Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Fluid-porAdźcie!
Forum | Uroda | Makijaż
Autor Fluid-porAdźcie!
timidoange
Użytkownik

Dodane dnia 23 06 2010
Dziewczyny, potrzebuję fluidu który: zakryje mi piegi, wyrówna koloryt skóry, nie będzie zbyt ciężki, nie będzie tworzył efektu 'maski' i oby się długo trzymał w jakiejś przystępnej cenie i taki który nie będzie mi uwidaczniał rozszerzonych porów. Używam dermacol-u ale tworzy się efekt maski.. z czego w połączeniu z kremem strasznie się świece.
Bardzo bym prosiła o to abyście mi poradziły.. i bardzo proszę o napisanie ceny i gdzie go dostanę.smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Fluid-porAdźcie!
bezkonca
Użytkownik

Dodane dnia 09 08 2010
J bardzo długi czas używałam podkładu Astor matującego, nie pamiętam jak się nazywał, w każdym bądź razie już go nie ma;( Bardzo fajnie krył, cera była matowa, nie robił efektu maski i był leciutki, a kosztowała 20 zł! teraz szczerze powiedziawszy jestem w fazie poszukiwań, póki co mogę Ci polecić super puder - Max Factor matujący, też dokładnie nie pamiętam nazwy, ale w takim kwadratowym pudełeczku z gąbeczka w osobnej szufladce, w Rossmanie można go kupićsmiley
gejsza19
Użytkownik

Dodane dnia 17 08 2010
Ja mam podkład paese matujący, nie zatykający porów, kosztuje ok 30zł.
Robie tak że mieszam go na wierzchu dłoni z kremem matujący i dopiero wtedy nakładam na umytą twarz i efekt super.
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 05 03 2011
Mogę Ci polecić fluid kryjący firmy DANNI. Jest nie drogi, nie tworzy efektu maski i doskonale kryje wszelkie niedoskonałości. Ponadto jako wykończenie makijażu możesz zastosować puder fixujący, który utrwali i zmatuje cały makijaż.
chorwatka
Użytkownik

Dodane dnia 17 04 2011
Po opisie jaki dodałaś proponuję Ci byś spróbowała podkładu antybakteryjnego Flosleku, ma lekką konsystecję i na pewno nie stworzy efektu maski. Poza tym jest w przystępnej cenie. Poszukaj w aptekach. Powinien być dobry, sama używam i jestem zadowolona!
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane