| Autor |
Worki pod oczami:) |
xxkinixx Użytkownik
|
|
wiecie jak mozna 'zamatowac' fiolety i podkrazone oczy? moze jakims krektorem.. ale jakim? ja totalnie nie wiem jak prosze o pomoc   |
|
| Autor |
RE: . |
ona741 Użytkownik
|
|
mam ten sam problem . worki pod oczami są straszne . najlepsze są korektory pod kolor skóry . tylko ja zaczynam się dopiero malować i sama niewiem jak sobie z tym radzić . niech ktoś pomoże :]
Przyjaciele jak ciche anioły , podnoszą nas kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać . . . |
|
| Autor |
RE: Worki pod oczami:) |
Shezze Użytkownik
|
|
|
fluid rozswietlajacy powinien zalatwic sprawe. pytajcie o niego w drogeriach |
|
| Autor |
I_have_blue_eyes Użytkownik
|
|
Ja mam ten sam problem i ja używak koretkora Miss Sporty-coverstick(szczególnie jest dobry dla tych którzy dopiero zaczynają się malować) i ogólnie to jestem zadowolona.Są też kremy już nawet kilka używałam ale nie byłam z nich zadowolona.
I_have_blue_eyes
13,5 lat
When I grow up I wanna be a movies, wanna be a star , wanna have boobies.... |
|
| Autor |
Werooo Użytkownik
|
|
|
Ja mam too samo i też nie wiem jak sobie z tym mam radzić... |
|
| Autor |
aneta5566 Użytkownik
|
|
charakteryzacja karnawałowa, makijaż ślubny, wieczorowy
polecam
www.anetapedraszewska.iportfolio.pl
charakteryzacja filmowo etatralna, serdecznie poelcam odwiedzenie mojej strony
www.anetapedraszewska.iportfolio.pl |
|
| Autor |
Mrs_Zelmerlow Użytkownik
|
|
Ja używam korektora Miss Sporty o ton jaśniejszego od podkładu i jestem zadowolona.
"Now looking back i wish i could rewind.." |
|
| Autor |
agaka Użytkownik
|
|
korektory, korektory i tak przez cały czas? a nie lepiej okulary żelowe zakupić? systematyka i po problemie |
|
| Autor |
Lottek Użytkownik
|
|
Miałam taki sam problem, ale zaczęłam na oczy przykładać sobie okłady z niezagorących torebek herbaty. Polecam też Garnier Roll on z kofeiną.  |
|
| Autor |
wdzieczna1 Użytkownik
|
|
Witam Was bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłyście się już może z Avon-em ? Jak nie, to macie niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziecie na nie, jak tylko zobaczycie, że jestem konsultantką, ale kochane, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Dwa razy dziennie rano i wieczorem używajcie kremu pod oczy a potem po paru minutach nałóżcie na całą twarz krem do twarzy, przed zaśnieciem zróbcie sobie zimne okłady pod oczy, a rano na podkład korektor w pędzelku i żadnych worków nikt wam nie wytknie palcami. Chętnie opowiem więcej na ten temat, wiec piszcie do mnie buźka
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524
witam
Witam Cię bardzo serdecznie.
Chciałam się zapytać, czy zetknęłaś się już może z Avon-em ? Jak nie, to masz niepowtarzalną okazję, gdyż jestem tą szczęściarą i jestem konsultantką. Znając życie od razu będziesz na nie, jak tylko zobaczysz, że jestem konsultantką, ale kochana, ja miałam kiedys takie samo podejście, ale mialam chwile słabości i koleżanka mnie wkręciła, za co nie byłam jej wdzięczna, natomiast teraz nie widzę życia bez niego. Kosmetyki, które oferują na rynku, są robione przez Avon, a swoje patenty na kosmetyki "pożyczają" takim firmą jak loreal itp. Na rynku polskim porównując ceny np właśnie loreal a Avon-u, to jednak jest różnica i to bardzo zauważalna, a skoro Avon ma dużo tańsze produkty, i tej samej jakości, a nawet lepszej bym powiedziała, to po co przepłacać skoro można mieć taniej? Chciaż spróbuj, a zobaczysz , że nie pożałujesz, odpowiem na wszystkie twoje pytania, które nasuną ci się do głowy. Nawet na te, które nie są zwiazane z Avonem;d np, co zrobic, by ujędrnic cialo, albo by najbardziej narażone na oznaki starzenia miejsca na ciele dłużej wyglądały na mlodsze, oraz wiele innych pytań dotyczących sportu, schudnięcia, pielęgnacji, oraz kosmetyków.
Pozdrawiam,
Joanna Korzeniewicz
gg 1562271(zawsze odpisuje)
tel: 789-308-524 |
|
| Autor |
toja_ Użytkownik
|
|
ja także mam worki pod oczami. bardzo pomaga mi przykładanie zimnych łyżek. poza tym odkąd ścięłam grzywkę są jakoś tak mniej uwydatnione  |
|
| Autor |
odetkowa Użytkownik
|
|
Ja też jestem posiadaczką małych co prawda, ale worków i w dodatku zasinione miejsce pod okiem nie wygląda ładnie. Bez korektora nie da rady, całkiem ładnie kryje korektor z inglota, albo droższy z bobbi brown, jest w opakowaniu z pudrem transparentnym to dodatkowo daje dłuższą trwałość. No cóż dziewczyny - taka nasza uroda Pozdrówka! |
|
| Autor |
maggie_ Użytkownik
|
|
|
Na worki pod oczami dobre są przede wszystkim schłodzone żelowe okulary. Nakładając rano krem, warto delikatnie go wklepywać, co usunie zastoje limfy. Polecam artykuł http://mellea.pl/articles/jak-zmniejszyc-obrzeki-pod-oczami |
|
| Autor |
sawyer Użytkownik
|
|
|
Pomocny na pewno jest korektor pod oczy. Do maskowania siniaków dobre są te zielone, skutecznie zamaskują niedoskonałości. A żeby nie tylko zamaskować, ale również się ich pozbyć możesz robić sobie okłady z herbaty, dzięki temu oczy Ci odpoczną i będą o wiele lepiej wyglądać. |
|
| Autor |
Halina56 Użytkownik
|
|
Ja też mam z tym problem. Staram się robić maseczki pod oczy i to troszkę pomaga. Jeśli chodzi o korektory - u mnie kompletna porażka  |
|
| Autor |
malwina82 Użytkownik
|
|
|
Korektor się przyda ale kup sobie też żel ze świetlikiem np. z Flosleku masz za niecałe 8zł. Na worki po oczami dobry jest z babką lancetowatą. |
|
| Autor |
elka123 Użytkownik
|
|
Jeżeli takie "worki" czy sińce macie po nieprzespane nocy to proponuję zaopatrzyć się w hydrożelowe płatki pod oczy z zawartością 24k złota. Jeżeli macie takie oczka codziennie to może warto iść do lekarza?
Z korektorów pod oczy, który w 100 % ukryje wszytsko to mogę Wam polecić korektor w sztyfcie firmy Danni. Jest niedrogi a skuteczny. |
|
| Autor |
aga000 Użytkownik
|
|
Istnieją specjalne masaże w salonach kosmetycznych, które redukują worki.
Make Up krok po kroku |
|
| Autor |
elka123 Użytkownik
|
|
|
Masaże?? Pierwsze słyszę... A możesz coś więcej o nich napisać? Zaciekawiłaś mnie... |
|
|