Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Profesjonalna porada-makijaż sylwestrowy:)
Forum | Uroda | Makijaż
Autor Profesjonalna porada-makijaż sylwestrowy:)
quantanamera
Użytkownik

Dodane dnia 28 12 2009

Cześć...Mamy problem z makijażem sylwestrowym.
Mam na imię Agnieszka i mam 14 lat. Mam ciemnoniebieskie oczy,jestem szatynką z lekko przyciemnioną karnacją.Nie używam pudru ani fluidów i nie stosuję mocnego makijażu...Chodzi mi przede wszystkim o podkreślenie oczu...

Z góry dziękuję za pomocsmiley

Ja mam na imię Kamila i mam 16 lat
Mam włosy w kolorze ciemnego blondu i zielononiebieskie oczy.Nie chciałąbym przesadzić, obie potrzebujemy przepisu na lekki makijaż.

Przy okazji prosimy o podrzucenie pomysłu na strój i fryzurę...Kamila ma średnie, falowane włosy,a ja(Agnieszka) długie, kręcone...

Z góry dziękujemy za pomocsmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Profesjonalna porada-makijaż sylwestrowy:)
piinkaa
Użytkownik

Dodane dnia 28 12 2009
Witam, witam . smiley

Pudry i fluidy odpadają, tak? No jeśli macie ładną cerę to rzeczywiść się obejdzie.. ale zawsze też jak się będziecie świecić to można się lekko zmatowić pudrem sypkim smiley .

Hmm.. niebieskie oczy Agnieszki ładnie podkreśli różowy cień smiley , a jeśli róż bee .. no to np: srebro, stare złoto, albo fiolet. smiley . I jeśli masz w miare duże oczy to kreske na dolnej powiece możesz zrobić, zresztą na górnej też smiley .

Co do Kamili.. to np. fiolet, grafit, albo może brudny róż . smiley
No i z tą kreską to tak jak pisałam wcześniej . smiley

No i tusz smileysmiley . obowiązkowo .

A na policzki to polecam puder rozświetlający smiley , mozna go też na ramiona i dekold dać smiley ale tak bez przesady, żeby nie uzyskać efektu bombki choinkowej .

Pzdr . smiley

` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . `
Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane