Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Zniszczone rzęsy
Forum | Uroda | Makijaż
Autor Zniszczone rzęsy
Zalotka
Użytkownik

Dodane dnia 16 02 2010
Mam bardzo zniszczone rzęsy i nie wiem, co mam z nimi zrobić. Możecie mi coś poradzić ? Urzyć może, jakiegoś płynu?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Zniszczone rzęsy
piinkaa
Użytkownik

Dodane dnia 17 02 2010
Olejek rycynowy

` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . `
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2010
Olejek rycynowy faktycznie jest niezły, wpisz sobie to hasło w google i wyskoczy Ci opis tego olejku i na pewno sposób jego zastosowania do rzęs.
A tak swoją drogą zastanawiałaś się może nad przedłużeniem i zagęszczeniem rzęs? Bo ja miałam podobny problem jak ty ze swoimi rzędami i zrobiłam sobie zabieg przedłużenia i zagęszczenia w studiu Kleopatra w warszawie no i pozbyłam się problemu. I chyba nigdy nie miałam takiego ładnego spojrzenia jak teraz i to bez malowania rzęs i efektu sztucznych rzęs.
bebe
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2010
Moja siostra stosowała olejek rycynowy i naprawdę bardzo jej pomógł.
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 21 03 2010
Olejek rycynowy jest rzeczywiście świetny, pomaga też na brwi, kiedy łuk jest zbyt krótki.
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 12 04 2010
No właśnie tez słyszałam o olejku rycynowym. W sumie to stary sposób, moja babcia mówi, że jak była młoda, to praktycznie tylko taka odżywkę na rzęsy się stosowało. No z tego co wiem, to w młodości miała naprawdę piękne, gęste i długie rzęsy, więc może faktycznie coś takiego działa. Teraz są nowe sposoby dbania o rzęsy.
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 14 04 2010
Też sobie muszę kupić. Da się to dostać w aptece? Podobno zagęszcza brwi i rzęsty i wzmacnia. ja mam dość słabe i rzadkie (rzęsy), nie wiem czy to od malowania czy tak po prostu naturalnie. Jak się to aplikuje?
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane