Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Najlepse suplementy diety
Forum | Kobieta | Kulinaria
Autor Najlepse suplementy diety
gtuszi
Użytkownik

Dodane dnia 28 11 2008
Prosze o szczere pisanie co do czego i na co beac mozna najlepiejsmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Najlepse suplementy diety
kejtik
Użytkownik

Dodane dnia 12 12 2008
nadciśnienie, zły cholesterol, wzrok, wzmocnienie serca i naczyń krwionośnych, przeciw wolnym rodnikom, przeciw starzeniu się organizmu, na regenerację organizmu, na poprawę pamięci, koncentracji i lepszego uczenia polecam suplement diety- ekstrat z owoców aronii, który jest naturalnym przeciwutleniaczem- Aronox
Autor RE: Suplement
gtuszi
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2009
kupiłam sobie aronox,zażywam już 2 tygodnie i moge tyle powiedzieć ze moje ciśnienie uległo poprawie,suuper polecam
Claudyn
Użytkownik

Dodane dnia 10 01 2009
a co polecacie żeby zrzucic kilka dodatkowych kg, jaki suplement powinnam stosować?
zarrakh
Użytkownik

Dodane dnia 28 05 2009
raczej zbilansować dietę smiley i zacząć się ruszać. bez tego żaden suplement nie pomoże. ale jak już musisz to możesz spróbować Clarinolu. to chyba będzie jeden z lepszych preparatów na rynku. albo po prostu wspomagać się jakimiś wyciągami z zielonej herbaty - a najlepiej takową pić smiley może właśnie - herbatki są z tego całego towarzystwa chyba najzdrowsze smiley
ja mogę ze swojej strony polecić sprawdzony sposób na zmęczenie i koncentrację smiley Plusssz Active. mój organizm świetnie go toleruje, a prócz pobudzania dostarcza też niezbędnych witamin, więc takie 2 w jednym smiley na pewno lepsze niż kawa smiley

You have hopes and dreams r11; you have everything!
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 29 05 2009
wescie wy sie z tymi postami "skupcie" jakos. a nie tutaj suplementy tam suplementy. nie mopzna tak wszystkiego w jednym?
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 07 02 2010
Ja wiele dobrego czytałam o przeciwutleniaczach. Zielona herbata jest zresztą jednym z nich. Znalazłam świetny suplement ANTIOXIDANTS MIX, który zawiera silne przeciwutleniacze, pochodzące z zielonej herbaty właśnie, z czerwonego wina i z kory sosnowej. Chroni układ krążenia i poprawia cholesterol, dlatego warto go brać.
pralinka
Użytkownik

Dodane dnia 10 02 2010
ja używam Reduxil, jest na chudnięcie i na oczyszczanie organizmu
używam dopiero jakieś 2 tygodnie więc nie wiem jeszcze czy działa, chociaż czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii i dlatego się skusiłam
koda
Użytkownik

Dodane dnia 30 06 2011
Jeżeli chodzi o suplementy, które pomagają w odchudzaniu, to na pewno jednym z lepszych jest Langsteiner. Wystarczy wypić jedną szklankę wody dziennie z rozpuszczonym proszkiem i ma się o wiele mniejszy apetyt, a do tego przyspieszoną przemianę materii. A do tego jest zdrowszy od innych spalaczy.
lesson9
Użytkownik

Dodane dnia 01 07 2011
Moja znajoma brała chrom - pomagał smiley

"Każda kobieta jest piękna...
tylko po niektórych tego nie widać"
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane