorowych aranżacjach i muszę przyznać, że na serio dobrze wyglądała... Wiecie co mnie tam jeszcze zachwyciło?

Z tyłu, te 2 obrazy nad łóżkiem to klimatyzatory! smiley

You have hopes and dreams r11; you have everything!
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 20 08 2009
Na pewno nie kupujecie ciemnych mebli, bo nie opędzicie się od kurzu Lodówka zrobiona na czerwono to klasyka. Wkorzystanie bieli czerni i czerwieni zawsze musi dac dobry efekt. Mi osobiście podobaja się białe meble, do tego dodajcie np. czerwona sofę, gdzies tam na lini aneksu kuchennego np. ta czerwona lodówka LG, czarny długowłosy dywanik i na ścianie tryptyk z białych róż, a nad sofą zielona wisząca lampa, która ożywi całość: http://www.topdizajn.pl/design/zielona_lampasmiley
Autor RE: Art Flower
martynka89
Użytkownik

Dodane dnia 21 08 2009
Przepięknie ta lodówka wygląda... postawiłabym ją w salonie pewnie, bo aż szkoda, żeby taka lodówka stała gdzieś schowana w kuchni. Ktoś z Was się może orientuje ile ona kosztuje i gdzie ją można kupić ?
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 07 11 2009
jeśli mowa o lodówkach to słyszeliście o aferze z lodówkami Samsung?
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7212112,Samsung_sprawdzi_w_domach_pol_miliona_swoich_lodowek.html
wybuchające lodówki... porażka..

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 12 11 2009
Ikea jest spoko ale już troszkę mi się przejadła. Co prawda mam od nich troche mebli ale ostatnio przerzuciłam się na zakupy przez internet bo można znaleźć ekstra oryginalne rzeczy. I tak odkryłam jakiś czas temu sklep myin.pl gdzie kupiłam kilka super świeczek, akcesoriów do kuchni i stolik. Poza tym chyba uzależniłam się od zakupów przez internet
Magi222
Użytkownik

Dodane dnia 25 11 2009
Ikea jest super, no ale rzeczywiście jakość nie jest 100 procent! Fajnie też szukać meble antyki i second handy po są inne i nie porównywalne.. ale trzeba mieć troche czasu aby szukać. Na internecie, np ebay, też można znaleść ciekawe rzeczy...
http://www.placemniej.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 26 11 2009
Wszystkie meble się kurząsmiley te jasne też. Ja mam kuchnię wykończoną na ciemno, ciemny blat, ceramiczny zlew w kolorze starego kamienia, czarny okap, lodówkę, i kuchenkę i ciemne szafki. Ale podczas gotowania i tak często się sprząta, więc ciemny kolor nie jest uciążliwy, a dodaje wnętrzu estetyki. Szafki kuchenne kupiłam nowe, mam wielki stuletni drewniany kredens a sprzęty kuchenne wszystkie kupione w megamedia.pl. Mają tam naprawdę wielki wybór całego wyposażenia do kuchni, paneli do zabudowy, drobnych urządzeń agd plus cały dział rtv, ale tym to już się mąż zajmowałsmiley
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 22 12 2009
Wydaje mi się, że do takich klasycznych kolorów jak czarny trzeba dużych przestrzeni, bo inaczej optycznie pomniejszają pomieszczenie. np. taka czarna lodówka LG ładnie wygląda przy białych meblach lub ecru i ciemnej podłodze. Wtedy jest ona elementem kontrastującym całość do tego czerwone zasłonki, super. A jaki masz kolor ścian w kuchni?
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 15 04 2010
A ja uwielbiam urzadzać mieszkanie po swojemu, czyli np. samej coś uszyć np poszewkę na poduszkę, czy pomalować ściany wg własnego graficznego projektu. Figurki dekoracyjne taż sama robię, a co smiley się jest kreatywny to się to wykorzystuje smiley
soniaa
Użytkownik

Dodane dnia 15 04 2010
rzepka - jak ma się sporo czasu, to może i można smiley W sum,ie chyba o to chodzi. Ale ja nie mam takiego talentu. Ledwo szyję smiley Ale zdjęcia i obrazy uwielbiam wieszać po swojemu smiley I sporo frajdy mi to daje.
A co do tych dizajnerskich lodówek - mi się podoba strasznie ta czarna LG. W połączeniu z jasnymi, błyszczącymi blatami. Niesamowite połączenie. Ostatnio byłam w MM i widziałam, że normalnie już są czarne lodówki (wczesniej myślałam, że to jakaś seria limitowana - z tymi kryształkami, a przez to cena też była hmm... wyjątkowa smiley)
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 12 05 2010
Ona prezentuje się super, ja byłam pod wrażeniem, i zrobiłąm fotkę smiley

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
sarenka_2907
Użytkownik

Dodane dnia 22 07 2010
http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/tender-way co sądzicie o tej łazience? Jak Akwarium smiley

smiley
intimila
Użytkownik

Dodane dnia 22 07 2010
ja jestem zachwycona wieloma firmami wydajacymi profesjonalne katalogi, wtedy wszystkie produkty, nawte te na ktore nie zwrocilabym uwagi w skelpie wygladaja super, ale o to w tym chodzismiley
tutaj oczywiscie przoduje ikea bo ich rozwiazania sa po prostu takie dostepne, almi decor tez jest swietne, uwielbiam tez ogladac lazienki wlasnie na stronie paradyzu, chociaz ta aranzacja pokazana przez koleznaka wyzej to chyba jakas nowosc bo pierwszy raz widzesmiley
sarenka_2907
Użytkownik

Dodane dnia 23 07 2010
No współpracują z marka MY WEY smiley bardzo mi się podoba ta woda lecąca wręcz z sufitu smiley szkoda że nie mam takiej dużej łazienki u siebie z chęcią bym postawiła na taką aranżację smiley

smiley
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane