| Autor |
Ulubione produkty spożywcze |
aniuta Użytkownik
|
|
macie takie? które macie wrażenie, że Wam się nigdy nie znudzą i dopóki będą je produkować, to zawsze bedziecie je kupować? ja takie mam.. np. kocham kefir milko, wafle ryżowe sante i masło śmietankowe kerrygold... a Wy?
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
RE: Ulubione produkty spożywcze |
Shezze Użytkownik
|
|
bake rolls-y codziennie je spozywam dopoki nie zabraknie mi srodkow do kupywania paszy hmm...lubie jeszcze wafle ryzowe i oczywiscie gume do zucia owocowa (no bo kto jest taki zdolny ze zdola naraz przezuwac 20drazetek:lol |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
Ojej jest ich dużo, ja uwielbim wszytsko co jest z cynamonem: platki, danio, ciasteczka  |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
a no zapomnialam....muesli! szczegolnie z jogurtem albo zimnym mlekiem, lub jako pasza na sucho |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
Aksamitny jogurt Danone malinowy (kocham), czekolada deserowa Milka, pieczywo chrupkie Wasa Beauty, Nałęczowianka, herbata English Breakfast, surimi.
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
moje typy to
pizza rostorante w każdym smaku
mandarynki w każdych ilościach
czekoladę z orzechami "z okienkiem"
chałwa  |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
az wy lakomczuch. a ile nasze ulubione potrawy maja kalorii...ale raczej nie chcecie wiedziec |
|
| Autor |
listek Użytkownik
|
|
Chupa chupsy chyba nigdy mi się nie znudzą  |
|
| Autor |
Misia0014 Użytkownik
|
|
ja też uwielbiam truskawkowe Chupa-Chupsy. uwielbiam też ryż w każdej postaci, kiwi, śliwki, marchewka Jogobella zielone jabłko... to niektóre z wielu |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
jak chupa chupsy to tylko te smietankowo jakies Innych nie toleruje^^
Z cukierków: CADBURY CHOCLAIRS ECLAIRS! Zdecydowanie
Z czekolad: biała lub z nadzieniem toffi z Wedla
Z napojów/soków: Multiwtamina , Kubuś marchew-jabłko-banan, sok jabłkowo-miętowy, obojętnie jakiej marki.
Poza tym: crunchipsy grubo krojone...smaki wszystkie^^, zupka chińska: Diabolo pomidoro - podstawa jadłospisu szanującego się studenta
|
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
ja nie wiem co wy widzicie w tej miecie. ja rozumiem ze to oddech odswieza wiec moze to ale ja po miecie od urodzenia mam odruch...yyyy (brzydze sie powiedziec) wiecie jaki...ze tak powiem zwrotny  |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
wymiotny? czemu brzydzisz się powiedziec? xD
ja bardzo lubię jabłkowo-mietowy sok. Taki ma własnie charakterystyczny posmak. I wcale tej miety nie czuc, nie jest mdły jak inne. Jabłko-brzoskiwinia tez jest dobra...z Hortexu chyba.
Ogolnie to tez nie lubię miety. Cukierki miętowe są obrzydliwe, gum do żucia nie cierpie, mietowych oczywiscie najbardziej, ale w tym soku wcale tej miety tak nie czuc. |
|
| Autor |
Misia0014 Użytkownik
|
|
ja lubię napoje z miętą. ale raczej wolę, gdy jest z nią jabłko albo brzoskwinia ostatnio kupiłam sobie herbatę Ivring właśnie z egzotycznymi owocami i miętą. poprostu pyszna |
|
| Autor |
gosia32 Użytkownik
|
|
a ja bardzo lubię wszystko co jest z kokosem, wiórki, lody, cistka,mleko kookosowe
moim całym światem jest moja córeczka |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
też lubię musli ostatnio moje ulubione to vitalis tropikalne,
na śniadanie z mlekiem albo jogurtem naturalnym a potem podjadam na sucho szczególnie przed komputerem lubię sobie pochrupać |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
Ja mam tak z wędlinami. Nigdy nigdy nigdy w życiu mi się nie znudzą. Zmieniam tylko rodzaje i smaki wędlin ale tak ogólnie to jestem jak najbardziej mięsożerna i kanapki bez wędlinki są dziwne Kocham wędliny z lap-pol.pl bo ich smak mnie po prostu rozkłada na łopatki i się rozpływają wręcz w ustach 
Poza wędlinami to jestem maniakiem chrupków i ostatnio chipsów o smaku soli morskiej z pieprzem. Jami jami W ogóle jedzenie jest spoko! |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
ja ostatnio obżeram się deserami Paradis, tymi reklamowanymi przez anioły 
normalnie niebo w gębie
 |
|
| Autor |
werona Użytkownik
|
|
uwielbiam kawe zbozowa o smaku waniliowym, a jesli nie ma akurat waniliowej, to dodatek napoju sojowego alpro soya o smaku waniliowym sprawia, ze kawka smakuje jeszcze lepiej . To juz jest taki staly punkt mojego kulinarnego programu dnia, przynajmniej od czasu, gdy pracuje w alpro
alprosoya.pl |
|
| Autor |
pralinka Użytkownik
|
|
niedawno pisałam wam o tych deserach paradis czekoladowym i waniliowym a teraz jeszcze są owocowe też pyszne, kto nie próbował zachęcam   |
|
| Autor |
forte Użytkownik
|
|
Ja nie mogę żyć bez serka pleśniowego brie z orzechami włoskimi President... No niebo w gębie po prostu  |
|