Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Najlepsze seriale
Forum | Kobieta | Rozrywka
Autor Najlepsze seriale
pulinka
Użytkownik

Dodane dnia 13 10 2009
Które Waszym zdaniem są godne polecenia i obejrzenia? Takie na które czeka sie z niecierpliwością?
Moim ulubionym jest serial Lost i Brzydula, a ostatnio zaczynam wciągać się w serial Hung na HBO, dopiero był pierwszy odcinek a ja juz nie moe doczekać się nasteppnego smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Najlepsze seriale
smooth
Użytkownik

Dodane dnia 13 10 2009
No właśnie naszła mnie wczoraj taka refleksja kiedy jak co poniedziałkowy wieczór zasiadłam oglądać M jak miłość.Patrzę w ekran i myślę sobie rany po co ja to robię(pewnie z przyzwyczajenia) bo tak naprawdę to mam dość przesłodzonej Kingi i Marysi,wiecznie niezdecycowanej Marty,przygłupich bliźniaków,Marka kogucika,Hani alkocholiczki i Grażynki czarnego harakteru.Te historie są coraz bardziej bzdurne.Pani Łepkowskiej pewnie pomysłów brak.
Z seriali to lubię bardzo Gotowe na wszystko,Dr Haus i Supernatural
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 14 10 2009
co my dziewczyny zorbilybysmy gdyby nie seriale
moj typ to Lost-zagubieni i rozne komediowe. aha i czasem lubie poogladac Tancerzy chociaz zauwazylam ze watkiem tego serialu nie jest ogolnie taniec czy tez wlasnie szkola tanca tylko to kogo wybierze sobie piotr (a to mnie strasznie irytuje bo pokazuje pewna wyzszosc facetow, ze to oni decyduja i moga nas wykorzystywac i ze najlepiej chcieliby miec wszystkie no i super by bylo gdyby im to wogole nie przeszkadzalosmiley ). tyle.smiley
pulinka
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2009
Dokładnie smiley Ja uwielbiam seriale, zwłaszcza te które produkuje HBO, zawsze można coś fajnego dla sibie znaleźć, tak jak ten Wyposażony ostatnio, kolejna udana produkcja smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 23 10 2009
Przyjaciele, ale to już klasyk...
z nowszych produkcji to "Wyposażony" na HBO

pozdrawiam
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 23 10 2009
mnie seriale typu "M jak Miłość" i "Barwy szczęścia" zaczynają nudzić . ale tak jak któraś z was powiedziała, oglądam z przyzwyczajenia. w domu mama z siostrą oglądają to czasami też sie dosiądę . z reguły to nie przepadam za serialami i nie staram się być zawsze na bieżąco . czasami obejżę dr Housa ( kurczę, ten gość jest the best .! smiley) czasami Tancerzy . ogólnie to wolę filmy smiley
tysia_90
Użytkownik

Dodane dnia 24 10 2009
Ja kiedyś oglądałam te seriale argentyńskie;p W sumie jeszcze mała dziewczynka byłam;p Ale nigdy nie zapomne jak podobał mi się "Zbuntowany Anioł" czy "Luz Maria". A teraz nie mam czasu oglądać a jeśli już coś to Brzydulasmiley. Nawet odcinek do przodu ;p
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 24 10 2009
jak dla mnie to one wszystkie są takie same... chociaż pamiętam, ze jak chciałam sie uczyć hiszpańskiego to je oglądałam smiley ale tutułu nie powtórzę, bo nawet nie wiem co to było... ogólnie to lubie seriale, które czymś różnią od innych

pozdrawiam
brzydulka
Użytkownik

Dodane dnia 25 10 2009
kiedyś uwielbiałam Ally Mcbeel szkoda ,że nie ma już, teraz to na tapecie jest Brzydula, dr House i Ostry Dyżur smiley
muriel
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Mnie z kolei wciągają historie paradokumentalne i jestem wielką fanką Zone Reality, bo tam dużo takich seriali dokumentalnych. Ostatnio oglądam tam taki serial "Wywalczona sprawiedliwość" pokazujący historie kobiet walczących o szczęście i sprawiedliwość swoich najbliższych. Niektóre z tych historii to strasznie są dramatyczne i mi się nawet parę razy zdarzyło łzę uronić. Tak więc codziennie o 20 jestem wyłączona, bo oglądam. smiley
diwa82
Użytkownik

Dodane dnia 18 03 2010
Ja oglądam Medium i Mentalistę. Dr House też jest intrygującysmiley
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 31 10 2010
Ja wciągnęłam się w "Dynastie Tudorów" i "Pępek świata" - niezła rozrywka, polecam.
forte
Użytkownik

Dodane dnia 27 02 2011
ja ostatnio się wkręciłam w "prosto w serce", fajnie, ze jak przegapię jakiś odcinek, to mogę go sobie spokojnie "nadrobić" na vod:]
poza tym lubię Muchę w tej roli. lubię też Bobka - pamiętam go jeszcze z Brzyduli. teraz oboje występują w spocie reklamowym tvn-u - bardzo mi się podoba ta inicjatywa smiley http://tacyjakty.tvn.pl/
narzeczona
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2011
jestem zdecydowaną fanką serialową, jak się wciągnę to masakra. Do moich ulubionych należą:
- Lost
- Prison Break
- Ally McBeal smiley
- The Mentalist
- Lie to me
- White collar
- House
- Greys anatomy
- Private practice
- Dexter
- Supernatural
- Numb3rs
- Criminal Minds
- Szpilki na giewoncie

teraz zaczynamy oglądać Hustle smiley

Nine milion bicycles...
bellis
Użytkownik

Dodane dnia 10 06 2011
Teraz najchętniej oglądam House'a i Greys anatomy - medyczne klimaty smiley
A z polskich ostatnio wciągnelam się w Prosto w serce i muszę przyznać, że jest całkiem fajneesmiley

Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma - Marilyn Monroe.
arcticone
Użytkownik

Dodane dnia 16 12 2011
ja ostatnio wracam do dawnych lat i oglądam takie kultowe seriale jak "Archiwum X" i "Przystanek Alaska". Czasem naprawde fajnie pooglądać stare rzeczy. a z nowych to niecierpliwie czekam na nowy sezon "Californication". Uwielbiam ten lekko zboczony serial smiley

mam soczewki smiley
http://www.kontaktowe.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane