Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Wiecznie sine paznokcie i dłonie!!!
Forum | Uroda | Paznokcie
Autor Wiecznie sine paznokcie i dłonie!!!
ewelaska
Użytkownik

Dodane dnia 11 08 2009
Moje dłonie (szczególnie zimą) zawsze miały inny kolor. Szczególnie palce i paznokcie odkąd pamiętam zawsze były sine. Dużo osób zwracało na to uwagę i nazywali mnie zmarźlakiem ale myślałam że to taki mój urok i średnio się tym przejmowałam. Dopiero ostatnio jak byłam na paznokciach to kosmetyczka powiedziała mi, że to nie jest normalne, że w środku lata mam podsinione paznokcie i palce. Powiedziała, że podejrzewa, że mogę mieć problemy z ciśnieniem albo brakuje mi jakiś witamin. Czy któraś z was też tak ma?? Co mogę, żeby moje paznokcie miały normalny kolor???

szukam wyzwań w życiu
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Wiecznie sine paznokcie i dłonie!!!
gosia32
Użytkownik

Dodane dnia 12 08 2009
mi czasem stopy robią się lekko podsinione szczególnie jak trzymam nogi w dole i jest chłodno. potem na szczęście wszystko wraca do normy. dłonie robią mi się sine tylko na mrozie ale to chyba normalne...

moim całym światem jest moja córeczka
motylka
Użytkownik

Dodane dnia 12 08 2009
Może to jakieś problemy z krążeniem ale nie wiem, czy można jakoś temu zaradzićsmiley
kopciuszek777
Użytkownik

Dodane dnia 12 08 2009
hmmmm... to moze masz jednak jakies problemy z cisnieniem?? ja pamietam, ze moja babcia zawsze miala taki dziwny, fioletowy kolor paznokci i u niej to bylo wlasnie od niskiego cisnienia. potem jak zaczela brac Gutron to cisnienie sie wyrownalo i paznokcie tylko zima czasem sinialy...
mrowcia_zet
Użytkownik

Dodane dnia 13 08 2009
No mozliwe, ze masz jakies problemy z krazeniem, bo jakby brakowalo ci witamin to mialabys takie biale plamki na pazurkach. A mierzylas sobie w ogole cisnienie?

Czerwony czy rozowy - oto jest pytanie :-)
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane