| Autor |
Makijaż permanentny |
maverick-pl Użytkownik
|
|
Hej Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie makijaż permanentny?Podzielcie się wrażeniami . |
|
| Autor |
RE: makijaż |
ryba200 Użytkownik
|
|
JA osobiście jeszcze się nie zdecydowałam ale wiele moich koleżanek już go zrobiły i są naprawdę zadowolone,spędzają teraz przed lustrem mniej czasu,i nie martwią się,że "się rozmażą" ) Taki makijaż podkreśla urodę i dodaję świeżości a zrobiony w dobrym salonie naprawdę jest bezpieczny i daje rewelacyjne efekty! |
|
| Autor |
RE: Makijaż permanentny |
tera Użytkownik
|
|
ja właśnie zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi salonie Pani Ani Zajdel, o którym wspominasz i naprawdę polecam wszystkim. najbardziej bałam się bólu, ale po znieczuleniu nic nie czułam a efekty świetne 
Tera |
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
jeszcze nie miałam okazji zrobić sobie takiego makijażu, ale nie ukrywam, że strasznie mnie to kusi. A co do miejsc, gdzie dobrze jest zrobić makijaż permanentny to dwie moje koleżanki z pracy wybierają się do Instytutu Urody New Look w Warszawie. Jak wrócą to wam napiszę co i jak. A może też się wybiorę z nimi?? |
|
| Autor |
Shaggy Użytkownik
|
|
I co, wybrałaś się, wróciły czy zamieszkały w tej Warszawie? Ja czytałam cennik na stronie tego Instytutu i promocje są bardzo atrakcyjne, można nawet parę stów taniej zrobić permanentny. Mi się marzą górne powieki, tu już w ogóle koszt jest śmiesznie niski:
http://instytut-urody.com/cennik__makijaz_permanentny.html |
|
| Autor |
misia789 Użytkownik
|
|
|
Ostatnio moja dobra znajoma zrobiła sobie makijaż permanentny. Nigdy nie byłam przekonana do tego zabiegu, myślałam, że taki makijaż wygląda sztucznie i wbrew pozorom jest mało trwały. Jednak byłam bardzo zaskoczona efektami jej zabiegu. Sama zastanawiam się nad takim makijażem, ale obawiam się bólu w czasie jego tworzenia. Wspomniana koleżanka była klientką instytutu estetyki i twierdzi, że zabieg był praktycznie bezbolesny. Jakie są Wasze doświadczenia dziewczyny w tym temacie? Warto decydować się na taki zabieg? |
|
| Autor |
eos85 Użytkownik
|
|
|
zrobiłam sobie w końcu się odważyłam i zrobiłam kontur ust, ślicznie, równiutko, no cudeńko, pani Ania Zajdel mi go zrobiła |
|
| Autor |
fusu Użytkownik
|
|
o, widzę, że nie tylko ja do pani Zajdel chodzę
misia789, nie wiem o jakim intytucie mówisz, ja polecam s. na Merliniego. Prawie bezbolesny zabieg, efekt nie wygląda sztucznie, właśnie jeszcze bardziej podkreśla naturalność urody. Ten makijaż się chyba kojarzy z malowanie brwi, ale to nie o to chodzi. To taka forma "tatuażu", który daje tło, jest konturem dla naszych brwi. |
|
| Autor |
jenna Użytkownik
|
|
akurat z makijażem permanentnym jest tak że osoba ktora go robi musi miec to swietnie opanowane. Skopac sprawę naaaaaaprawde nie sztuka ale to nie kosmetyczka bedzie wygladala jak potwór a my. Dlatego też (mówie do autorki wątku) jeżeli myslisz o permanentnym to wybieraj wśród sprawdoznych salonow. mieszkają w warszawie mam na prawdę mega mozliwosci co do wyboru odpowiedniego salonu. mam swój jeden w podwarszawskich Jankach (Denique) i nie mam zamiaru go zmieniać. chodzę tam od kilku dobrych miesięcy za inne zabiegi i nie żaluje.
Mam znajomą ktora kiedys poszła na permanentny do jakiegos podrzędnego salonu w katowicach (chyba) to aż płakała przez to co jej tam narobili. dlatego dziewczyny uważajcie i chodzcie do sprawdzonych salonów. |
|
| Autor |
lukrowa Użytkownik
|
|
|
Może któraś z dziewcząt na forum wstawi fotkę z makijażem permanentnym? Będziemy podziwiać ;] |
|