| Autor |
Ulubione kosmetyki/Marka? |
chelsea1112 Użytkownik
|
|
Hej! Jaka jest wasza ulubiona marka kosmetyków? Lub kilka marek?
A jakie kosmetyki tych firm?
;D
Pytam z ciekawości...
Pozdrowienia ;) |
|
| Autor |
RE: Ulubione kosmetyki/Marka? |
a-ja Użytkownik
|
|
|
Pytasz o kosmetyki kolorowe, czy do codziennej pielęgnacji? |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
Ja najbardziej lubię i najczęściej kupuję kosmetyki firmy MISS SPORTY i AVON.... |
|
| Autor |
chelsea1112 Użytkownik
|
|
No raczej mi chodzi o makijaż, w końcu wstawiłam to w dobrym temacie...
Ale pielęgnacyjne też mogą być... 

Chelsea |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
W makijażu wybieram Maybelline oraz Rimmel, zaś jeśli chodzi o pielęgnację Garnier i AA (zwłaszcza to ostatnie, ze względu na hipoalergiczne właściwości)
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
a-ja Użytkownik
|
|
W makijażu kiedyś Oriflame...ale teraz przerzuciłam się na maybelline (genialny róż w kremie i tusz do rzęs). Cienie do powiek do tej pory były z inglota ale ostatnio kupiłam cień do powiek sensique za 3,90zł i okazał się o niebo lepszy od inglota-więc mam nowego ulubieńca. Lakier do paznokci: kiedyś maybelline potem baaaardzo długo inglot (szczególnie odżywki)Teraz paznokcie zmonopolizowała mi firma Golden Rose. Tam kupuję lakiery w malutkich buteleczkach za małe pieniądze (3zł). Dzięki temu lakier nie zdąży mi zgęstnieć ani się znudzić.
Ahaaaa jeszcze błyszczyki : inglot, manhattan, maybelline, golden rose i jeszcze parę innych firm wypróbowywałam... |
|
| Autor |
dracaena Użytkownik
|
|
Podklad, tusz do rzes, roz - glownie Maybelline, ew. Rimmel.
Cienie - przewaznie Inglot, chociaz mam teraz swietny z Vipera Cosmetics.
Lakiery do paznokci - takze glownie Inglot, aktualnie mam tez odzywke do paznokci z Avonu.
A jesli chodzi o kosmetyki pielegnacyjne - uzywam praktycznie calej serii Nivea Visage Young i najlepiej ona mi pasuje.
Zele podprysznic, szampony itp. to bardzo roznie, przewaznie kupuje za kazdym razem inny :].
|
|
| Autor |
Patriszia Użytkownik
|
|
tusz taki zielony z miss sporty
błyszczyk z oriflame first date ekstra kolorek
podkład z oriflame matte control polecam!trwałość przez 8h!(nawet i troszke dłuzej)
cienie to golden rose taka paletka-idealnie sie trzymaja nawet cały dzien!
kredka do oczu z oriflame-8h bez poprawek!  
Patriszia |
|
| Autor |
justine_k Użytkownik
|
|
A ja najbardziej lubie kosmetyki Manhattan.
Uzywam:
kredki czarnej do oczu - jest miekka w przeciwienstwie do wszystkich innych, jakie wyprobowalam.
Korektora w sztywcie
Podklad w plynie
Uwielbiam te markie  |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
Chętnie wracam do błyszczyków Essence, poza tym niektóre kosmetyki kolorowe do ust z Oriflame są niezłe. Cienie o ciekawych kolorach ma Inglot - można skomponować sobie własną paletkę i to jest fajne.
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|
| Autor |
dora_kg Użytkownik
|
|
ja do makijażu rozne firmy w tym AVON pielęgnacja to AVON  |
|
| Autor |
Mrs_Zelmerlow Użytkownik
|
|
Do makijażu:
tusz do rzęs, podkład- Maybelline
korektor- Miss Sporty
błyszczyk, róż- L'Oreal
cienie- Joko
Do pielęgnacji:
Garnier, Nivea Visage Young (bye-bye spot), Under Twenty, Ziaja.
"Now looking back i wish i could rewind.." |
|
| Autor |
wdzieczna1 Użytkownik
|
|
Witam Was bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłyście się już może z Avon-em ? Jak nie, to macie niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziecie na nie, jak tylko zobaczycie, że jestem konsultantką, ale kochane, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Moje ulubione kosmetyki, najlepiej działają
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524
witam
Witam Cię bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłaś się już może z Avon-em ? Jak nie, to masz niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziesz na nie, jak tylko zobaczysz, że jestem konsultantką, ale kochana, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524 |
|
| Autor |
barbara987 Użytkownik
|
|
moja teściowa zaopatrywała się w kosmetyki tej firmy i o ile kosmetyki do makijażu jej pasowały ,to wszelkie kremy uczulały. ja mam skórę sklonną do alergii to nawet nie próbuję.dostałam odżywkę nanobase i to jest to co moja cera potrzebuje-nawilża ,wygładza no i mnie nie uczula
Barbara35 |
|
| Autor |
forte Użytkownik
|
|
revlon i max factor - jakoś się do nich bardzo przywiązałam |
|
| Autor |
martynka250888 Użytkownik
|
|
w domu L'oreal (uwielbiam serię mineralną)
w pracy/profesjonalnie tylko KRYOLAN (to jest mój bezkonkurencyjny nr 1), lubię też wypiekane cienie do powiek firmy Glazel |
|
| Autor |
xxMaGda992xx Użytkownik
|
|
Ja osobiscie poelcam Rimmela (podkład w musie)tusz takze Rimmela(Sexy curves)-taki fioletowy.Bardzo dodzre podnosi rzesy i podkresla fajnie oko puderMaybeline new york taki z seledynowym dneem ;D;p (pure powder compact,shine free finish itp.) |
|
| Autor |
ewelynka Użytkownik
|
|
cienie do powiek-revlon, l'oreal,maybelline i różne inne niemarkowe ale za to w doskonałej cenie i bardzo dobre
kredki-głównie avon
tusze-maybelline, rimmel, deborah, avon, astor(miss sporty mi absolutnie nie podszedł),wibo
podkład-rimmel(rozświetlający), maybelline(wygładzenie), lirene(matujący), czasem sceniczny Soraya
błyszczyki i pomadki-Oriflame, Avon, L'oreal, Delia,Eveline
róż-Vipera
pielęgnacja ciała-Garnier, Dove, oliwka J&J
być kobietą... |
|
| Autor |
tysia_90 Użytkownik
|
|
tusz loreal, podkład i korektor Rimmel, kremy nawilżające z niveiki, puder avon albo rimmel,
Błyszczki używam żadko i bardziej patrze na kolor i zapach niż na marke. Kiedyś kupiłam z oriflame i nie był taki fajny.. a niby "marka". Zazwyczaj to pomadki nawilżające z Nivei. A do pielęgnacji ciała balsamy ujędrniające i nawilżające |
|
| Autor |
Katerinka Użytkownik
|
|
Ogólnie zamawiam kosmetyki z Yves Rocher, pięknie pachną i są naprawdę dobre.
A jeżeli kupuję coś w drogerii to preferuję Loreal i Maybelline. |
|