Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Wybielanie zębów
Forum | Uroda | Pozostałe
Autor Wybielanie zębów
kasiek_star
Użytkownik

Dodane dnia 07 04 2010
Czy macie macie jakieś sposoby na wybielanie zębów? Na rynku jest sporo środków ale może któraś z koleżanek próbowała produktu Biała Perła System ?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Wybielanie zębów
dzinks
Użytkownik

Dodane dnia 12 05 2010
Próbowała i nie polecam. Stosowałam to wg zaleceń przez jakiś czas i żadnych efektów nie było, no może poza uszczuplonym portfelem smiley. To już lepiej się na ultradźwięki wybrać do stomatologa. Fakt, nieprzyjemne to jest ale działa na kamień fajnie.
milenka_waw
Użytkownik

Dodane dnia 31 05 2010
Coż każdy ma inne ząbki dla jednego jeden preparat jest dobry dla drugiego inny. ja używałam juz parę razy białej perły i sobie chwalę efekty smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 09 09 2010
spróbuj signal white now
od pierwszego użycia będzie już widoczny efekt optyczny, zęby będą pokryte niewidoczną powłoką, która w świetle dziennym sprawia, że uśmiech jest bielszy

pozdrawiam
Koss
Użytkownik

Dodane dnia 12 09 2010
Dorota84 napisał/a:
spróbuj signal white now
od pierwszego użycia będzie już widoczny efekt optyczny, zęby będą pokryte niewidoczną powłoką, która w świetle dziennym sprawia, że uśmiech jest bielszy

no właśnie szukam jakiejś dobrej pasty co da mi natychmiastowy efekt wybielenia myslisz że singal white now sobie da to na czym mi zależy??
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 21 09 2010
zależy jakie masz oczekiwania smiley efekt będzie natychmiastowy, ale optyczny, zęby będą sie wydawały bielsze przez ta powłoczkę, o której pisałam wyzej, warto też kupic płyn, wtedy cały efekt utrzyma się na dłuzej...
mi się taka opcja podoba, bo nie niszczy szkliwa smiley

pozdrawiam
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 22 09 2010
Wybielać zęby najlepiej jest u dentysty albo specjalisty.
Wiem, że można zrobić kurs wybielania zębów w szkole Pro Activ w Warszawie, ale to już coś dla tych, którzy interesują się kosmetologią i estetyką urody smiley

Ja wybielam zeby pastą i nie paleniem papierosów smiley
Koss
Użytkownik

Dodane dnia 23 09 2010
ja nie pale papierosów, ale jestem nałogowym kawoszem i to mnie gubi bardzo

Dorota84 z tego właśnie co czytałam o tej paście signal white now, ze tak jak piszesz daje efekt optycznej bieli. i z tego co czytałam że systematyczne uzywanie pasty daje zapewnia również trwalsze wybielenie zębów i pozwala na stopniowe usuwanie rożnego typu przebarwień i plamek.
Zakupie sobie tę paste bo widziałam w gazetce rossmanna że jest w promocji smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 27 09 2010
kup, wypróbuj, mi odpowiada... polecam też płyn z tego zestawu, efekt jest trwalszy

pozdrawiam
Koss
Użytkownik

Dodane dnia 27 09 2010
kupiłam paste signal white now podczas pierwszego mycia usmiałam sie jak dziecko bo pasta fajnie pieni sie na niebiesko i rzeczywiście zęby sa od razu bielsze. Widac ten efekt dodatkowo dodam ze bardzo dobrze czyści zęby nie czuje po umyciu resztek pokarmu co miałam po wielu innych pastach Zęby są czyste, śliskie smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 19 10 2010
a miałaś niebieski język? mi sie zabarwił, przy pierwszym użyciu wpadłam w panikę smiley
zeszło po minucie czy dwóch, na zębach efekt był widoczny jakieś 2 godziny...

pozdrawiam
Koss
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2010
no co ty w pianike wpadłaś smiley szczerze to język mnie nie zabarwia się, delikatnie robi się inny kolor, ale czy to niebieski nie wiem

pasta daje efekt, który utrzymuje sie coraz dłużej, przy systematycznym używaniu na pewno moje zęby bede mieć bielsze.
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2010
a masz tą wersję ice cool mint czy zwykłą? zastanawiam sie czy duża jest różnica miedzy nimi

pozdrawiam
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2011
Z tego co wiem,to jest kilka specjalnych past do wybielania zębów,ale czy naprawdę działają? Jakie są Wasze opinie na ten temat? Wiem ze jedna z nich nazywa się Blanks.

Perfumeria Internetowa
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 06 10 2011
A ja wam powiem tyle... Miałam problem z czystością zębów. Później pojawiła się pasta Ajona w moim życiu i po kilku tygodniach zęby wyglądały super. Wcale nie musiałam wydawać na ten cel jakiegoś majątku, na zabiegi. Zęby dalej wyglądają rewelacyjnie ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 07 10 2011
Mnie białe zęby zapewniła pasta Ajona, ale wcale nie zdecydowałam się na nią ze względu na to. Miałam problemy z krwawieniem zębów, a można powiedzieć, że biel jest efektem ubocznym. Moje zęby naprawdę nigdy nie wyglądały korzystniej.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 10 10 2011
Fajny efekt uboczny hehe
A po jakim czasie zauważyłaś, że zęby są bielsze? Długo trwał powrót do normalności?
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane