| Autor |
Sztuczne rzesy czy tusz?? |
Karina180 Użytkownik
|
|
|
Nie stac mnie na zabieg przedluzania rzes w salonie.Chcialabym sama sobie dolkeic lub jakis tusz dobry tak do 40 zl.Co polecacie sztuczne rzesy czy tusz?Jakie marki? |
|
| Autor |
RE: Sztuczne rzesy czy tusz?? |
ewelynka Użytkownik
|
|
ja poleciłabym Ci tusz do rzęs, najlepsze marki to MaxFactor, L'oreal, Deborah, Maybelline, Rimmel, a rodzaj tuszu musisz juz wybrać w zależności od Twoich rzęs jeśli chcesz to napisz jaki efekt chcesz uzyskać(pogrubienie, podkręcenie, wydłużenie, przyciemnienie) oraz jaka jest kondycja Twoich rzęs ługie, krótkie, gęste, rzadkie, jasne, ciemne, podkręcone, proste itp... bardzo chętnie Ci doradzę tusz odpowiedni dla Ciebie i oczywiście rozsądny cenowo
być kobietą... |
|
| Autor |
tysia_90 Użytkownik
|
|
loreal volum schocking jest swietny. Najpierw nakładasz biały podkład na rzesy który je wydłuża a później czarny. Można je znaleźć na allegro bo w sklepach coraz rzadziej widać. A jesli chodzi o doklejanie rzęs t polecałabym Ci takie pojedyncze kępki co pare milimetrów dokleić i przyciąć tak aby nie były dużo dłuższe od twoich naturalnych i później pociągnij tuszem |
|
| Autor |
sloneczna Użytkownik
|
|
ja jestem za tuszem sama używam tusz do rzęs 2000 Calorie Dramatic look firmy Max Factor i jestem z niego strasznie zadowolona. Moje rzęsy nie są z natury gęste i ciemne, a ten tusz ładnie je podkreśla, sprawia, że stają się dużo dużo ładniejsze kupiłam go przez smsa, dzięki usłudze OneStep. Jego cena, to koło 4 dyszek, więc akurat spełnia to Twoje cenowe założenia  |
|
| Autor |
aniela1980 Użytkownik
|
|
|
a co myślicie o Yves Saint Laurent mascara Singulier za 130 zł, albo Maybeline lash Stileto za 27 zł? obydwa znalazłam w InStyle w zeszłym tygodniu, obydwa można tak samo nabyć w usłudze kupna smsem w one step. uważacie że to dobre kosmetyki? Dlaczego taka szalona różnica ceny? nie zależy to wszystko od rzęs, i którą maskarę mam kupić?? Poradźcie |
|
| Autor |
piinkaa Użytkownik
|
|
Mhm.. tego Lash Stileto nie polecam xDD .
` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . ` |
|
| Autor |
aniela1980 Użytkownik
|
|
Lash Stileto sie nie nadaje? Ok, masz to przećwiczone, ale ten drugi dość drogi, hmmm, może poszukam jeszcze czegoś innego, widziałam że one step w tej urodzie oferował jeszcze Lancome Hipnose Drama choc ten tez kosztuje jakies 130 zl, piekno kosztuje, wiem . A warto wydac kasę na Lancome? |
|
| Autor |
aniela1980 Użytkownik
|
|
|
to nie w urodzie tylko w instyle, przepraszam, przegladam oba i chce wyrwac jakies kosmetyki warte swej ceny |
|
| Autor |
piinkaa Użytkownik
|
|
Tego Lancome nie używałam.
A co powiesz na Max Factor Masterpiece MAX ? albo 2000 Calorie ?
` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . ` |
|
| Autor |
ronda_p Użytkownik
|
|
ja miałam sztuczne rzęski na weselu ;-) normalnie trzepotałam nimi jak ...
a na początku nie chciałam, bo się bałam, że mi z moimi potem powypadają...ale nie więc się zapytałam kosmetyczce co to było
i już wiem - przyklejane rzęski w kępkach
http://progress.wrzesnia.pl/index.php?mod=shop&cat=18&pID=953 |
|
| Autor |
aniela1980 Użytkownik
|
|
2000 Calorie, no to nawet fajne , a co do tych rzęs w kępkach, ja nie umiem ich sobie przyklejać, tzn kiedyś kupiłam takie, ale jakoś mi nie szło , też na wesele i wkońcu poszlam z natuszowanymi. Teraz jak bede sie wybierac gdzies to pojde do kosmetyczki zweby mi przykleila |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
|
Kurcze ja bym Ci z chęcią poleciła najbardziej fantastyczny tusz do rzęs ever tylko, że jest trochę droższy bo kosztuje ponad 100 zł. Chodzi mi konkretnie o tusz lancome fatale, ale w internecie znajdziesz go taniej, zobacz sobie w drogeriach internetowych np. lemonnet.pl. Z tego co się orientuję to mają tam promocje dla nowych użytkowników. Tak czy inaczej tusz jest wart swojej ceny, jest bardzo wydajny i zdecydowanie nadaje wzrokowi wyrazu famme fatale. pogrubia, podkreca i wydluza!! |
|
| Autor |
Darka31 Użytkownik
|
|
|
Zdecydowanie tusz, ja bym się nie bawiła w żadne przyklejanie |
|
| Autor |
regina Użytkownik
|
|
|
Stanowczo polecam przyklejanie rzęs najnowocześniejszą bezpieczna metodą w salonie gorąco polecam efekt kosmiczny. dobrze robia www.salonbm.pl |
|
| Autor |
nonik Użytkownik
|
|
|
Jak doklejałam sobie sama rzęsy, to efekt był niezbyt zadowalający. Mimo wszystko lepiej kupić dobry tusz do rzęs, najlepiej jakiś z odzywką, zadbać poza tym o swoje rzęsy i po jakimś czasie na pewno osiągnie się efekt zadowalający. |
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
Mnie się wydaje, że jednak tusz do rzęs będzie lepszy. Jeśli kupisz dobry tusz to wierz mi może on zdziałać cuda, a ja nie koniecznie byłabym za tym, żeby przyklejać sobie sztuczne rzęsy. Bo co w sytuacji, jak się odkleją, no i chyba trochę trzeba się namęczyć, żeby je ładnie przykleić ??
Ja jednak chyba wolę tusze do rzęs. |
|
| Autor |
agatka8302 Użytkownik
|
|
Witam,
Polecam tusz do rzes WONDER z Oriflame jest po prostu rewelacja ma gumowa szczoteczke dzieki czemu nie zostaje na nim nadmiar tuszu i nie wysycha szczotka jest z malymi i dlugimi wloskami dzieki czemu pogrubia i wydluza rzesy.
Wywalilam do kosza wszystkie inne tusze od Maybaline po Astor
Kupilam go na www.pieknazoriflame.com.pl nie musisz z domu wychodzic przesylke ci listonosz przynosi:) |
|
| Autor |
aluta200 Użytkownik
|
|
|
ja już od dawna jestem przyzwyczajona do malowania rzes tuszem, może dlatego nie myślę o sztuczbnych rzęsach ponieważ jakos nie najlepiej mi sie kojarzą. Moja znajoma kiedys sobie przedłuzya i jak dla mnie wyglądało to nienatutralnie. zawze tez można sobie jeszcze dorobić kreski eyelinerem i wtedy oko wyglada na wieksze. |
|
| Autor |
evabiedrona87 Użytkownik
|
|
nie mogłabym miec sztucznych rzęs - za to uwielbiam świetnie wytuszowane rzęsy - polecam MaxFactor 2000 kolorii albo masterPiece - są świetne! ale żeby rzęsy ładnie wytuszować nie naganna musi być precyzja i umijętności malującej - jeśli nie potrafisz odpowiednio uzyć szczoteczki - to żaden tusz nie pomoże! |
|