Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
bielizna ślubna
Forum | Kobieta | Ślub
Autor bielizna ślubna
matrioszka
Użytkownik

Dodane dnia 23 02 2009
Jaka bielizna damska jest najlepsza na ślub? I na noc poślubną, rzecz jasnasmiley Pod suknię może być ciężko znaleźć dobry biustonosz - taki, który będzie ładnie podtrzymywał duży biust w czasie tańca możecie coś polecić? Chciałabym czuć się na własnym weselu komfortowo, no i oczywiście wyglądać pięknie w noc poślubną smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: bielizna ślubna
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 07 03 2009
moze pomyslisz nad sliczna koronkowa bielizna? nie tylko jest cudna i w miare wygodna to jeszcze grr sexsowna
karramba
Użytkownik

Dodane dnia 16 03 2009
Ja proponuję kupić dobrze podtrzymującą (i rzecz jasna ładną) bielizną na wesele, a coś innego na noc poślubną. Na przykład coś takiego: Komplet Gorteks Delphine II albo takiego: MIRAN 293 KOSZULKA smiley
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 21 12 2009
Ja widziałam śliczne komplety tutaj. Ale co jest z tą bielizną ślubną, że ona zawsze jest biała?smiley Przecież są też suknie w innych kolorach. Ale i tak w tym sklepie mają duży wybór, zamawiałam tam raz haleczkę. Mają dobre marki, np. Obsessive czy Pigeona i całkiem przyzwoitą rozmiarówkę. Jak wam się podobają na przykład takie propozycje?:

tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 02 03 2010
wiesz jeśli szukasz bielizny ślubnej to przede wszystkim zwróć uwagę na to, żeby było ci w niej wygodnie... bo sama suknia ślubna jest nieco niekomfortowa. Ale też oczywiście nie nie możesz zapominać o tym, żeby w noc poślubną zrobić wrażenie na świeżo poślubionym małżonkusmiley Bardzo piękną bielizną ślubną możesz znaleźć w sklepie koronka.pl. Tam znajdziesz gorsety, komplety. Myślę, że wybierzesz coś dla siebie smiley
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2010
Jeśli chcesz żeby bielizna Ci dobrze podtrzymywała duży biust pod suknią ślubną to może zdecyduj się na gorset? One lepiej trzymają niż staniki. Poza tym i tak będziesz dosyć mocno związana suknią ślubna więc powinno Ci to wszystko trzymać ładnie biust.
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 06 07 2010
To wszystko zależy jaką masz suknię. Nie opisałaś jej, więc będzie problem z odpowiednią poradą. Ale jeśli masz suknię bez ramiączek to idealna byłaby bardotka z silikonowymi wstawkami, które dodatkowo trzymają biust na miejscu. Ogólnie lepiej jest, jeśli ramiączka nigdzie nie wystają, bo nie wygląda to estetycznie. Takie fajne bardotki można znaleźć na www.koronka.pl
Angel102
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2010
Fajną bieliznę ślubną można znaleźć na tej stronie http://www.bresto.pl/bielizna-slubna-o_c_242_1.html
Kinga01
Użytkownik

Dodane dnia 21 01 2011
Ja miałam na ślubie brardotkę Ivette, śliczna gwarantuje świetne podtrzymanie biustu smiley No i wystepuje też w dużych rozmiarach. Polecam! Dostępna na galeriarajstop.com
Autor RE: :)
missG
Użytkownik

Dodane dnia 17 03 2011
Wybór ładnej bielizny ślubnej jest naprawdę spory. Praktycznie każda większa marka ma specjalną linię na tę okazję. Ostatnio widziałam oferte nipplex, mają naprawdę fajne komplety, praktyczne ale ładne. ja też muszę powoli zacząć się rozglądać za odpowiednią bieliznę, najpierw jednak zajmę się sukienką
Autor RE: Re
Andzia999
Użytkownik

Dodane dnia 22 03 2011
Ja tez się męczę z dużym biustem...Matrioszka polecam Ci Corin. Oni szyją duże rozmiary
kitty33
Użytkownik

Dodane dnia 25 07 2011
Ostatnio szukając dla siebie biustonosza białego (niekoniecznie na ślusmiley całkiem niezłą kolekcję odkryłam, że z nipplex'u maja ładne ślubne komplety. Stylowe i ze smakiem bez zbędnych dodatków, które często nie nadają się pod sukienkę ślubną. Mam od nich jedne stanik i jest dobrej jakości, i dobrze trzyma co jest dla mnie najważniejsze smiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane