Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Ulubione kosmetyki/Marka?
Forum | Uroda | Makijaż
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Ulubione kosmetyki/Marka?
Agnieszka7777
Użytkownik

Dodane dnia 26 01 2010
Ponieważ jestem zwolenniczką kosmetyków naturalnych to ostatnio odkryłam firmę Pat&Rub. Kosmetyki tej firmy zawierają tłoczone na zimno oleje i masła roślinne, naturalne wody kwiatowe, cukier, woski roślinne i pszczele, olejki eteryczne, alkohole roślinne, biologicznie aktywne ekstrakty z roślin. Nie ma w nich żadnych sztucznych barwników itd. Dla mnie są rewelacyjne, pięknie pachną, o lekkiej konsystencji np. rozgrzewający balsam do stóp i szybko się wchłaniają. Poza tym polecam wam zajrzeć na stronę z testami kosmetyków http://www.pro-test.pl/article_suplement/60853,60860/Lista%20kosmetyk%C3%B3w.html
Wyślij Prywatną Wiadomość
blondyneczka_83
Użytkownik

Dodane dnia 27 01 2010
Jeżeli już mowa o toksycznych kosmetykach, to zobaczcie sobie na stronę Dzień Dobry TVN, gdzie o tym mówili: http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,28293,news,,1,,toksyczne_kosmetyki,aktualnosci_detal.html

Powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że 85% kosemtyków to nic innego, jak konserwanty, toksyny i związki ołowiu. Muszę więcej inwestować w siebie i kupować kosmetyki z certyfikatem - nie chce smarować się czymś, co jest "chodzącą bombą chemiczna"

Czy ktoś zna godne polecenia eko-kosmetyki?
Agnieszka7777
Użytkownik

Dodane dnia 28 01 2010
Przerażające są wyniki tego testu. Osobiście nie znam innych godnych polecenia eko-kosmetyków. Kiedyś dobre były kosmetyki Oriflame też podobno były one naturalne, ale się zraziłam do nich jak mi wysypało na twarzy po kremie na noc. A jak narazie po Pat&rub nic takiego się nie dzieje.
karolka79
Użytkownik

Dodane dnia 28 01 2010
blondyneczka widzę że oglądałysmy ten sam program, nie przeżyłam zawału bo juz dawno odstawilam ivostiny, dermiki i inne cuda apteczne i przerzuciłam się na pat&rub...kosmetyki poleciła mi koleżanka z pracy, 100%natury - stwierdziłam że warto zaryzykować - jestem alergikiem więc generalnie nie lubie zmieniac kosmetyków bo nigdy nie wiem jaka będzie reakcja mojego organizmu...Ale obyło się bez bólu i łez :-) - widać co natura to natura :-), skóra pozytywnie zareagowała. Mam balsamik żurawinowy do rąk i antycelulitowy do ciała...ostatnio kupiłam sobie szampon i odżywkę reheneracyjna do włosów - i w końcu nie wyławiam "ton" włosów z wanny :-)
blondyneczka_83
Użytkownik

Dodane dnia 31 01 2010
A gdzie te kosmetyki można kupić? Bo przyznam, że ich nie widziałam w żadnym sklepie (no, albo jestem ślepa smiley). Czy to są tylko balsamy do ciała i szampony, czy też kremy do twarzy? A jak z ceną? Jak one się kształtują?
fm4u
Użytkownik

Dodane dnia 11 02 2010
Witam !
Poszukujemy osoby, która razem z nami chce współpracować z FM GROUP ! Dlaczego warto? To proste:
1. Kupujesz taniej perfumy dla siebie !
2. Sprzedajesz znajomym i zarabiasz ok.43% na produkcie !
3. Budujesz własną grupę sprzedażową i zarabiasz jeszcze więcej !
A ile? to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twojego zaangażowania !

Spróbuj, nic nie tracisz a sporo możesz zyskać !
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 07 04 2010
Uzywacie moze tuszu do rzes max factor 2000 calorii? Wlasnie dzisiaj zajrzalam na profil superpharm na facebooku, zapodali tam kupon promocyjny na ten wlasnie tusz za 28,99? Myslicie, ze warto go kupic?
dzinks
Użytkownik

Dodane dnia 10 05 2010
Ja uwielbiam wszystko co związane z dermicą. Przystępna cena, dobra jakość i co najważniejsze mają duży wybór.
ewka123
Użytkownik

Dodane dnia 20 05 2010
Zastanawiam się i trudno mi jest wybrać firmę ulubioną. Nie mam idealnego kosmetyku, wciąż jestem na etapie poszukiwań.
Autor RE: tylko jedna marka
srilanka
Użytkownik

Dodane dnia 15 09 2010
Moją ulubioną marką kosmetyków jest cleanic, uwielbiam zarówno jego podkłady (do cery mieszanej jak moja jest super), tusze, jak i jego kosmetyki do higieny intymnej np. rumiankowa emulsja cleanic- moje ostatnie odkrycie!
magda80
Użytkownik

Dodane dnia 26 11 2010
W zasadzie to z wielu marek po troszkesmiley bo lubie puder manhattanu, podkład meybellinie, tusz Rimmela, a cienie do powiek Marizasmiley
kl123
Użytkownik

Dodane dnia 26 11 2010
ja używam Oriflame bardzo je lubię jestem zapisana do klubu więc mam też spory rabat

uwielbiam peelingi do ciała mam ich całkiem sporo w domu do stóp, ciała dłoni twarzy najbardziej zadowolona jestem z wygładzającego scrubu cukrowego Milk & Honey Gold cena może wydawać się trochę wysoka ale warto przetestować jest naprawdę wydajny 200ml.

jeżeli chodzi o kosmetyki kolorowe to:
- cienie do powiek są raczej w naturalnych odcieniach ale weszła niedawno nowa seria Very Me cena bardzo przystępna i bardziej intensywne kolory zakupiłam ostatnio i jestem zadowolona smiley

Dotleniający podkład pod makijaż Beauty Oxygen Boost przetestowałąm bardzo mi się podoba fajnie kryje po nałożeniu może poczuć przyjemny chłód na twarzy

http://www.stacjaoriflame.pl/
zapisz się na newsletter kosmetyczny
magda80
Użytkownik

Dodane dnia 09 12 2010
Z takich kosmetyków do twarzy to zazwyczaj inwestuje w droższe i polubiła tonik l'oreala ostatnio bardzo. Do włosów lubię szampony i odźywki Pantene, a do ciała to z tańszych kupuję najwczęściej bo w końcu balsamy idą jak woda smiley heh więc Ziaja i jej masełka szczególnie czekoladowe i Mariza z poziomkowym masełkiem do ciała smiley
malwaaa
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2011
Ja ufam tylko dermokosmetykom dostępnym w aptece. I z tych wszystkich upatrzyłam sobie kosmetyki Siquens. Fajnie nawilżają skórę- przez cały dzień a nie tylko przez kilka godzin. Bardzo lubię krem kojąco-łagodzący (szczególnie jak wsmaruję go w twarz okrężnymi ruchami- niesamowicie przyjemny masaż twarzy) i postawiłam na kosmetyki z linii Prevention, które mają zapobiec elastyczności mojej skóry. Zmarszczki będa musiały trochę poczekac zanim mnie dopadną. HA HA smiley
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 05 03 2011
A moją ulubioną firmą jest DANNI. Szczególnie uwielbiam Cake Eye Liner w kremie i puder fixujący. Te dwa kosmetyki są po prostu rewelacyjne! Ponadto na 2 gim miejscu stawiam Bilendę, ale tylko kosmetyki profesjonalne, których nie ma w sklepie - uwielbiam szczególnie maskę do ciała czekoladową smiley
marta5558
Użytkownik

Dodane dnia 10 06 2011
moja droga proponuję kosmetyki FM. świetna jakość i naprawdę zasługują na uwagę.
co więcej.....

Drogie kobietki korzystając z okazji chciałabym się podzielić moimi doświadczeniami.
Będąc żoną i matką chciałam zrobić coś więcej dla siebie, by móc dowartościować się w okresie dość trudnym dla mnie. Za namową koleżanki wzięłam udział w pewnym projekcie.
Początkowo wydawało mi się, że nie ma to żadnej przyszłości, kolejna bzdura itp.
Jednak z czasem zaczęło przynosić to efekty! Bo cóż może być dla nas przyjemniejszego jak nie kosmetyki!! Moim zadaniem jest sprzedaż kosmetyków renomowanej marki.
Zajmując się domem i dzieckiem zaczęłam zarabiać, jest to dobre uzupełnienie naszego budżetu, a przy okazji przynosi mi dużo satysfakcji. Moja pierwsze zarobione pieniążki to 370 zł, po 3 miesiącach osiągnęłam wyniki ponad 600zł, a obecnie stawka rośnie z każdym tygodniem.
Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana, wszystko wytłumaczę i odpowiem na każde pytanie by tak jak ja móc rozkręcić swoją rmini firmęr1;.
gg: 835788
mail: mariodmc@gazeta.pl
mychaa
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2011
ja preferuje przede wszystkim polskie marki np eveline, ziaja, soraya. Ich główną zaletą jest to, że są tanie i moim zdaniem wcale nie odbiegają jakościowo od zagranicznych marek. Ale oprócz tego ja mam bzika na punkcie kolorów opakowań- tzn muszą pasować do mojej łazienki smiley a szczególnie te co stoją na wierzchu smiley I w sumie kolorystycznie to chyba eveline robi najciekawsze opakowania ;p
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 03 11 2011
Ja coraz bardziej cenię la roche ;-) Mają na prawdę wysokiej jakości kosmetyki ;-)
zyrafka55
Użytkownik

Dodane dnia 30 11 2011
Moją ulubioną firmą jest Hean. Mają do zaoferowania rewelacyjne kosmetyki smiley Mają też niską cenę, jak na tak dobre produkty. Moim ulubieńcem jest błyszczyk Fresh Menthol Lip Gloss. Po nałożeniu daje efekt orzeźwienia i naprawdę czuć w nim miętę :*
Nie mogę żyć bez niego smiley uwielbiam ten błyszczyk <3
verimma
Użytkownik

Dodane dnia 16 12 2011
Ja lubię kolorówkę Bikor'a, zwłaszcza Ziemię Egipską i cienie palone smiley I oczywiście nasza rodzima i poczciwa Ziaja smiley
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane