| Autor |
Wybielanie zębów |
kasiek_star Użytkownik
|
|
|
Czy macie macie jakieś sposoby na wybielanie zębów? Na rynku jest sporo środków ale może któraś z koleżanek próbowała produktu Biała Perła System ? |
|
| Autor |
RE: Wybielanie zębów |
dzinks Użytkownik
|
|
Próbowała i nie polecam. Stosowałam to wg zaleceń przez jakiś czas i żadnych efektów nie było, no może poza uszczuplonym portfelem . To już lepiej się na ultradźwięki wybrać do stomatologa. Fakt, nieprzyjemne to jest ale działa na kamień fajnie. |
|
| Autor |
milenka_waw Użytkownik
|
|
Coż każdy ma inne ząbki dla jednego jeden preparat jest dobry dla drugiego inny. ja używałam juz parę razy białej perły i sobie chwalę efekty  |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
spróbuj signal white now
od pierwszego użycia będzie już widoczny efekt optyczny, zęby będą pokryte niewidoczną powłoką, która w świetle dziennym sprawia, że uśmiech jest bielszy 
pozdrawiam |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
Dorota84 napisał/a:
spróbuj signal white now
od pierwszego użycia będzie już widoczny efekt optyczny, zęby będą pokryte niewidoczną powłoką, która w świetle dziennym sprawia, że uśmiech jest bielszy 
no właśnie szukam jakiejś dobrej pasty co da mi natychmiastowy efekt wybielenia myslisz że singal white now sobie da to na czym mi zależy?? |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
zależy jakie masz oczekiwania efekt będzie natychmiastowy, ale optyczny, zęby będą sie wydawały bielsze przez ta powłoczkę, o której pisałam wyzej, warto też kupic płyn, wtedy cały efekt utrzyma się na dłuzej...
mi się taka opcja podoba, bo nie niszczy szkliwa 
pozdrawiam |
|
| Autor |
rzepka Użytkownik
|
|
Wybielać zęby najlepiej jest u dentysty albo specjalisty.
Wiem, że można zrobić kurs wybielania zębów w szkole Pro Activ w Warszawie, ale to już coś dla tych, którzy interesują się kosmetologią i estetyką urody 
Ja wybielam zeby pastą i nie paleniem papierosów  |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
ja nie pale papierosów, ale jestem nałogowym kawoszem i to mnie gubi bardzo
Dorota84 z tego właśnie co czytałam o tej paście signal white now, ze tak jak piszesz daje efekt optycznej bieli. i z tego co czytałam że systematyczne uzywanie pasty daje zapewnia również trwalsze wybielenie zębów i pozwala na stopniowe usuwanie rożnego typu przebarwień i plamek.
Zakupie sobie tę paste bo widziałam w gazetce rossmanna że jest w promocji  |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
kup, wypróbuj, mi odpowiada... polecam też płyn z tego zestawu, efekt jest trwalszy
pozdrawiam |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
kupiłam paste signal white now podczas pierwszego mycia usmiałam sie jak dziecko bo pasta fajnie pieni sie na niebiesko i rzeczywiście zęby sa od razu bielsze. Widac ten efekt dodatkowo dodam ze bardzo dobrze czyści zęby nie czuje po umyciu resztek pokarmu co miałam po wielu innych pastach Zęby są czyste, śliskie  |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
a miałaś niebieski język? mi sie zabarwił, przy pierwszym użyciu wpadłam w panikę 
zeszło po minucie czy dwóch, na zębach efekt był widoczny jakieś 2 godziny...
pozdrawiam |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
no co ty w pianike wpadłaś szczerze to język mnie nie zabarwia się, delikatnie robi się inny kolor, ale czy to niebieski nie wiem 
pasta daje efekt, który utrzymuje sie coraz dłużej, przy systematycznym używaniu na pewno moje zęby bede mieć bielsze. |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
a masz tą wersję ice cool mint czy zwykłą? zastanawiam sie czy duża jest różnica miedzy nimi
pozdrawiam |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
Z tego co wiem,to jest kilka specjalnych past do wybielania zębów,ale czy naprawdę działają? Jakie są Wasze opinie na ten temat? Wiem ze jedna z nich nazywa się Blanks.
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
A ja wam powiem tyle... Miałam problem z czystością zębów. Później pojawiła się pasta Ajona w moim życiu i po kilku tygodniach zęby wyglądały super. Wcale nie musiałam wydawać na ten cel jakiegoś majątku, na zabiegi. Zęby dalej wyglądają rewelacyjnie ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Mnie białe zęby zapewniła pasta Ajona, ale wcale nie zdecydowałam się na nią ze względu na to. Miałam problemy z krwawieniem zębów, a można powiedzieć, że biel jest efektem ubocznym. Moje zęby naprawdę nigdy nie wyglądały korzystniej. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
Fajny efekt uboczny hehe
A po jakim czasie zauważyłaś, że zęby są bielsze? Długo trwał powrót do normalności? |
|