| Autor |
Najlepse suplementy diety |
gtuszi Użytkownik
|
|
Prosze o szczere pisanie co do czego i na co beac mozna najlepiej |
|
| Autor |
RE: Najlepse suplementy diety |
kejtik Użytkownik
|
|
|
nadciśnienie, zły cholesterol, wzrok, wzmocnienie serca i naczyń krwionośnych, przeciw wolnym rodnikom, przeciw starzeniu się organizmu, na regenerację organizmu, na poprawę pamięci, koncentracji i lepszego uczenia polecam suplement diety- ekstrat z owoców aronii, który jest naturalnym przeciwutleniaczem- Aronox |
|
| Autor |
RE: Suplement |
gtuszi Użytkownik
|
|
|
kupiłam sobie aronox,zażywam już 2 tygodnie i moge tyle powiedzieć ze moje ciśnienie uległo poprawie,suuper polecam |
|
| Autor |
Claudyn Użytkownik
|
|
|
a co polecacie żeby zrzucic kilka dodatkowych kg, jaki suplement powinnam stosować? |
|
| Autor |
zarrakh Użytkownik
|
|
raczej zbilansować dietę i zacząć się ruszać. bez tego żaden suplement nie pomoże. ale jak już musisz to możesz spróbować Clarinolu. to chyba będzie jeden z lepszych preparatów na rynku. albo po prostu wspomagać się jakimiś wyciągami z zielonej herbaty - a najlepiej takową pić może właśnie - herbatki są z tego całego towarzystwa chyba najzdrowsze 
ja mogę ze swojej strony polecić sprawdzony sposób na zmęczenie i koncentrację Plusssz Active. mój organizm świetnie go toleruje, a prócz pobudzania dostarcza też niezbędnych witamin, więc takie 2 w jednym na pewno lepsze niż kawa 
You have hopes and dreams r11; you have everything! |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
wescie wy sie z tymi postami "skupcie" jakos. a nie tutaj suplementy tam suplementy. nie mopzna tak wszystkiego w jednym? |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
|
Ja wiele dobrego czytałam o przeciwutleniaczach. Zielona herbata jest zresztą jednym z nich. Znalazłam świetny suplement ANTIOXIDANTS MIX, który zawiera silne przeciwutleniacze, pochodzące z zielonej herbaty właśnie, z czerwonego wina i z kory sosnowej. Chroni układ krążenia i poprawia cholesterol, dlatego warto go brać. |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
ja używam Reduxil, jest na chudnięcie i na oczyszczanie organizmu
używam dopiero jakieś 2 tygodnie więc nie wiem jeszcze czy działa, chociaż czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii i dlatego się skusiłam  |
|
| Autor |
koda Użytkownik
|
|
|
Jeżeli chodzi o suplementy, które pomagają w odchudzaniu, to na pewno jednym z lepszych jest Langsteiner. Wystarczy wypić jedną szklankę wody dziennie z rozpuszczonym proszkiem i ma się o wiele mniejszy apetyt, a do tego przyspieszoną przemianę materii. A do tego jest zdrowszy od innych spalaczy. |
|
| Autor |
lesson9 Użytkownik
|
|
Moja znajoma brała chrom - pomagał 
"Każda kobieta jest piękna...
tylko po niektórych tego nie widać" |
|