Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Problez z paznokciami
Forum | Uroda | Paznokcie
Autor Problez z paznokciami
Tozia89
Użytkownik

Dodane dnia 14 11 2008
Niestety kiedyś obgryzałam paznokcie przez co teraz mam bardzo krótką płytkę. Teraz kiedy problem z obgryzaniem zniknął zaczał sie drugi.... moje paznokcie łamią się i rozdwajają przez co nie moge ich nigdy zapuscić. Nawet nie mogę założyć żelowych lub akrylowych paznokci bo jeśli przyklei je na moja plytkę to tylko zalednie około 5 mm paznokcia będzie moja naturalna wiec jak to bedzie wyglądało... Brałam kiedyś skrzypowitę ale nie dostrzegłam efektu i przestałamsmileysmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Problez z paznokciami
justine_k
Użytkownik

Dodane dnia 17 11 2008
Polecam Ci odzywke do paznokci z firmy Manhattan Maximum growth. Taki rozowysmiley!
Pomaga wydluzyc paznokcie.

Do tego rowniez uzywam olejku do paznokci firmy JOKO. Swietnie nawilza, wiec i skorki super wygladaja smiley
Karolla
Użytkownik

Dodane dnia 28 04 2009
a moja odpowiedź jest prosta kilka domowych receptór na paznokcie i przy ich stosowaniu i zdrowym tybie zycia powinny się wzmocnić smiley

PAZNOKCIE CIENKIE I SŁABE
łyżeczkę suszonych nasion kopru wloskiego zalać szklanką wrzątku. Przykryj i odstaw do ostygnięcia. Napar przecedz i codziennie przecieraj nim kilka razy paznokcie. Kuracja powinna trwać minimum 14 dni.

a raz w tygodniu zafunduj sobie kapiel wzmacniającąsmiley

końce palców zanurz na 5 minut w miseczce z lekko rozgrzanymolejem ze slodkich migdałów smiley
6083530 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Oliwa z oliwek
Sailor
Użytkownik

Dodane dnia 13 07 2009
jest dobra na takie sprawy, musisz ja tylko podgrzac, aby była ciepłasmiley
lukasz255
Użytkownik

Dodane dnia 10 11 2009
Tak, też polecam tą odżywkę, mi pomogła smiley
A jak już będziesz miała długie i piękne paznokietki, to polecam super przyrząd do frenchu : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=808884750

92AguSs
Użytkownik

Dodane dnia 17 01 2010
wypróbuj olejek rycynowy , mojej siostrze pazurki zaczęły rosnąć jak na drożdżach
ewoland
Użytkownik

Dodane dnia 28 03 2011
witam!

Stosowałam odżywki na paznokcie-pomagają do momentu kiedy nie zapomnę ich pomalować!
Jeśli mogę Ci coś zaproponować to przyjrzyj się swojej diecie i stylowi życia,brakuje Ci witamin,a obgryzanie paznokci przeważnie wiąże się ze stresem.
Bardzo dobrze to znam.

Polecono mi w aptece MegaKrzem,to suplement diety.

www.megakrzem.pl

Kuracja trwa 2 miesiące ale naprawdę warto.
Łykałam codziennie zieloną pigułkę i moje paznokcie są twarde i mocne.
To łatwy i prosty sposób,oczywiście namaczanie paznokcie w cytrynie czy jeszcze innych sposobach domowych tez są skuteczne ale i czasochłonne.
polecam mi także megakrzem polecono na forum.
Pozdrawiam.smiley

lukrowa
Użytkownik

Dodane dnia 18 08 2011
Ja stosuję odżywki z Avonu i jestem zadowolona. Co prawda jestem na tyle młoda że nie mam dużych problemów z paznokciami, aczkolwiek rozdwajają mi się dość często. Musze mieć obcięte na krótko bo inaczej szybko się łamią.
Tu_pak
Użytkownik

Dodane dnia 09 11 2011
Ja mam odżywkę z Jessica - nazwa Phenomen Oli o zapachu migdalowym i chociazby z tego wzgledu nie zapominam o jej stosowaniu bo zapach strasznie mi odpowiada i sama odzywka uwazam ze sprawdza sie. smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 23 11 2011
mam ją smiley i mam tez to: http://image.rakuten.co.jp/nail-koubouu/cabinet/i/jessica02.jpg
równie piękny zapach ma, chyba się uzależniłam od niego smiley

pozdrawiam
Tu_pak
Użytkownik

Dodane dnia 25 11 2011
Dorota84 napisał/a:
mam ją smiley i mam tez to: http://image.rakuten.co.jp/nail-koubouu/cabinet/i/jessica02.jpg
równie piękny zapach ma, chyba się uzależniłam od niego smiley

a to na co ? tez na plytke paznokcia ?
zyrafka55
Użytkownik

Dodane dnia 30 11 2011
Wypróbuj odżywkę do paznokci Heana KERATIN REPAIR. Mi pomogła szybko smiley , a miałam bardzo zniszczone paznokcie. Polecam!
knifefast
Użytkownik

Dodane dnia 13 12 2011
Dziewczyny mam ten sam problem, rozdwajanie sie paznokci i odpadanie ich kawalkow - tragedia. Mi odzywki pomagają ale na krótką metę, po miesiącu, dwoch znowu to samo, paznokcie się zaczepiają, rozdwajają. Stosowalam domowe sposoby, odżywkę, skrzypy, ale tylko jak zakończe kurację chwila moment i znow to samo, a jak u was?? Odzywki pomogly wam na stale czy macie tak jak ja???

www.perfumette.pl
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane