Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
makijaż permanentny?
Forum | Uroda | Makijaż
Autor makijaż permanentny?
kolorowa2
Użytkownik

Dodane dnia 15 06 2010
Jak myślicie ile osób z tego korzysta? Znajoma mi poleca żebym sobie zrobiła szkolenie w centrum szkoleniowym New Look - bo mówi, że idzie bum na tego typu makijaż bo w końcu kobiety biorą się za siebie i myślą strategicznie (że nie trzeba np. będzie kreski codziennie robić i robienie makijażu zajmie mniej czasy smiley Te szkolenia nie są drogie ale szukam kogoś kto je robił bądź słyszał o nich?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: makijaż permanentny?
elkaa
Użytkownik

Dodane dnia 15 06 2010
Ja myślę, że coraz więcej kobiet będzie się decydowało na takie długotrwałe rozwiązanie, bo jest to bardzo praktyczne i świetnie może podkreślić naturalną urodę. Biznes się będzie kręcił, tego jestem pewna. A co do kursów, to też obiło mi się o uszy to centrum, wiem, że kurs kończy się uzyskaniem certyfikatu, co nie jest zasadą w przypadku innych tego typu szkoleń. Cenę faktycznie mają dobrą, nawet nie wiedziałam, że taka rozpiętość cenowa jest. smiley
sycylijska_oliwka
Użytkownik

Dodane dnia 17 06 2010
W końcu żyjemy w czasach, gdzie wygląd zewnętrzny to wizytówka każdego z nas, ładnym ludziom żyje się łatwiej i przyjemniej, co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Także tego typu makijaże i szkolenia to żyła złota, jak ktoś siedzi w temacie wizażu, to wydaje mi się, że takie dokształcenie się jest bardzo przyszłościowe. Co to znaczy rozpiętość cenowa. Konkrety jakieś.
yellow
Użytkownik

Dodane dnia 21 06 2010
Mnie też się wydaje, że coraz więcej kobiet będzie się decydować na taki trwały makijaż. Bo to jest faktycznie bardzo dobre rozwiązanie i bardzo wygodne.
ale nie wiem, o co wam chodzi o z tą rozpiętością cenową. Bo z tego co wiem to w tym centrum szkoleniowym kurs nie tylko jest bardzo profesjonalnie przeprowadzony, ale też jest taniej. A jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej na temat cen to wystarczy zajrzeć na stronę permanentny.com. tam znajdziecie wszelkie potrzebne informacje,
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2010
Dużo słyszałam o tych szkoleniach w Centrum New Look. Sama się zastanawiam, czy nie wziąć w nich udziału, bo właśnie wydaje mi się, że coraz więcej chętnych na to będzie z biegiem czasu. Świadomie używam określenia 'z biegiem czasu', bo widzę, że żyjemy coraz szybciej i nawet właśnie robienie tej głupiej kreski na oku zajmuje nasze cenne minuty. Myślę, że makijaż permanentny będzie coraz popularniejszy.
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 21 11 2010
"Myślą strategicznie" hehe podoba mi się to stwierdzenie. Uwierzcie mi, że makijaż permanentny to nie tylko kwestia tego, że nie będziemy tracić rano czasu na malowanie kresek na oczach. Budzicie się rano i zawsze oczy są podkreślone, jesteście na basenie, plaży itp i zawsze macie chociaż odrobinę tego makijażu - to są mega plusy.
A co do New Look o którym piszecie w kontekście szkoleń, no cóż ma dobrą opinię w branży więc chyba jest ok. Bez podstaw pewnie by się to nie wzięło
Halina56
Użytkownik

Dodane dnia 22 02 2011
Ja mam zrobiony i jestem bardzo zadowolona. Kreska górna na powiece;
eos85
Użytkownik

Dodane dnia 18 03 2011
a ja mam kontur ust, zrobiłam calkiem niedawno, jestem bardzo zadowolona z efektu, bo jest równiutko, także polecam panią Annę Zajdel
Berenika26
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2011
wiesz myślę, że coraz więcej kobiet się kusi na taki makijaż, raz, że to duża oszczędność czasu, dwa super efekt, ja sama rok temu taki makijaż sobie zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, przez moją wadę wzroku ciężko było mi się precyzyjnie malować, a teraz wiem, że zawsze wyglądam dobrze, grunt żeby taki makijaż był dobrze wykonany, ja robiłam sobie w Warszawie na ulicy Merliniego 4 i tam naprawdę robią to super, będziesz malować równie dobrze to będziesz mieć klientki.
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 19 05 2011
może jest i fajny taki makijaż, ale drogi i strasznie boli...
jenna
Użytkownik

Dodane dnia 01 10 2011
z jednej strony słysze ze permanentny boli, a z drugiej ze nie boli. Byłam sama już kilka razy i przeżyłam - a robili mi to na znieczuleniu miejscowymsmiley. A powiem wam ze było warto - widać zasadniczą różnicę (robiłam dolne i górne kreski). Zupełnie inną kwestią jest to gdzie sie go robi i z jakich barwników korzysta salon. np. w moim salonie 15-115 korzystają z jakiś szwajcarskich barwników. Zresztą dla wszystkich zainteresowanych tematyką makijażu permanentnego podsyłam linka artykułem o tym jak sie go robi, czego nie wolno itp http://15-115.pl/zabiegi.php?page=makijaz_permanentny
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane